Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
Gunaydin arkadaslar. Nasilsiniz?
Bu gece habire test yaptim hep de pozitif cikti ruyamda tabii. Arada kasik agrim devam ediyor. Gofuslerim fe sisti ve elleyince sicaciklar :) akinti devam ediyor. Bakalim hakkimizda hayirlisi insAllah gelmistir bir minnos..

O ovuc23 ve zuleyha83 ne durumdasiniz kizlar? Son durum hakkinda bilgi istiyorum.
Dido 4 gun
Demet 5 gun
Zuleyha 6 gun kaldi bata...

Günaydın canım hayırlısı olsun,günün geçince tekrar yaparsin,adet öncesi bu belirtiler olurmuydu? Yoksa bu kez bu belirtiler farklı mı? İnşallah olsun da geç olsun güç olmasin

Yazdi cnm niyetini bugun bas sayfayi guncelliycem hayirlisiyla.

Günaydın canım hayırlısı olsun,günün geçince tekrar yaparsin,adet öncesi bu belirtiler olurmuydu? Yoksa bu kez bu belirtiler farklı mı? İnşallah olsun da geç olsun güç olmasin
Adet olurken bile kasik agrim olmuyor. 2. Gun tam sokulurum o zmn biraz olur agrim. Kasik agrim olmuyordu.. Gogus agrim on gun once olur 2 gun surerdi birde sismez cok agrirdi sutyen takamazdim. Akintim olmaz adete yakin. Bilmiyorum bakalim cok dusununce de psikolojik belirti yasarmis insan. Oyle de olabilir.

O hiç belli olmaz işte Allah ol der olur sen şok ummadığın anda,ben oğlumu öyle oldum anlık psikolojim değişmişti..sanki biri beni tokatlamis gibi aptal gibi olmuştum öğrendiğimde,beklemezken :))))
Ay masallah. İnsAllah oyle olur. Buyukte hissetmistim test vs yapmadan hamileyim ben dedim cikti. Ufakta kist oldu diye korktum meger hamileymisim. Bakalim bu seferne olacak.aklim cok oyun oynuyor da dinlemiyorum onu

Bu kadar yogun his ve belirtiye bu ay olmazsa direk psikologa gidecem ben karar verdim. En azindan psikolojiyi duzeltiraek daha sansimiz artar sanki.
yaşamış biri olarak söyleyim geçen ay bel kasik ağrısı mide yanması kirpik karışması ateş basmasi mide kazinmasi bütün belirtileri yaşadım diyebilirim ve adet oldum pskolojik şeyler yaşıyoruz canım geçen benimde senin gibi ilk ayimdi ikinci ay suan belirti hiç aramiyorum vs şükür belirti yok inş hamissindir kendi yasadigimi yazim dedim

Canım sen çok stes yaptın bende rüyamda çook pozitif gebelik testi yaptım bunlar bilinçaltı. Gününü bekle varsa çıkacak hem 2 tane olmuş maşallah merak etme 3. de olur inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…