- Konu Sahibi Whiteandblue
-
Bence de en garantilisi 3 gün öncesi,ben geç yumurtlamiyorum geç çatlıyorCnm ne dicem;simdi bizim hamile kalacagimiz ayda boyle erken catlarsa 2 gun degil 3 gun once iliskiyi birakmamiz gerek diye dusunuyorum..sence?
Benimki de 31 Mart31 mart canim
Aynen cnm herikiside erken oluyor benim.adet baslangic:6 mart // bitisi 11 mart (gecen ayda ayni tarihte basladi bitti subat ayi olmasina ragmen)Bence de en garantilisi 3 gün öncesi,ben geç yumurtlamiyorum geç çatlıyor
Senin erken yumurtlayip erken çatlıyor dimi? Senin süre daha da kısa
Bu ay bat ne zaman senin kaç gün sürüyor ona göre örnek vericem
Bende örn:
19 mart adet başlangıcı ise,6 gün sürüyor
24 mart bitiş
Ben 25-27-29-31-3-5-7-9-11 gibi deneme yapabilirim.deneme surem (günüm fazla)
Kk de okumuştum yine birkaç kişi tek günleri değerlendirmiş bu durumda 15 de yine yumurtlarsam,4 gün öncesi bırakmış olacağım tek rakam günleri değerlendirmiş olarak
Gecen ay 14.gunumde catladi..28 gunde bi oluyorum.Bence de en garantilisi 3 gün öncesi,ben geç yumurtlamiyorum geç çatlıyor
Senin erken yumurtlayip erken çatlıyor dimi? Senin süre daha da kısa
Bu ay bat ne zaman senin kaç gün sürüyor ona göre örnek vericem
Bende örn:
19 mart adet başlangıcı ise,6 gün sürüyor
24 mart bitiş
Ben 25-27-29-31-3-5-7-9-11 gibi deneme yapabilirim.deneme surem (günüm fazla)
Kk de okumuştum yine birkaç kişi tek günleri değerlendirmiş bu durumda 15 de yine yumurtlarsam,4 gün öncesi bırakmış olacağım tek rakam günleri değerlendirmiş olarak
Yumurtlama testlerinizi nerden aliyorsunuz kizlar markasinida yazarsaniz iyi olur[/QUOTE laboguick kullaniyorum ben..bu markayi yazarsan ilgili magazalar cikar..bicok uer satiyor int.te
Laboguick kullaniyorum ben..bu markayi yazarsan satilan yerler cikar.bicogu satiyor..fiyat karsilastirmasi yap amaYumurtlama testlerinizi nerden aliyorsunuz kizlar markasinida yazarsaniz iyi olur
Yumurtlama tarihi neAynen cnm herikiside erken oluyor benim.adet baslangic:6 mart // bitisi 11 mart (gecen ayda ayni tarihte basladi bitti subat ayi olmasina ragmen)
Yumurtlama tarihi neAynen cnm herikiside erken oluyor benim.adet baslangic:6 mart // bitisi 11 mart (gecen ayda ayni tarihte basladi bitti subat ayi olmasina ragmen)
İnnoviata kullandım.gittigidiyordan aldimYumurtlama testlerinizi nerden aliyorsunuz kizlar markasinida yazarsaniz iyi olur
O zaman senin bir iki gün deneme hakkın varGecen ay 14.gunumde catladi..28 gunde bi oluyorum.
19 mart cnmYumurtlama tarihi ne
14 .gun catladi cnm 19 mart a geliyo.arada 8 gun var yani:11 mart adetim bitti 19 mart catladi..8 gun ara var..3 gun once biraksam 5 gun surem var.5 te az oy oyyy..O zaman senin bir iki gün deneme hakkın var
6 başlangıç
11 bitiş
14 yumurtlama ise
Yumurtlama gunun gecti mi benimki gecti sora bekleme kisminda coook var dahaBenimki de 31 Mart
Evet Cnm öyle..Benim dediğim gibi tek sayılarda denersen 13-15-17 sinde olmalı,ondA da iki gün öncesi bırakılıyor iliski14 .gun catladi cnm 19 mart a geliyo.arada 8 gun var yani:11 mart adetim bitti 19 mart catladi..8 gun ara var..3 gun once biraksam 5 gun surem var.5 te az oy oyyy..
Tamm canım yazicam zaten gitmeden doktoruma..Sag sol olayi kafami cok karistiriyor kizlar.ben oglumdan once yasmin kullaniyodum..biraktigimda dr a gitmistim bebek dusunuyoruz hapi yeni biraktim bi etkisi olur mu diye..ozaman bana ilk ay olmaz 2.ay ve sonrasi olur..gelmisken kontrol yapalim dedi ve suan yumurtan var dedi..dene istersen dedi..hafizami zorluyorum sanki sagda var dedi..ama emin olamiyorum.eger yumurtanin konumu onemliyse aslinda ovuvtestinden bile onemli bir konu bu..birdemetumut cum en yakin sen gideceksin..bu konuyu mutlaka ogrenmemiz lazim..bide int.ten arastirayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?