- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.146
- 448
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #6.821
İpek cok guzel isim bence defne cok duydum cevremde bende. İnsAllah saglikla dogsunlar.Ayyy hadi gelin, kızlar gelirse isim ne koyarız onu yazalım,kafalar karışık dağılsin biraz :)))
Ben ve eşim ortak karar defne diyorduk ama oğlumun adı Toprak,son zamanda kızım olursa İpek düşündüm,eşimin haberi yok soylemicem :)))) ya da anneme koydurcam ismini :)))
Elifsu canim evetDemetinkini tahmin ediyorum ama ""Elif" degilmi cnm
Canim acaba iki kere yumurtluyo olabilirmisin bazi kadinlarda bu olay muhtemel ozellikle dongun uzun , aklima bu geldiHala aklım almıyor oğlumda adetimin 11. Gününü 12 ye bağlayan gece tek bi ilişkşm oldu hemen hamile kalmıştım o zaman da döngüm aynıydı nasıl hamile kaldım hala anlayamıyorum bir kere de.şimdi bugün 19. Gün inanki benim hiç umudum kalmadı pazar gece ki ilişkiden çarşamba perşembeye kalacak bir kız spermi olacagını sanmıyorum o kadar uğrastım testlere para verdim uykuma kıydım zamanıma niye böyle oldu anlayamıyorum boşa kürek çekmişim.
Atamam reklama girer kazen kizabilir ozelden yaziyimDemet senin ovülasyon testlerini aldığım sitenin linkini atar mısın canım buraya
Evet o da olabilir bir defasında brn kasık ağrısı için girmiştim dr a aa yumurtlıyorsun demişti sonra 20 sonra adet olmadım yine gitmiştim eee sen yine yumurtlamıssın iki gün önce demişti :) o da şaşırmıstıCanim acaba iki kere yumurtluyo olabilirmisin bazi kadinlarda bu olay muhtemel ozellikle dongun uzun , aklima bu geldi
hımm döngün 32 35 arası oluyor demiştin belki dediğin gibidir öyle isa sanslısın bol bol yumurtam olur.Evet o da olabilir bir defasında brn kasık ağrısı için girmiştim dr a aa yumurtlıyorsun demişti sonra 20 sonra adet olmadım yine gitmiştim eee sen yine yumurtlamıssın iki gün önce demişti :) o da şaşırmıstı
Tam erkek zamanında yapmışssın 6-12 gün ama bazen erken döllenmede oluyorHanımlar.. bir tahmin.. diyelim ki 27 Nisanda yumurtam çatladı 26 nisan gecesi ve 28 nisan ilişki oldu.Tahmini yerleşke ne zaman olur??
13. gün pic ti onun gecesi oldu 14.sabahı gibi..14.günün gecesi yani 15.günü sabahı gibi düşünülecek..Tam erkek zamanında yapmışssın 6-12 gün ama bazen erken döllenmede oluyor
Tam yumurtlama günü yani.Yüksek ihtimal hamile kalmışsındır.Bugün de benim pic günüm ama ben 30 unda yaşadım son ilişkiyi gece 1 mayısa bağladığı gece13. gün pic ti onun gecesi oldu 14.sabahı gibi..14.günün gecesi yani 15.günü sabahı gibi düşünülecek..
yumurta spermi beyencek te sperm güçlü hızlı olacakta ,birleşecekte....Tam yumurtlama günü yani.Yüksek ihtimal hamile kalmışsındır.Bugün de benim pic günüm ama ben 30 unda yaşadım son ilişkiyi gece 1 mayısa bağladığı gece
Daha yumurtlama belirtisi yoktu yani testlerde acaba benim durum ne olacak. BENİMLE ilgili bir hissiyatın var mı cnmTam yumurtlama günü yani.Yüksek ihtimal hamile kalmışsındır.Bugün de benim pic günüm ama ben 30 unda yaşadım son ilişkiyi gece 1 mayısa bağladığı gece
Senin ilk cocuk mu öyleyse önemli değik ama ikinciyse keske iki gün önce bıraksaydın cnm benim bakalım ne olacak :)yumurta spermi beyencek te sperm güçlü hızlı olacakta ,birleşecekte....
silik halde bıraktım galiba 2. cocuğum olacak olursa..Senin ilk cocuk mu öyleyse önemli değik ama ikinciyse keske iki gün önce bıraksaydın cnm benim bakalım ne olacak :)
İki koyu cizgi sonrs biri silik iki çizgiyken bıraktın demisilik halde bıraktım galiba 2. cocuğum olacak olursa..
Aynen canım öyle sanıyorummİki koyu cizgi sonrs biri silik iki çizgiyken bıraktın demi
27 nisanda cat olduysa dollenmesi 24 saat icinde oluyor. 28 de dollendiyse yerlesmesi 8 gunu buluyor. Hesapla iste cnm.Hanımlar.. bir tahmin.. diyelim ki 27 Nisanda yumurtam çatladı 26 nisan gecesi ve 28 nisan ilişki oldu.Tahmini yerleşke ne zaman olur??
canim bak seninle ilgili hissiyatimi diyim mi:) bizim gibi bat neklerken kafa bi milyon olacak.. Akil hep kayacak.. Odak noktan olamayacak.. Arada depresyon arada acaba lar olacak... Oyle iste. İnsAllah tutunur. İnsAllah Rabbim mucizesini gonderir canim.Daha yumurtlama belirtisi yoktu yani testlerde acaba benim durum ne olacak. BENİMLE ilgili bir hissiyatın var mı cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?