- 25 Kasım 2011
- 3.712
- 5.894
- 358
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #6.901
Kuzenim bata 4 gün kala idrarda silik çizgi gördü senin gibi 14. Günü yumurta çatladi onunda yarın sabah ilk ıdrarla test yap canım inşallah varsa çıkarEvet psikolojik olabilir ama bugun dol kasigim cok batiyor ozellikle eglince oturunca. Hatta korktum kist mi oldu yumurtam catlamadi da. Bel bosluguma vuruyor agrisi anlamadim. Bata 5 gun var.
canım günaydın şiddetli üç gündür devam eden isal durumum var anlamadım gitti .Bugünde normalde sol tarafta olan kasık ağrım sağda oluyor bakalım hakkımızda hayırlısı cano .Gunaydin arkadaslar. Nasilsiniz?
Bu gece habire test yaptim hep de pozitif cikti ruyamda tabii. Arada kasik agrim devam ediyor. Gofuslerim fe sisti ve elleyince sicaciklar :) akinti devam ediyor. Bakalim hakkimizda hayirlisi insAllah gelmistir bir minnos..
O ovuc23 vezuleyha83 ne durumdasiniz kizlar? Son durum hakkinda bilgi istiyorum.
Dido 4 gun
Demet 5 gun
Zuleyha 6 gun kaldi bata...
Ben bilmiyorum canimKuranı Kerim den okuyorum ben.Bilen varsa bana lütfen arapçasını okusun :)
Oglumda bata 2 gun kala cikti cnm. Yarin yaparim yine bakalim. Adee kadar yolu var. Ama agrim devam ediyorKuzenim bata 4 gün kala idrarda silik çizgi gördü senin gibi 14. Günü yumurta çatladi onunda yarın sabah ilk ıdrarla test yap canım inşallah varsa çıkar
Ben bilmiyorum cnm ayrica arapca turkce olmasi degil niyet onemli olan bunda bence. Gonuldeb okunuyorsa kabul olunur ama gonulden olmazsa ister turkce ister arapca oku farketmez. Allah gonline gorebcersin cnmKuranı Kerim den okuyorum ben.Bilen varsa bana lütfen arapçasını okusun :)
Hatta ben 29 u 30 a bağlayan gece varya rüyamda ovulasyon testi yapıyorum kopkouyu cıkıyor define bulmuş gibi seviniyorum sabah kalktım eşime anlattım çok güldük yarım saat sonra akıntı geldi heh yumurtladım derken testler üç gündür pozitif bende yumurtla yumurtla bitmiyor mu yoksa test mi bozuk anlamadım gitti silikleşmiyor hiç:)Canım sen çok stes yaptın bende rüyamda çook pozitif gebelik testi yaptım bunlar bilinçaltı. Gününü bekle varsa çıkacak hem 2 tane olmuş maşallah merak etme 3. de olur inşallah..
Bazi kadinlarin yumurta olunlasiyor pic olmasi catlamasi uzun suruyor. Muhtemel seninki de oyledir cnm.Hatta ben 29 u 30 a bağlayan gece varya rüyamda ovulasyon testi yapıyorum kopkouyu cıkıyor define bulmuş gibi seviniyorum sabah kalktım eşime anlattım çok güldük yarım saat sonra akıntı geldi heh yumurtladım derken testler üç gündür pozitif bende yumurtla yumurtla bitmiyor mu yoksa test mi bozuk anlamadım gitti silikleşmiyor hiç:)
Duzensiz yumurtluyorsan adetin 8. Gununden itibaren hergun iliski adete kadar. Bunla da kizi tutturan cok. Cunku icrrde surekli kiz spermi varDüzensiz yumurtladigim için LH testi bana göre değil
Demetcim insaAllah kuzun tutunmusturda butun belirtiler agrilar bunun isaretidir..Gunaydin arkadaslar. Nasilsiniz?
Bu gece habire test yaptim hep de pozitif cikti ruyamda tabii. Arada kasik agrim devam ediyor. Gofuslerim fe sisti ve elleyince sicaciklar :) akinti devam ediyor. Bakalim hakkimizda hayirlisi insAllah gelmistir bir minnos..
O ovuc23 vezuleyha83 ne durumdasiniz kizlar? Son durum hakkinda bilgi istiyorum.
Dido 4 gun
Demet 5 gun
Zuleyha 6 gun kaldi bata...
canim ben kurandan okumayi biliyorum ama. Calisiyorum ve mealden okuyorum 10-13 dk mi aliyo diger sekilde okumaya vaktim olmuyor ne yazikki .-amaneticede niyetlerimiz onemli gonulden niyet edip istedikten sonra kabul olur ins ..Kuranı Kerim den okuyorum ben.Bilen varsa bana lütfen arapçasını okusun :)
Sagol cnm
Amin canım ben bilen için dedim ben Kuran ı bilirken türkçe okumak tan bahsediyorum Sen türkçe oku Allah kabul etsin inş.Ben bilmiyorum cnm ayrica arapca turkce olmasi degil niyet onemli olan bunda bence. Gonuldeb okunuyorsa kabul olunur ama gonulden olmazsa ister turkce ister arapca oku farketmez. Allah gonline gorebcersin cnm
Evet bazi kadinlarda oluyo dongu uzun oldugu icinEvet o da olabilir bir defasında brn kasık ağrısı için girmiştim dr a aa yumurtlıyorsun demişti sonra 20 sonra adet olmadım yine gitmiştim eee sen yine yumurtlamıssın iki gün önce demişti :) o da şaşırmıstı
Çok takılma böyle şeylere canım .niyet önemli Allah kabul etsin .Bende arapça biliyorum fakat hem çok yavaş hemde çalıştığım için türkçe mealden okuyorum .Kuranı Kerim den okuyorum ben.Bilen varsa bana lütfen arapçasını okusun :)
Takıldığım yok bana bilen varsa ricam bu yönde bende çalışıyorum bildiğim için Arapçadan okumak daha hoşuma gidiyor.Bilen için de bu yönde okumasını en azından bana isterim.Yoksa tabiki niyet önemli..Çok takılma böyle şeylere canım .niyet önemli Allah kabul etsin .Bende arapça biliyorum fakat hem çok yavaş hemde çalıştığım için türkçe mealden okuyorum .
İnşallah canım Rabbim gönlünün muradını versin.Merhaba hanımlar günümüz aydın olur insalalh.doktor kontrolüm var bugün saat 3 gibi.benim için dua edin lütfen.hayirlisiyla bir kız haberi alirim inşallah.bi de bu gece rüyamda çengelli iğne ve renk renk toplu iğne gördüm kızım olacağına yordum ruyayihakkimizda hayırlısı olur insallah
Gönlündeki olsun canım inşallah,kızın gelsin insMerhaba hanımlar günümüz aydın olur insalalh.doktor kontrolüm var bugün saat 3 gibi.benim için dua edin lütfen.hayirlisiyla bir kız haberi alirim inşallah.bi de bu gece rüyamda çengelli iğne ve renk renk toplu iğne gördüm kızım olacağına yordum ruyayihakkimizda hayırlısı olur insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?