Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
Iyi akşamlar kızlar bundan sonraki dua benim icin mi yapılacak yoksa önce özlem arkadsimizinkimi olacak benim bir ricam var önce benimki okunsa olurmu benim adet dönemim bitti denemeye basli cam hatırladığım kadarıyla özlem diğer ay deneme yapacaktı arkadaşımızın sırasını almak istemem eğer uygun görmezse

Ayyy malum olmustur kiyamam anam benim ya

Cnm Demet bana msj atti yeni girebildim..onada dedim..tabiki ne denek seve seve veririm sirami...Allah kabul etsin ins...buarasa ben hastayim Zuleyha nin duasina cuma basliyorum..onu bitirince okurum seninkini

Cnm Demet bana msj atti yeni girebildim..onada dedim..tabiki ne denek seve seve veririm sirami...Allah kabul etsin ins...buarasa ben hastayim Zuleyha nin duasina cuma basliyorum..onu bitirince okurum seninkini
Sağ ol canım deneme yapma saydim acele etmezdim deneme yapınca acaba Tutar mi diye okunsun istedim sendende allah razı olsun

Sağ ol canım deneme yapma saydim acele etmezdim deneme yapınca acaba Tutar mi diye okunsun istedim sendende allah razı olsun
Ayy ne heyecan yaa insAllah bu ay tutunur canim tavsiyem vajinal dus yapma 2 gun once kes. Sut dondurme tatli ye. Birde incir icine ceviz koy ye gubde 3/4 tane saglikli yumurta yapiminda faydasi oluyor. İnsAllah tutar canim.

Valla tutabildigim kadar tuttum idrarimi test yaptim koca tek cizgi. Sanko var gibi hissetmeye basladim nedense aklim mi oyun oynuyor. Ben gece nadir acikirim bir anda aciktim sanki elim ayagim kesildi. Az borekle sut ictim gozum acildi sanki. Kasiklarda baa devam ediyor usuyorum. Esim soylendi petekleri actim diye. Ne biliyim sanki var ama kendini sakliyor. Gerci yumurtlama geceli 9 gun oldu daha cikmamasi da normal tabi. Ay ne biliyim karman corman oldum.

Ayy ne heyecan yaa insAllah bu ay tutunur canim tavsiyem vajinal dus yapma 2 gun once kes. Sut dondurme tatli ye. Birde incir icine ceviz koy ye gubde 3/4 tane saglikli yumurta yapiminda faydasi oluyor. İnsAllah tutar canim.
Inşallah canım beklemek moral bozucu vajinal düş ilişkiden bir iki gun önce yapanlar var oyle mi de nesem bilemedim incir geçen ayda denedim bu ay gene yaparım dondurma yemekten bogazlarim agriyo kizim olsun da ben raziyim

Keşke sabah ilk idrarla yapsaydin canim daha garanti olurdu ama daha erken çıkmaya bilir

Inşallah canım beklemek moral bozucu vajinal düş ilişkiden bir iki gun önce yapanlar var oyle mi de nesem bilemedim incir geçen ayda denedim bu ay gene yaparım dondurma yemekten bogazlarim agriyo kizim olsun da ben raziyim
Vallaha benim de bogazim agriyordu dondurma gecirdi enteren oldum. İki gundur yemedim dondurma yine az basladi agrimaya sismeye. Bugun yiyeyim bari.
Valla bilemedim sirke olayini sen bilirsin cnm. Ama yaparsan da 1 litre suya 1 tatli.kasigini asla gecmesin cnm. Cunku fazlasi da spermleri olduruyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…