- 14 Kasım 2016
- 3.824
- 5.248
- 158
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #6.881
Canım daha erken sanki,bence adetin gecikmesini bekle tekrar yinelersin testiCikmadi zaten o kadar idrar tutup sanci cektogimle kaldim. Ben su cok tuketiyorum. Olsa da 2 gunden once cikmaz gibime geliyor
Normal, kadın erkek 7/24 neredeyse tel deler :)))))))Kizlar whatsup cokmus tr de bilginiz olsun. Ben cay ictim ya uyku sifir...
Ya cikmayacagini biliyorum aslindaiste zevk olsun...Canım daha erken sanki,bence adetin gecikmesini bekle tekrar yinelersin testi
Günaydın canım hayırlısı olsun,günün geçince tekrar yaparsin,adet öncesi bu belirtiler olurmuydu? Yoksa bu kez bu belirtiler farklı mı? İnşallah olsun da geç olsun güç olmasinGunaydin arkadaslar. Nasilsiniz?
Bu gece habire test yaptim hep de pozitif cikti ruyamda tabii. Arada kasik agrim devam ediyor. Gofuslerim fe sisti ve elleyince sicaciklar :) akinti devam ediyor. Bakalim hakkimizda hayirlisi insAllah gelmistir bir minnos..
O ovuc23 vezuleyha83 ne durumdasiniz kizlar? Son durum hakkinda bilgi istiyorum.
Dido 4 gun
Demet 5 gun
Zuleyha 6 gun kaldi bata...
Yazdi cnm niyetini bugun bas sayfayi guncelliycem hayirlisiyla.Günaydın kızlar
Bende yarın Züleyha nin 4 adetini bitircem
Sonra @Bursalim 123 arkadaşımıza başlıcam belki onuda bitirebilirim gün içinde..bu ara da canım niyetini ve ismini yazarsan ona göre niyetlenelim duaya başlamadan.
O hiç belli olmaz işte Allah ol der olur sen şokYa cikmayacagini biliyorum aslindaiste zevk olsun...
Tamam kuzum,dikkatimden kaçmış sorryYazdi cnm niyetini bugun bas sayfayi guncelliycem hayirlisiyla.
Adet olurken bile kasik agrim olmuyor. 2. Gun tam sokulurum o zmn biraz olur agrim. Kasik agrim olmuyordu.. Gogus agrim on gun once olur 2 gun surerdi birde sismez cok agrirdi sutyen takamazdim. Akintim olmaz adete yakin. Bilmiyorum bakalim cok dusununce de psikolojik belirti yasarmis insan. Oyle de olabilir.Günaydın canım hayırlısı olsun,günün geçince tekrar yaparsin,adet öncesi bu belirtiler olurmuydu? Yoksa bu kez bu belirtiler farklı mı? İnşallah olsun da geç olsun güç olmasin
Allah kabul etsin cnmTamam kuzum,dikkatimden kaçmış sorry
Yarın ilk sayfadan bakarım başlamadan once
Ay masallah. İnsAllah oyle olur. Buyukte hissetmistim test vs yapmadan hamileyim ben dedim cikti. Ufakta kist oldu diye korktum meger hamileymisim. Bakalim bu seferne olacak.aklim cok oyun oynuyor da dinlemiyorum onuO hiç belli olmaz işte Allah ol der olur sen şokummadığın anda,ben oğlumu öyle oldum anlık psikolojim değişmişti..sanki biri beni tokatlamis gibi aptal gibi olmuştum öğrendiğimde,beklemezken :))))
yaşamış biri olarak söyleyim geçen ay bel kasik ağrısı mide yanması kirpik karışması ateş basmasi mide kazinmasi bütün belirtileri yaşadım diyebilirim ve adet oldum pskolojik şeyler yaşıyoruz canım geçen benimde senin gibi ilk ayimdi ikinci ay suan belirti hiç aramiyorum vs şükür belirti yok inş hamissindir kendi yasadigimi yazim dedimBu kadar yogun his ve belirtiye bu ay olmazsa direk psikologa gidecem ben karar verdim. En azindan psikolojiyi duzeltiraek daha sansimiz artar sanki.
Teşekkür ederim inşaallah ezberlicem Meryem i oderece yaniZulomda sira sonra bursalim ozlem ve sen cnm.
evet evetO biri ben olmayayım :)))))))
Canım sen çok stes yaptın bende rüyamda çook pozitif gebelik testi yaptım bunlar bilinçaltı. Gününü bekle varsa çıkacak hem 2 tane olmuş maşallah merak etme 3. de olur inşallah..Gunaydin arkadaslar. Nasilsiniz?
Bu gece habire test yaptim hep de pozitif cikti ruyamda tabii. Arada kasik agrim devam ediyor. Gofuslerim fe sisti ve elleyince sicaciklar :) akinti devam ediyor. Bakalim hakkimizda hayirlisi insAllah gelmistir bir minnos..
O ovuc23 vezuleyha83 ne durumdasiniz kizlar? Son durum hakkinda bilgi istiyorum.
Dido 4 gun
Demet 5 gun
Zuleyha 6 gun kaldi bata...
Ben turkce mealden onbes dakikada omuyorum hizlica. Bazende yavas okuyorum kafama goreTeşekkür ederim inşaallah ezberlicem Meryem i oderece yani
Kuranı Kerim den okuyorum ben.Bilen varsa bana lütfen arapçasını okusun :)Ben turkce mealden onbes dakikada omuyorum hizlica. Bazende yavas okuyorum kafama gore
test için erken bekle bakalım daha günün var..Evet psikolojik olabilir ama bugun dol kasigim cok batiyor ozellikle eglince oturunca. Hatta korktum kist mi oldu yumurtam catlamadi da. Bel bosluguma vuruyor agrisi anlamadim. Bata 5 gun var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?