Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
Evet psikolojik olabilir ama bugun dol kasigim cok batiyor ozellikle eglince oturunca. Hatta korktum kist mi oldu yumurtam catlamadi da. Bel bosluguma vuruyor agrisi anlamadim. Bata 5 gun var.
Kuzenim bata 4 gün kala idrarda silik çizgi gördü senin gibi 14. Günü yumurta çatladi onunda yarın sabah ilk ıdrarla test yap canım inşallah varsa çıkar

canım günaydın şiddetli üç gündür devam eden isal durumum var anlamadım gitti .Bugünde normalde sol tarafta olan kasık ağrım sağda oluyor bakalım hakkımızda hayırlısı cano .

Benimde 12 Mayıs bat 12 nisanda olmuştum dongum genelde 31 gün veya 40 45 çıkıyo arada pkodan dolayi . Geçen ay 13 . Günüm geçti malesef . LH testi yapmadigim için bilmiyorum yumurtladimmi. Geçen ay yumurtam 2 cmlik kist olmuştu yarın kontrolum var bakalım kist gecmismi

Kuranı Kerim den okuyorum ben.Bilen varsa bana lütfen arapçasını okusun :)
Ben bilmiyorum cnm ayrica arapca turkce olmasi degil niyet onemli olan bunda bence. Gonuldeb okunuyorsa kabul olunur ama gonulden olmazsa ister turkce ister arapca oku farketmez. Allah gonline gorebcersin cnm

Canım sen çok stes yaptın bende rüyamda çook pozitif gebelik testi yaptım bunlar bilinçaltı. Gününü bekle varsa çıkacak hem 2 tane olmuş maşallah merak etme 3. de olur inşallah..
Hatta ben 29 u 30 a bağlayan gece varya rüyamda ovulasyon testi yapıyorum kopkouyu cıkıyor define bulmuş gibi seviniyorum sabah kalktım eşime anlattım çok güldük yarım saat sonra akıntı geldi heh yumurtladım derken testler üç gündür pozitif bende yumurtla yumurtla bitmiyor mu yoksa test mi bozuk anlamadım gitti silikleşmiyor hiç:)

Bazi kadinlarin yumurta olunlasiyor pic olmasi catlamasi uzun suruyor. Muhtemel seninki de oyledir cnm.

Demetcim insaAllah kuzun tutunmusturda butun belirtiler agrilar bunun isaretidir..
ben sabah iyidim saat 09,30'dan sonra sancim basladi yine ama yaklasan adet agrisida olabilir cunki daha once yasadim bunu . Bel boslugumdada agri var . Birde istahim artti yaa acaip acikiyorum . Ben ikinci ogluma hamile oldugumu henuz ogrenmemistim bata vardi , orucluk vaktiydi oruc tutarken cok zorlaniyor ve acikiyordum , test yapinca pozitif oldu ve oruc tutmayi birakmistim cok kotu oluyordum cunki ..

Kuranı Kerim den okuyorum ben.Bilen varsa bana lütfen arapçasını okusun :)
canim ben kurandan okumayi biliyorum ama. Calisiyorum ve mealden okuyorum 10-13 dk mi aliyo diger sekilde okumaya vaktim olmuyor ne yazikki .-amaneticede niyetlerimiz onemli gonulden niyet edip istedikten sonra kabul olur ins ..

Ben bilmiyorum cnm ayrica arapca turkce olmasi degil niyet onemli olan bunda bence. Gonuldeb okunuyorsa kabul olunur ama gonulden olmazsa ister turkce ister arapca oku farketmez. Allah gonline gorebcersin cnm
Amin canım ben bilen için dedim ben Kuran ı bilirken türkçe okumak tan bahsediyorum Sen türkçe oku Allah kabul etsin inş.

Evet bazi kadinlarda oluyo dongu uzun oldugu icin

Çok takılma böyle şeylere canım .niyet önemli Allah kabul etsin .Bende arapça biliyorum fakat hem çok yavaş hemde çalıştığım için türkçe mealden okuyorum .
Takıldığım yok bana bilen varsa ricam bu yönde bende çalışıyorum bildiğim için Arapçadan okumak daha hoşuma gidiyor.Bilen için de bu yönde okumasını en azından bana isterim.Yoksa tabiki niyet önemli..

Merhaba hanımlar günümüz aydın olur insalalh.doktor kontrolüm var bugün saat 3 gibi.benim için dua edin lütfen.hayirlisiyla bir kız haberi alirim inşallah.bi de bu gece rüyamda çengelli iğne ve renk renk toplu iğne gördüm kızım olacağına yordum ruyayihakkimizda hayırlısı olur insallah

İnşallah canım Rabbim gönlünün muradını versin.

Gönlündeki olsun canım inşallah,kızın gelsin ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…