- 28 Nisan 2017
- 274
- 467
- 53
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #7.141
Canım göğüslerde ağrı uclarında sızlama falan var mıBenim 6 gun kala batma basladi kasik agrisi basladi. Cabuk yoruluyordum her zmn yaptigim iste cabuk nefes nefese kaliyorum. Bazen nefesim kesiliyordu. Her bunye farkli her hamilelik farkli. Bekleyelim gorelim insallah bevis vardir cnm
Ay ne guzel. Olursa guzel olur hayir demem yaniiiAy inşallah hadi bakalım olmaz demeKaPrisLiPazen nunda ailesinde ikiz yok ama ikiz doğurdu :) kız
Saol cnm Allah razi olsun. Darisi tezz zamanda basiniza insAllahHayırlı olsun canım gözün aydın bu güzel haber cok iyi geldi maşallah ya
Yok cnm gogusler sisti ama agri sizi yok. Uclari da kararmadi.Canım göğüslerde ağrı uclarında sızlama falan var mı
Ay bitanem cok tesekkur ederim canim. İnsAllah darisi basiniza olsun canimWhiteandblue kuzum gözün aydin Rabbim tamamina erdirsin insallah hayirli saglikli saliha bi kiz evlat kucagina alirsin Allahin izniyle..
Arkandanda biz geliriz insallah :)
Evet canım benim de ailemden kimsede ikiz Yok ama benim ikizlerim var :))Ay inşallah hadi bakalım olmaz demeKaPrisLiPazen nunda ailesinde ikiz yok ama ikiz doğurdu :) kız
Pazar sabahinin guzel haberi de bu oldu. Cok sevindim. Allah tamamina erdirip saglikla kavusmayi nasip etsin. Eli ayagi duzgun akli yerinde saliha bir kiz evlat nasip etsin. Darisi kiz evlat dileyen topikteki tum kizlara ve bana olsun insallah.Ay bitanem cok tesekkur ederim canim. İnsAllah darisi basiniza olsun canim
Evet canım benim de ailemden kimsede ikiz Yok ama benim ikizlerim var :))
Hemde sürpriz çıkıp geldiler:))
Amin canim tesekkurler. Darusi basiniza insAllahhPazar sabahinin guzel haberi de bu oldu. Cok sevindim. Allah tamamina erdirip saglikla kavusmayi nasip etsin. Eli ayagi duzgun akli yerinde saliha bir kiz evlat nasip etsin. Darisi kiz evlat dileyen topikteki tum kizlara ve bana olsun insallah.
Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inşallah.. :)))Ay bitanem cok tesekkur ederim canim. İnsAllah darisi basiniza olsun canim
Bugün yarın adet olacağım. 8.günden itibaren yaparım testleri, sizlere de sorarım. Soluk bile olsa pozitif sayılır ovulasyon değil mi?Aynen arkadasim cift cizgi gordugunde kiz icin iliski olmamasi gerekiyo...cift cizgin ne zaman siliniyo oda onemli.gun icerisindemi yoksa 2.gunmu onada bak..2.gunse cift cizginin bi gun oncesi birakman lazim..
Be kadar erken oluyormuş benim ya, o zaman erkek olma ihtimali yüksek hep :)))Şu durumda evet 8.gun olmalı ama 9.gunde olabilir.10.gun pozitif oluyorsa, testle takip mutlaka şart.ovu testi aynı koyulukta ve silik olduğu gün ilişki olursa bu teori erkeğe uyumlu
Çok sevindim tebrik ederim ALlah inşallah hayırlı ve sağlıklı bir kız evlat versin inşallah bi cesaret geldi bana da iki oğlandan sonra güzel haberleri duyunca burdan..Gunaydin kizlar. Pazar sevincini veriyim. Galibasi hamileyiiiiimmmm
Hayırlı uğurlu olsun canim inşallah kizin olur çok sevindim darısı basimizaGunaydin kizlar. Pazar sevincini veriyim. Galibasi hamileyiiiiimmmm
Benimkiler 7 aylık oldular canım şu an biri kucağımda:))Masallah ne guzel. Rabbim bizede nasip etsin. Hayirli dogumlar cnm.
Amin canim tesekkurler. Darusi basiniza insAllahh
Bir nevi canim, yüksek.ovu testi ile takip et koyulasip+pic olduktan (test siliklestikten)sonra ilişki olmamasına dikkat et.bir de ilişki vajina kenarına boşalma olsun (derin ilişki olmayacak)..x (kız) spermleri yakalayabilmek için bir korunmalı bir korunmasız ilişkide olmalıBe kadar erken oluyormuş benim ya, o zaman erkek olma ihtimali yüksek hep :)))
bende test yaptim negatifti ..sonra cok silik hayalet bi cizgi gordum
Allahim diyorum benmi yanlis gordum ama yok var ..
galiba bende hamileyimm
Yarin emin olmak icin tekrar yapacam ..
dualarinizi eksik etmeyin insaAllah
Allah analı babalı büyütsün çok sevindim canımGunaydin kizlar. Pazar sevincini veriyim. Galibasi hamileyiiiiimmmm
Aslında benimbirde 3 yaşında oğlum varKaPrisLiPazen canım hoşgeldin sağlıkla büyüt kızlarını,denedigin bir yöntem var mıydı? Maşallah bir taşla iki kız :))))
Bizim ailede ikiz yok,esimgilde de..ikiz kızım olsa Ayyy ne güzel olur tabi çok da zorlanırim o ayrı da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?