Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
Cnm ne dicem;simdi bizim hamile kalacagimiz ayda boyle erken catlarsa 2 gun degil 3 gun once iliskiyi birakmamiz gerek diye dusunuyorum..sence?
Bence de en garantilisi 3 gün öncesi,ben geç yumurtlamiyorum geç çatlıyor
Senin erken yumurtlayip erken çatlıyor dimi? Senin süre daha da kısa
Bu ay bat ne zaman senin kaç gün sürüyor ona göre örnek vericem
Bende örn:
19 mart adet başlangıcı ise,6 gün sürüyor
24 mart bitiş
Ben 25-27-29-31-3-5-7-9-11 gibi deneme yapabilirim.deneme surem (günüm fazla)
Kk de okumuştum yine birkaç kişi tek günleri değerlendirmiş bu durumda 15 de yine yumurtlarsam,4 gün öncesi bırakmış olacağım tek rakam günleri değerlendirmiş olarak

Aynen cnm herikiside erken oluyor benim.adet baslangic:6 mart // bitisi 11 mart (gecen ayda ayni tarihte basladi bitti subat ayi olmasina ragmen)

Gecen ay 14.gunumde catladi..28 gunde bi oluyorum.

Sag sol olayi kafami cok karistiriyor kizlar.ben oglumdan once yasmin kullaniyodum..biraktigimda dr a gitmistim bebek dusunuyoruz hapi yeni biraktim bi etkisi olur mu diye..ozaman bana ilk ay olmaz 2.ay ve sonrasi olur..gelmisken kontrol yapalim dedi ve suan yumurtan var dedi..dene istersen dedi..hafizami zorluyorum sanki sagda var dedi..ama emin olamiyorum.eger yumurtanin konumu onemliyse aslinda ovuvtestinden bile onemli bir konu bu..birdemetumut cum en yakin sen gideceksin..bu konuyu mutlaka ogrenmemiz lazim..bide int.ten arastirayim

14 .gun catladi cnm 19 mart a geliyo.arada 8 gun var yani:11 mart adetim bitti 19 mart catladi..8 gun ara var..3 gun once biraksam 5 gun surem var.5 te az oy oyyy..
Evet Cnm öyle..Benim dediğim gibi tek sayılarda denersen 13-15-17 sinde olmalı,ondA da iki gün öncesi bırakılıyor iliski

nesli2407 hoşgeldiniz..Kız bebek olasılığı bazı teori uygulamalar var onlar denendiginde bir ihtimal tutma şansı.İnternetten arastirdiniz mı daha önce bilmiyorum ama mesela hamilelik öncesi ovu testini üç ay kullanıp yumurtlama anını belirliyorsunuz,erkek bebek için c ve t aynı koyuluga geldiğinde o gün ve ertesi gün değerlendirilir.kiz bebek içinde t çizgisi koyulaşana kadar sık ilişki taaa kı t koyu olduğunda hatta iki üç gün öncesinde bırakılır(ovu testi ile üç aylık dönemde tarih baz alınarak) sonra beslenme anlamında kız bebekde kalsiyum süt ve süt ürünleri ağırlıklı beslenme yapılmalı.ilk aklıma gelenler bunlar.
Sizin dediğiniz gibi de tabi ki öncelikle sağlıklı olması..

Kızlar saat 8 deki testim tekrar koyulaşmış..Bu arada hiç sıvı almadım gün içinde.

Eklentiler

• _20170315_200406.webp
    3,7 KB · Görüntüleme: 43
Ta
Tamm canım yazicam zaten gitmeden doktoruma..
Soruları yazdirin kızlar o kadar ücret oducem cevaplasin Dr :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…