Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
Kizlar bu sag sol olayini ben hic hatirlamiyorum ama uc hamileligimde ilk tam hatirlamamakla hep solumdaydi tosunlarim yani sol kasigima bastirinca batma oluyordu
Ahh bide ben anlasam sag sol olayini gercekmi herkeste tutuyor mu ah cnm sorma..senin sol batiyordu ama bu sol yumurtanin dollendigi anlamina gelir mi onu bi arastirmak lazim..proje cikarcaz yakinda bu konu hakkinda nerdeyse off ne cok dusunduk arastirdik degil mi

Kızlar saat 8 deki testim tekrar koyulaşmış..Bu arada hiç sıvı almadım gün içinde.
Canim catlamamis ..daha iyi bence..yarin catlasin yarin..gun icinde olunca tedirginlik yaratiyo saatini bilmek gerekiyo falan surekli test etmek gerekiyo.en azindan 1 gun sonra catlarsa net bilgi..

Ta

Tamm canım yazicam zaten gitmeden doktoruma..
Soruları yazdirin kızlar o kadar ücret oducem cevaplasin Dr :))))
Aynennnn cnmm katiliyorum..ozel sonucta para aliyolar okadar..hatta kadinlar topigimizin ozel sorusu falan dersin..belki reklaminin olacagini bilir..sonucta onlar icin onemli bunlar..nekadar cok kisi ogrenirse adini okadar unvan demek onlar icin..

Ay evet .. valla kafayi yiyecem ..
aslinda bebisi biran evvel istiyorum ama biz yurt diskndayiz is durumlarim karisik bebismi yapsam isimi halletsem diye ikilemdeyim suanda . Adetim bitsin istihareye yatacam cunki kafam karisik biraz. Rabbim ins dogru olank gosterir . En szindan hamile kalmadan bi ise kapak atabilsem rahatlarim ..

Belkide bebegin sana şans getiririm cnm oyle dusun.nerdesin yurtdisinda?bende cok yattim istehareye bicok cocuk gordum cinsiyeti belli degildi..hayirmi diye niyet ediyosun zaten ama ben hep cocuk gordum.buaralar yine niyet edicem.arkadasim yatmisti benim icin...umreye giden bi arkadasini gormus.findik ve uzüm getiriyomus..

Danimarkadayiz canim . Ne yazikki burda tek maas ile gecim biraz imkansiz .
Dun degil evelki gun is basvurusu yaparken cok dua ettim nolur yardim et Allahim isimi bulayim hayirlisi ile diye .
Ogun gece ruyamda ucuz cocuklarim oluyormus 1 kiz 2 erkek , tabirlere baktim dilegin kabul olmasi anlami a geliyormus . InsaAllah oyledir .

Eminim zordur cnm anliyorum seni..ruyan hayir olsun..duamda yer vericem sanada insallah..guzel haberler alman dilegiyle..

Yumurtlama gununden 2 3 gun iliski disinda uyguladiginiz baska bir yontem warmi mesela diger bir grupta sirkeli suyla vajinal dus yapip iliskiye girip kizi olani cok okudum birde iliskiden sonra sola yatani
En onemlisi ovulasyon testi ile yumurta takibi. Mesela ben iki uc ay hatta eylule kadar takip edicrm. Deneyecegim ay yine takiple 3 gun oncesi iliskiyi kesicem. Bol sut yogurt dondurma tuketecegim esimde tabi. Et tavuk yumurtadan uzak duracagim. İlk ay vajinal dus denerim belki. Sola yaticam. Boyle.

Canım sana şey sorcam bu sıvama yöntemini yapan arkadaş bunuda yumurtlama gününden üç gün öncemi yapmış bilgin varmı yoksa yumurtlama günümü

Ben artik denemeyi bırak sammi iki gün pes peşe oldu bu akşam için korkuyorum bide test birden pik yaparsa aslında adetim biteli bugün üçüncü günü ama ne zaman yumurtlucagimi bilmediğim için korkuyorum bu ay böyle deneyim ya tutacak yada erken bırakırsam boş geçecek en azından ne zaman yumurtladigimi öğrenirim yumurtlama m yakınsa iki gün ilişki yeterli mi zaten diziye daldım koca da uyudu zaten bu akşam boş geçti

25/27/29 olmamali bence. Adetten temizlenip tek iliski ile oglu olanda cok. Mesela nette 8/9/10. Gunler diyor mantiken senin de bu gunler harici olmali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…