- 28 Nisan 2017
- 274
- 467
- 53
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #6.841
Bata en yakın sensin cnm bi dene bakalım sende durumlar nasılben bunu bi doktor arkadaşımdan şöyle biliyodum..parmağınızı içeri sokarken vajin girişi sert ve pütürlü ise ve parmağınız zor giriyosa hamile diilsiniz eğer vajin girişi pütürlü diilse ve parmağınız koayca giriyosa hamilesiniz...ben bunu her ay yapıyordum ve bu ay bu yöntem sayesinde ilk kez hamile olabileceğimi düşündüm çünkü şu anda regl günüm iki gün geçmiş durumda...idrar testi yaptım iki tane ve ikiside çoooook silik çıktı..yarın kan testi yaptıracağım kısmetse ama büyük ihtimalle hamileyim arkadaşlar..yani büyük ihtimalle kesin bişey demeyeyim sizlere..ancak bu yöntemin doğru bir yöntem olduğunu bana anlatan doktor arkadaşımdan biliyorum hiç hafife almayın derim..
Alintiii
Canim inallah oyledir ben senin gunun gecmedi biliyorum daha var demiyormuydunben bunu bi doktor arkadaşımdan şöyle biliyodum..parmağınızı içeri sokarken vajin girişi sert ve pütürlü ise ve parmağınız zor giriyosa hamile diilsiniz eğer vajin girişi pütürlü diilse ve parmağınız koayca giriyosa hamilesiniz...ben bunu her ay yapıyordum ve bu ay bu yöntem sayesinde ilk kez hamile olabileceğimi düşündüm çünkü şu anda regl günüm iki gün geçmiş durumda...idrar testi yaptım iki tane ve ikiside çoooook silik çıktı..yarın kan testi yaptıracağım kısmetse ama büyük ihtimalle hamileyim arkadaşlar..yani büyük ihtimalle kesin bişey demeyeyim sizlere..ancak bu yöntemin doğru bir yöntem olduğunu bana anlatan doktor arkadaşımdan biliyorum hiç hafife almayın derim..
Alintiii
Evet baslayabilirsinKizlar benim dun adetim bitti bugun testte ikinci cizgi hic gorulmedi iliski baslasammi?
Adet dongunuz ne kadar,kaç gün sürüyor,daha önce ovu kullansiysaniz kaçıncı gün yumurtlama?7.gunden sonra diyorlar ya aklim karisti napsam diye
başla canım testte çizgi yoksa. içerde ne kdar çok sperm biriktirisen şansın o kadar çoktur.Kizlar benim dun adetim bitti bugun testte ikinci cizgi hic gorulmedi iliski baslasammi?
Adet dongunuz ne kadar,kaç gün sürüyor,daha önce ovu kullansiysaniz kaçıncı gün yumurtlama?
7 mayisda deneyin isterseniz (bitiminden sonra 5.gun oluyor) tabi ovu testi ile hergun testi tekrarlayin
Sen gebeli baz al cnm. Bu ay sasmalar oldu mevsimsel malum. Bence 26 gun ise 12. Gun yumurtlayabilirsin dikkatli olman lazim. Adet bitimi baslayabilirsin cunku yumurtlama yok. Muhtemel onuncu gun son iliski olsun sonrasina test ile karar ver cnmNor
Normalde 26 gunde 1 olurdum bu ay 30.gun adet oldum genelde 15_ 16 gun yumurtluyorum gecen ay bakmistim
Senin kız gömüldü zaarsol kasığım batıyor kızlar. gunduz pek birşey hissetmiyorum gece oluyor ağrılar nedense. az yere oturdum nasıl battı. bende yaptım içerisi gayet suluydu ve pütürlü değildi gayet yumuşaktı. bilemedim...
Allah kabul etsin cnm Agzina saglik.
Ay bi bilemefim yarin 5 gun kaliyor. Acabalarim var. Gunduz iyi aksam agrilarim var. Bakalim bata kadar fazlalasicak mi,Senin kız gömüldü zaar
Sen gebeli baz al cnm. Bu ay sasmalar oldu mevsimsel malum. Bence 26 gun ise 12. Gun yumurtlayabilirsin dikkatli olman lazim. Adet bitimi baslayabilirsin cunku yumurtlama yok. Muhtemel onuncu gun son iliski olsun sonrasina test ile karar ver cnm
Ama bu nasil olur ki? Yumurta pic olunca 14 gun icinde atilir canim. Daha erkeni imkansiz diye biliyorum ama. Yinede arastirmak lazimCanim 26 gunde 1 olurken 16 .gun yumurtluyordum gec yumurtluyorum yani bu ay takipteyim bakalim
10 _14gün deniyor canımAma bu nasil olur ki? Yumurta pic olunca 14 gun icinde atilir canim. Daha erkeni imkansiz diye biliyorum ama. Yinede arastirmak lazim
Hmm en dusukte atiliyor o zmn senin.10 _14gün deniyor canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?