Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
Bata en yakın sensin cnm bi dene bakalım sende durumlar nasıl

Canim inallah oyledir ben senin gunun gecmedi biliyorum daha var demiyormuydun

sol kasığım batıyor kızlar. gunduz pek birşey hissetmiyorum gece oluyor ağrılar nedense. az yere oturdum nasıl battı. bende yaptım içerisi gayet suluydu ve pütürlü değildi gayet yumuşaktı. bilemedim...

bi de az önce farkettim göğüsler tombikleşmiş benim ya. normalde buyuktur pek anlamam ama baktım sütyenden taşmış elledim baya tombik olmuşlar. normalde sönük olurlar. annemlerin haberi yok çocuk istediğimizden az önce görüntülü konuşma yaptık diyor ki arkadaşlara oğlanların resmini gösterdim hepsi ufaklığın arkası kız yap bitane daha diyor dedi bende bakalım kısmet dedim konuyu kapattım. anemde 2 kızdan sonra oğlanı bulmuş. bende 2 oğlandan sonra kızı bulur muyum acebaa...anacığıma malum mu oldu ne imalı imalı söyledi bilemedim.

Nor
Adet dongunuz ne kadar,kaç gün sürüyor,daha önce ovu kullansiysaniz kaçıncı gün yumurtlama?
7 mayisda deneyin isterseniz (bitiminden sonra 5.gun oluyor) tabi ovu testi ile hergun testi tekrarlayin

Normalde 26 gunde 1 olurdum bu ay 30.gun adet oldum genelde 15_ 16 gun yumurtluyorum gecen ay bakmistim

Nor

Normalde 26 gunde 1 olurdum bu ay 30.gun adet oldum genelde 15_ 16 gun yumurtluyorum gecen ay bakmistim
Sen gebeli baz al cnm. Bu ay sasmalar oldu mevsimsel malum. Bence 26 gun ise 12. Gun yumurtlayabilirsin dikkatli olman lazim. Adet bitimi baslayabilirsin cunku yumurtlama yok. Muhtemel onuncu gun son iliski olsun sonrasina test ile karar ver cnm

Sen gebeli baz al cnm. Bu ay sasmalar oldu mevsimsel malum. Bence 26 gun ise 12. Gun yumurtlayabilirsin dikkatli olman lazim. Adet bitimi baslayabilirsin cunku yumurtlama yok. Muhtemel onuncu gun son iliski olsun sonrasina test ile karar ver cnm

Canim 26 gunde 1 olurken 16 .gun yumurtluyordum gec yumurtluyorum yani bu ay takipteyim bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…