- 2 Ekim 2009
- 2.683
- 3.548
- 133
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #7.121
Hele Cocuk olunca en buyuk nimet..AminnNe guzel bende annemle altli ustlu oturuyorum Allah basimizdan eksit etmesin
Bat a 6 gun varsa boyle cikmasi normal cnm..Whiteandblue canim srnin icin resim koyu yaptim ama biliyorsun bata 7 8 kala productor.suan 12 mauis a daha 6 gun var hic bir brlirtim yok..idrarimda yanma var gibi bide cook uykum oluyo yorgunluga bagliyorum.
Cok az kaldi kuzum ya..pazartesi kan ver mutlaka yada sali...bak derste haber verme ciglik sözüm var..:))))Sabah yapayim diyorum canim bata 2 kaliyo kararsizim da bakalim
Aynen arkadasim biz vazgectik sirkeli sudanYemek değil canım sirkeli su ile vajinal duş olayından bahsediyorlar.bazen spermleri öldürebiliyormuş sirkeli su.o yüzden yapma diyorlar
Allah kabul etsin aminn.Canim zuleyhanim tum meryem bitti canim bugun ohlanin piknigi vardi yazamadim yogunluktan bitti canim hepsi
Şu durumda evet 8.gun olmalı ama 9.gunde olabilir.10.gun pozitif oluyorsa, testle takip mutlaka şart.ovu testi aynı koyulukta ve silik olduğu gün ilişki olursa bu teori erkeğe uyumluBenim yumurtlama günüm 10.günde genelde pozitif çıkıyor. Ama 3 gün önceden başlayamam daha tam adetim bitmemiş oluyor. Ama 8.gün bitmiş olursa sadece 8.gün mü olması gerekiyor. 10. Gün ovulasyonun pozitif olduğu gün ilişki olmaması mı gerek?
Hayırlısı olsun kuzum,kizce çıkmış yola geliyordur insGunaydin kizlar. Pazar sevincini veriyim. Galibasi hamileyiiiiimmmm
Sende görüyorsun değil mi tatlım ay vallaha çok mutlulu oldum :)Hayırlısı olsun kuzum,kizce çıkmış yola geliyordur inskendiminmis gibi sevindim valla yuppppyyyyy :))))))
Hayırlısı olsun kuzum,kizce çıkmış yola geliyordur inskendiminmis gibi sevindim valla yuppppyyyyy :))))))
Sende görüyorsun değil mi tatlım ay vallaha çok mutlulu oldum :)
Pazartesi doğru kan testine :) veya bi kaç gün daha bekleyebilirsen bekle :) hayırlı uğurlu sağlık tatlı bir kızın olur inşallah ❤❤❤Cok ttesekkurler elim ayagim titriyor. Ne garip oldum yaaa sanki 2 cocuk dogurmadim.
Zaten kanim az bekliyim de keseyi gorurum canim. Oglanda da oyle yaptim.Pazartesi doğru kan testine :) veya bi kaç gün daha bekleyebilirsen bekle :) hayırlı uğurlu sağlık tatlı bir kızın olur inşallah ❤❤❤
Aynen tatlım ❤❤❤❤❤❤Zaten kanim az bekliyim de keseyi gorurum canim. Oglanda da oyle yaptim.
Tebrik ederim canım çok sevindim inşallah hayırlı güzel bi kız bebisin olur :))Gunaydin kizlar. Pazar sevincini veriyim. Galibasi hamileyiiiiimmmm
Cook tesekkurler canim anim insAllah. Rabnim hepinize nasip etsin bu guzel duyguyu. Her annelik farkli heyecan bunu 3. De daha iyi anladim. Tez vakitte butun topikteki arkadaslarima saglikli saliha bir kiz evlat diliyorum.Tebrik ederim canım çok sevindim inşallah hayırlı güzel bi kız bebisin olur :))
Belki ikiz kız olur :) 2 erkek 2 Kız işte ne güzel :)Cook tesekkurler canim anim insAllah. Rabnim hepinize nasip etsin bu guzel duyguyu. Her annelik farkli heyecan bunu 3. De daha iyi anladim. Tez vakitte butun topikteki arkadaslarima saglikli saliha bir kiz evlat diliyorum.
Huni tak diyon yani....ikiside kiz olursa kabulum. Ailede ikiz yok. Annemin uzak sulalelerinde var o da bana gelmez zaten.Belki ikiz kız olur :) 2 erkek 2 Kız işte ne güzel :)
Ay inşallah hadi bakalım olmaz deme @sedaasuu nunda ailesinde ikiz yok ama ikiz doğurdu :) kızHuni tak diyon yani....ikiside kiz olursa kabulum. Ailede ikiz yok. Annemin uzak sulalelerinde var o da bana gelmez zaten.
Hayırlı olsun canım gözün aydın bu güzel haber cok iyi geldi maşallah yaCook tesekkurler canim anim insAllah. Rabnim hepinize nasip etsin bu guzel duyguyu. Her annelik farkli heyecan bunu 3. De daha iyi anladim. Tez vakitte butun topikteki arkadaslarima saglikli saliha bir kiz evlat diliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?