Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
Allah sağlıklı bir kız evlat nasip etsin tatlım sana

Kuzenim bata 4 gün kala idrarda silik çizgi gördü senin gibi 14. Günü yumurta çatladi onunda yarın sabah ilk ıdrarla test yap canım inşallah varsa çıkar
yaparım cnm inşallah çıkar bakalım
canım günaydın şiddetli üç gündür devam eden isal durumum var anlamadım gitti .Bugünde normalde sol tarafta olan kasık ağrım sağda oluyor bakalım hakkımızda hayırlısı cano .
ishali anlamadım canım ya hayırdır inşallah.
bana hamişsin gibi geliyr ama bekleyelim bakalım canım inşallah bebiş gelmiştir.

ay canım benim inşallah bebiş geliyordur tatlım çok heyecanlı. birşey daha soracağım sana kanlı testi yumurtlamadan kaç gün snra yapmıştın cnm. birde ilk belirtin neydi ne zaman yaşadın?

Canım ben bitirdim duayı seninkine geçicem artık

canım merhaba. Benim duamı bitirdin mi? bitiremediysen haber verirsen sevinirim bir tek seninki kaldı. ve pazartesi züleyhaya başladık cnm cuma son bilgin olsun. ayrıca diğer duaları bölüştüreceğim sana da yazayım mı okuyamıyorsan duadan çıkartabilirim sorun olmaz. dün girmişsin ama cevap vermemişsin.

Coll79 selam canım bebisinin cinsiyeti belli oldu mu? İnşallah bir de kızın olur
Merhaba canım. ..maalesef bebeğimin cinsiyetini bile ogrenemeden 8+4 haftalikken kalbi durdu kürtajla aldılar ustelik patoloji raporu kısmı mol gebelik çıktı .Herşeyden önce Rabbim sağlıklı sıhhatli bebekler versin.Sağlıkla kucağına almayi nasip etsin herkese. ..

Cennette bekleyenin var annesi, üzülme.bu dünya da yiyeceği ekmek yokmuş.bardir alalhimin bildiği..sağlıklı sıhhatli evlat nasip etsin yaradan tekrar.topigimize hoşgeldin canım inşallah kızın olur seninde

Canim hayirli saglikli bi kiz demislerdir insaAllah .. hadi ilk kizimiz gelsin ugurumuz olsun kuzucuk

İlişkiden sonraki 14.gun yapmıştım canım.bende ilişkiden iki gün sonra kasık ağrısı başlamıştı ve hic geçmedi 2 aya kadar.ayakta uzun süre kalamiyordum hiç.

Ayyy bi heyecanlandık be yaww..Bidaha nzaman gdeceksin.
16.haftada gel dedi.haziranin başı gibi gidecem sanırım.
Kaç haftalıksınız hayırlı olsun
Sağol canım.11+1 in bugün

Canim nedense kizin olacagina cok eminim ben. Rabbim gonlundekini nasip etsin.

Daha erken tatlım en doğru 16. Haftada söylerler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…