Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
İpek cok guzel isim bence defne cok duydum cevremde bende. İnsAllah saglikla dogsunlar.

Canim acaba iki kere yumurtluyo olabilirmisin bazi kadinlarda bu olay muhtemel ozellikle dongun uzun , aklima bu geldi

Canim acaba iki kere yumurtluyo olabilirmisin bazi kadinlarda bu olay muhtemel ozellikle dongun uzun , aklima bu geldi
Evet o da olabilir bir defasında brn kasık ağrısı için girmiştim dr a aa yumurtlıyorsun demişti sonra 20 sonra adet olmadım yine gitmiştim eee sen yine yumurtlamıssın iki gün önce demişti :) o da şaşırmıstı

hımm döngün 32 35 arası oluyor demiştin belki dediğin gibidir öyle isa sanslısın bol bol yumurtam olur.

13. gün pic ti onun gecesi oldu 14.sabahı gibi..14.günün gecesi yani 15.günü sabahı gibi düşünülecek..
Tam yumurtlama günü yani.Yüksek ihtimal hamile kalmışsındır.Bugün de benim pic günüm ama ben 30 unda yaşadım son ilişkiyi gece 1 mayısa bağladığı gece

Tam yumurtlama günü yani.Yüksek ihtimal hamile kalmışsındır.Bugün de benim pic günüm ama ben 30 unda yaşadım son ilişkiyi gece 1 mayısa bağladığı gece
Daha yumurtlama belirtisi yoktu yani testlerde acaba benim durum ne olacak. BENİMLE ilgili bir hissiyatın var mı cnm

Hanımlar.. bir tahmin.. diyelim ki 27 Nisanda yumurtam çatladı 26 nisan gecesi ve 28 nisan ilişki oldu.Tahmini yerleşke ne zaman olur??
27 nisanda cat olduysa dollenmesi 24 saat icinde oluyor. 28 de dollendiyse yerlesmesi 8 gunu buluyor. Hesapla iste cnm.
Daha yumurtlama belirtisi yoktu yani testlerde acaba benim durum ne olacak. BENİMLE ilgili bir hissiyatın var mı cnm
canim bak seninle ilgili hissiyatimi diyim mi:) bizim gibi bat neklerken kafa bi milyon olacak.. Akil hep kayacak.. Odak noktan olamayacak.. Arada depresyon arada acaba lar olacak... Oyle iste. İnsAllah tutunur. İnsAllah Rabbim mucizesini gonderir canim.

ben bunu bi doktor arkadaşımdan şöyle biliyodum..parmağınızı içeri sokarken vajin girişi sert ve pütürlü ise ve parmağınız zor giriyosa hamile diilsiniz eğer vajin girişi pütürlü diilse ve parmağınız koayca giriyosa hamilesiniz...ben bunu her ay yapıyordum ve bu ay bu yöntem sayesinde ilk kez hamile olabileceğimi düşündüm çünkü şu anda regl günüm iki gün geçmiş durumda...idrar testi yaptım iki tane ve ikiside çoooook silik çıktı..yarın kan testi yaptıracağım kısmetse ama büyük ihtimalle hamileyim arkadaşlar..yani büyük ihtimalle kesin bişey demeyeyim sizlere..ancak bu yöntemin doğru bir yöntem olduğunu bana anlatan doktor arkadaşımdan biliyorum hiç hafife almayın derim..

Alintiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…