- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #6.921
Allah sağlıklı bir kız evlat nasip etsin tatlım sanaMerhaba hanımlar günümüz aydın olur insalalh.doktor kontrolüm var bugün saat 3 gibi.benim için dua edin lütfen.hayirlisiyla bir kız haberi alirim inşallah.bi de bu gece rüyamda çengelli iğne ve renk renk toplu iğne gördüm kızım olacağına yordum ruyayihakkimizda hayırlısı olur insallah
yaparım cnm inşallah çıkar bakalımKuzenim bata 4 gün kala idrarda silik çizgi gördü senin gibi 14. Günü yumurta çatladi onunda yarın sabah ilk ıdrarla test yap canım inşallah varsa çıkar
ishali anlamadım canım ya hayırdır inşallah.canım günaydın şiddetli üç gündür devam eden isal durumum var anlamadım gitti .Bugünde normalde sol tarafta olan kasık ağrım sağda oluyor bakalım hakkımızda hayırlısı cano .
bana hamişsin gibi geliyr ama bekleyelim bakalım canım inşallah bebiş gelmiştir.Demetcim insaAllah kuzun tutunmusturda butun belirtiler agrilar bunun isaretidir..
ben sabah iyidim saat 09,30'dan sonra sancim basladi yine ama yaklasan adet agrisida olabilir cunki daha once yasadim bunu . Bel boslugumdada agri var . Birde istahim artti yaa acaip acikiyorum . Ben ikinci ogluma hamile oldugumu henuz ogrenmemistim bata vardi , orucluk vaktiydi oruc tutarken cok zorlaniyor ve acikiyordum , test yapinca pozitif oldu ve oruc tutmayi birakmistim cok kotu oluyordum cunki ..
canim ben kurandan okumayi biliyorum ama. Calisiyorum ve mealden okuyorum 10-13 dk mi aliyo diger sekilde okumaya vaktim olmuyor ne yazikki .-amaneticede niyetlerimiz onemli gonulden niyet edip istedikten sonra kabul olur ins ..
Merhaba hanımlar günümüz aydın olur insalalh.doktor kontrolüm var bugün saat 3 gibi.benim için dua edin lütfen.hayirlisiyla bir kız haberi alirim inşallah.bi de bu gece rüyamda çengelli iğne ve renk renk toplu iğne gördüm kızım olacağına yordum ruyayihakkimizda hayırlısı olur insallah
Hadi ilk bebiş haberini alalım inş..topiğimize.kasık ağrım devam ediyr arada batma arada da adet sancısı gibi bazen şiddetleniyor yatıp uzanmak istiyorum.
Canım ben bitirdim duayı seninkine geçicem artık
ay korkuyorum ya bebiş değilde kist mist olduysa baya ağrı oluyor yani 5 gün kala bu kadar ağrı olur m?Hadi ilk bebiş haberini alalım inş..topiğimize.
daha önce kistin oluşmuşmuydu ayağımı üştmrm diyorsun bakalım bişey kalamdı az sabret.ay korkuyorum ya bebiş değilde kist mist olduysa baya ağrı oluyor yani 5 gün kala bu kadar ağrı olur m?
Merhaba canım. ..maalesef bebeğimin cinsiyetini bile ogrenemeden 8+4 haftalikken kalbi durduColl79 selam canım bebisinin cinsiyeti belli oldu mu? İnşallah bir de kızın olur
Merhaba canım. ..maalesef bebeğimin cinsiyetini bile ogrenemeden 8+4 haftalikken kalbi durdukürtajla aldılar ustelik patoloji raporu kısmı mol gebelik çıktı .Herşeyden önce Rabbim sağlıklı sıhhatli bebekler versin.Sağlıkla kucağına almayi nasip etsin herkese. ..
Canim hayirli saglikli bi kiz demislerdir insaAllah .. hadi ilk kizimiz gelsin ugurumuz olsun kuzucukMerhaba hanımlar günümüz aydın olur insalalh.doktor kontrolüm var bugün saat 3 gibi.benim için dua edin lütfen.hayirlisiyla bir kız haberi alirim inşallah.bi de bu gece rüyamda çengelli iğne ve renk renk toplu iğne gördüm kızım olacağına yordum ruyayihakkimizda hayırlısı olur insallah
Ayyy bi heyecanlandık be yaww..Bidaha nzaman gdeceksin.Geldim kızlar,birşey söylemedi.daha yeni çıkıntı oluşmuş dedi.kiz da olabilir erkek te dedi.
Kaç haftalıksınız hayırlı olsunGeldim kızlar,birşey söylemedi.daha yeni çıkıntı oluşmuş dedi.kiz da olabilir erkek te dedi.
İlişkiden sonraki 14.gun yapmıştım canım.bende ilişkiden iki gün sonra kasık ağrısı başlamıştı ve hic geçmedi 2 aya kadar.ayakta uzun süre kalamiyordum hiç.yaparım cnm inşallah çıkar bakalım
ishali anlamadım canım ya hayırdır inşallah.
bana hamişsin gibi geliyr ama bekleyelim bakalım canım inşallah bebiş gelmiştir.
ay canım benim inşallah bebiş geliyordur tatlım çok heyecanlı. birşey daha soracağım sana kanlı testi yumurtlamadan kaç gün snra yapmıştın cnm. birde ilk belirtin neydi ne zaman yaşadın?
16.haftada gel dedi.haziranin başı gibi gidecem sanırım.Ayyy bi heyecanlandık be yaww..Bidaha nzaman gdeceksin.
Sağol canım.11+1 in bugünKaç haftalıksınız hayırlı olsun
Canim nedense kizin olacagina cok eminim ben. Rabbim gonlundekini nasip etsin.İlişkiden sonraki 14.gun yapmıştım canım.bende ilişkiden iki gün sonra kasık ağrısı başlamıştı ve hic geçmedi 2 aya kadar.ayakta uzun süre kalamiyordum hiç.
16.haftada gel dedi.haziranin başı gibi gidecem sanırım.
Sağol canım.11+1 in bugün
Daha erken tatlım en doğru 16. Haftada söylerlerİlişkiden sonraki 14.gun yapmıştım canım.bende ilişkiden iki gün sonra kasık ağrısı başlamıştı ve hic geçmedi 2 aya kadar.ayakta uzun süre kalamiyordum hiç.
16.haftada gel dedi.haziranin başı gibi gidecem sanırım.
Sağol canım.11+1 in bugün
Masallah okka gibi burnumu yerim minik prenses... Cok guzel olacak eminim annesine benziyordur.Eki Görüntüle 1991435 işte teyzeleri bebişim.siz bi tahminde bulunun bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?