- 2 Mart 2017
- 508
- 903
- 18
- 39
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #6.861
Cnm cizgi olusmazki zaten hemen.cok nadirdir.oyuzden basla..Kizlar benim dun adetim bitti bugun testte ikinci cizgi hic gorulmedi iliski baslasammi?
Ayyy malum olmustur kiyamam anam benim yabi de az önce farkettim göğüsler tombikleşmiş benim ya. normalde buyuktur pek anlamam ama baktım sütyenden taşmış elledim baya tombik olmuşlar. normalde sönük olurlar. annemlerin haberi yok çocuk istediğimizden az önce görüntülü konuşma yaptık diyor ki arkadaşlara oğlanların resmini gösterdim hepsi ufaklığın arkası kız yap bitane daha diyor dedi bende bakalım kısmet dedim konuyu kapattım. anemde 2 kızdan sonra oğlanı bulmuş. bende 2 oğlandan sonra kızı bulur muyum acebaa...anacığıma malum mu oldu ne imalı imalı söyledi bilemedim.
Cnm Demet bana msj atti yeni girebildim..onada dedim..tabiki ne denek seve seve veririm sirami...Allah kabul etsin ins...buarasa ben hastayim Zuleyha nin duasina cuma basliyorum..onu bitirince okurum seninkiniIyi akşamlar kızlar bundan sonraki dua benim icin mi yapılacak yoksa önce özlem arkadsimizinkimi olacak benim bir ricam var önce benimki okunsa olurmu benim adet dönemim bitti denemeye basli cam hatırladığım kadarıyla özlem diğer ay deneme yapacaktı arkadaşımızın sırasını almak istemem eğer uygun görmezse
Sağ ol canım deneme yapma saydim acele etmezdim deneme yapınca acaba Tutar mi diye okunsun istedim sendende allah razı olsunCnm Demet bana msj atti yeni girebildim..onada dedim..tabiki ne denek seve seve veririm sirami...Allah kabul etsin ins...buarasa ben hastayim Zuleyha nin duasina cuma basliyorum..onu bitirince okurum seninkini
Sağ ol canım deneme yapma saydim acele etmezdim deneme yapınca acaba Tutar mi diye okunsun istedim sendende allah razı olsun
Zulomda sira sonra bursalim ozlem ve sen cnm.Biride vana sitasuni vermisti ama demet cim..Sirada 3 kisi vardi degilmi
Ayy ne heyecan yaa insAllah bu ay tutunur canim tavsiyem vajinal dus yapma 2 gun once kes. Sut dondurme tatli ye. Birde incir icine ceviz koy ye gubde 3/4 tane saglikli yumurta yapiminda faydasi oluyor. İnsAllah tutar canim.Sağ ol canım deneme yapma saydim acele etmezdim deneme yapınca acaba Tutar mi diye okunsun istedim sendende allah razı olsun
:)))Ah solum vah solum sol tarafim batiyoo
Inşallah canım beklemek moral bozucu vajinal düş ilişkiden bir iki gun önce yapanlar var oyle mi de nesem bilemedim incir geçen ayda denedim bu ay gene yaparım dondurma yemekten bogazlarim agriyo kizim olsun da ben raziyimAyy ne heyecan yaa insAllah bu ay tutunur canim tavsiyem vajinal dus yapma 2 gun once kes. Sut dondurme tatli ye. Birde incir icine ceviz koy ye gubde 3/4 tane saglikli yumurta yapiminda faydasi oluyor. İnsAllah tutar canim.
Keşke sabah ilk idrarla yapsaydin canim daha garanti olurdu ama daha erken çıkmaya bilirValla tutabildigim kadar tuttum idrarimi test yaptim koca tek cizgi. Sanko var gibi hissetmeye basladim nedense aklim mi oyun oynuyor. Ben gece nadir acikirim bir anda aciktim sanki elim ayagim kesildi. Az borekle sut ictim gozum acildi sanki. Kasiklarda baa devam ediyor usuyorum. Esim soylendi petekleri actim diye. Ne biliyim sanki var ama kendini sakliyor. Gerci yumurtlama geceli 9 gun oldu daha cikmamasi da normal tabi. Ay ne biliyim karman corman oldum.
O biri ben olmayayım :)))))))Biride vana sitasuni vermisti ama demet cim..Sirada 3 kisi vardi degilmi
Vallaha benim de bogazim agriyordu dondurma gecirdi enteren oldum. İki gundur yemedim dondurma yine az basladi agrimaya sismeye. Bugun yiyeyim bari.Inşallah canım beklemek moral bozucu vajinal düş ilişkiden bir iki gun önce yapanlar var oyle mi de nesem bilemedim incir geçen ayda denedim bu ay gene yaparım dondurma yemekten bogazlarim agriyo kizim olsun da ben raziyim
Cikmadi zaten o kadar idrar tutup sanci cektogimle kaldim. Ben su cok tuketiyorum. Olsa da 2 gunden once cikmaz gibime geliyorKeşke sabah ilk idrarla yapsaydin canim daha garanti olurdu ama daha erken çıkmaya bilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?