- 29 Ocak 2012
- 2.459
- 1.227
- 373
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
Canim henuz catlamamis sanki benceKızlar saat 8 deki testim tekrar koyulaşmış..Bu arada hiç sıvı almadım gün içinde.
Ahh bide ben anlasam sag sol olayini gercekmi herkeste tutuyor mu ah cnm sorma..senin sol batiyordu ama bu sol yumurtanin dollendigi anlamina gelir mi onu bi arastirmak lazim..proje cikarcaz yakinda bu konu hakkinda nerdeyse off ne cok dusunduk arastirdik degil miKizlar bu sag sol olayini ben hic hatirlamiyorum ama uc hamileligimde ilk tam hatirlamamakla hep solumdaydi tosunlarim yani sol kasigima bastirinca batma oluyordu
Canim catlamamis ..daha iyi bence..yarin catlasin yarin..gun icinde olunca tedirginlik yaratiyo saatini bilmek gerekiyo falan surekli test etmek gerekiyo.en azindan 1 gun sonra catlarsa net bilgi..Kızlar saat 8 deki testim tekrar koyulaşmış..Bu arada hiç sıvı almadım gün içinde.
Aynennnn cnmm katiliyorum..ozel sonucta para aliyolar okadar..hatta kadinlar topigimizin ozel sorusu falan dersin..belki reklaminin olacagini bilir..sonucta onlar icin onemli bunlar..nekadar cok kisi ogrenirse adini okadar unvan demek onlar icin..Ta
Tamm canım yazicam zaten gitmeden doktoruma..
Soruları yazdirin kızlar o kadar ücret oducem cevaplasin Dr :))))
Canım bana da öyle geliyor ama sanki 5 de yaptığım test açılmıştı rengi,kafam karıştı..Benim yumurtalar bir hal :))))Canim henuz catlamamis sanki bence
Dimi aynen :))))Aynennnn cnmm katiliyorum..ozel sonucta para aliyolar okadar..hatta kadinlar topigimizin ozel sorusu falan dersin..belki reklaminin olacagini bilir..sonucta onlar icin onemli bunlar..nekadar cok kisi ogrenirse adini okadar unvan demek onlar icin..
Evet ya az dursaydi iyiydi,sabırsız yumurtam :))))Canim catlamamis ..daha iyi bence..yarin catlasin yarin..gun icinde olunca tedirginlik yaratiyo saatini bilmek gerekiyo falan surekli test etmek gerekiyo.en azindan 1 gun sonra catlarsa net bilgi..
Ay evet .. valla kafayi yiyecem ..Ahh bide ben anlasam sag sol olayini gercekmi herkeste tutuyor mu ah cnm sorma..senin sol batiyordu ama bu sol yumurtanin dollendigi anlamina gelir mi onu bi arastirmak lazim..proje cikarcaz yakinda bu konu hakkinda nerdeyse off ne cok dusunduk arastirdik degil mi
Belkide bebegin sana şans getiririm cnm oyle dusun.nerdesin yurtdisinda?bende cok yattim istehareye bicok cocuk gordum cinsiyeti belli degildi..hayirmi diye niyet ediyosun zaten ama ben hep cocuk gordum.buaralar yine niyet edicem.arkadasim yatmisti benim icin...umreye giden bi arkadasini gormus.findik ve uzüm getiriyomus..Ay evet .. valla kafayi yiyecem ..
aslinda bebisi biran evvel istiyorum ama biz yurt diskndayiz is durumlarim karisik bebismi yapsam isimi halletsem diye ikilemdeyim suanda . Adetim bitsin istihareye yatacam cunki kafam karisik biraz. Rabbim ins dogru olank gosterir . En szindan hamile kalmadan bi ise kapak atabilsem rahatlarim ..
Danimarkadayiz canim . Ne yazikki burda tek maas ile gecim biraz imkansiz .Belkide bebegin sana şans getiririm cnm oyle dusun.nerdesin yurtdisinda?bende cok yattim istehareye bicok cocuk gordum cinsiyeti belli degildi..hayirmi diye niyet ediyosun zaten ama ben hep cocuk gordum.buaralar yine niyet edicem.arkadasim yatmisti benim icin...umreye giden bi arkadasini gormus.findik ve uzüm getiriyomus..
Eminim zordur cnm anliyorum seni..ruyan hayir olsun..duamda yer vericem sanada insallah..guzel haberler alman dilegiyle..Danimarkadayiz canim . Ne yazikki burda tek maas ile gecim biraz imkansiz .
Dun degil evelki gun is basvurusu yaparken cok dua ettim nolur yardim et Allahim isimi bulayim hayirlisi ile diye .
Ogun gece ruyamda ucuz cocuklarim oluyormus 1 kiz 2 erkek , tabirlere baktim dilegin kabul olmasi anlami a geliyormus . InsaAllah oyledir .
Gecmemis halini soyle cnmCanım hamile yazma kan veriyim öle batı bende biliyorum şöyle her ay benim 4 gün erken olur ama geçen ay 4 gün geçikmiştim neye göre söyleyim batı
Henuz yok cnm. Butun arkadaslar henuz deneme asamasinda.Kizlar aranizda sirkeli suyla vajinal dus yapip kiz bebegi tutturan varmi acaba?
O zaman 13 mart canımGecmemis halini soyle cnm
En onemlisi ovulasyon testi ile yumurta takibi. Mesela ben iki uc ay hatta eylule kadar takip edicrm. Deneyecegim ay yine takiple 3 gun oncesi iliskiyi kesicem. Bol sut yogurt dondurma tuketecegim esimde tabi. Et tavuk yumurtadan uzak duracagim. İlk ay vajinal dus denerim belki. Sola yaticam. Boyle.Yumurtlama gununden 2 3 gun iliski disinda uyguladiginiz baska bir yontem warmi mesela diger bir grupta sirkeli suyla vajinal dus yapip iliskiye girip kizi olani cok okudum birde iliskiden sonra sola yatani
Demek ki hmn catlamis canim.Kızlar bı bakın 5 de yaptım bu testi.6 saatte mı catladi bu yumurta hafif siliklesmis,nedenki?
Canım sana şey sorcam bu sıvama yöntemini yapan arkadaş bunuda yumurtlama gününden üç gün öncemi yapmış bilgin varmı yoksa yumurtlama günümüEn onemlisi ovulasyon testi ile yumurta takibi. Mesela ben iki uc ay hatta eylule kadar takip edicrm. Deneyecegim ay yine takiple 3 gun oncesi iliskiyi kesicem. Bol sut yogurt dondurma tuketecegim esimde tabi. Et tavuk yumurtadan uzak duracagim. İlk ay vajinal dus denerim belki. Sola yaticam. Boyle.
25/27/29 olmamali bence. Adetten temizlenip tek iliski ile oglu olanda cok. Mesela nette 8/9/10. Gunler diyor mantiken senin de bu gunler harici olmaliBence de en garantilisi 3 gün öncesi,ben geç yumurtlamiyorum geç çatlıyor
Senin erken yumurtlayip erken çatlıyor dimi? Senin süre daha da kısa
Bu ay bat ne zaman senin kaç gün sürüyor ona göre örnek vericem
Bende örn:
19 mart adet başlangıcı ise,6 gün sürüyor
24 mart bitiş
Ben 25-27-29-31-3-5-7-9-11 gibi deneme yapabilirim.deneme surem (günüm fazla)
Kk de okumuştum yine birkaç kişi tek günleri değerlendirmiş bu durumda 15 de yine yumurtlarsam,4 gün öncesi bırakmış olacağım tek rakam günleri değerlendirmiş olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?