Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
Benim 6 gun kala batma basladi kasik agrisi basladi. Cabuk yoruluyordum her zmn yaptigim iste cabuk nefes nefese kaliyorum. Bazen nefesim kesiliyordu. Her bunye farkli her hamilelik farkli. Bekleyelim gorelim insallah bevis vardir cnm
Canım göğüslerde ağrı uclarında sızlama falan var mı

Ay inşallah hadi bakalım olmaz deme KaPrisLiPazen nunda ailesinde ikiz yok ama ikiz doğurdu :) kız
Ay ne guzel. Olursa guzel olur hayir demem yaniii
Hayırlı olsun canım gözün aydın bu güzel haber cok iyi geldi maşallah ya
Saol cnm Allah razi olsun. Darisi tezz zamanda basiniza insAllah

Canım göğüslerde ağrı uclarında sızlama falan var mı
Yok cnm gogusler sisti ama agri sizi yok. Uclari da kararmadi.

Ay bitanem cok tesekkur ederim canim. İnsAllah darisi basiniza olsun canim
Pazar sabahinin guzel haberi de bu oldu. Cok sevindim. Allah tamamina erdirip saglikla kavusmayi nasip etsin. Eli ayagi duzgun akli yerinde saliha bir kiz evlat nasip etsin. Darisi kiz evlat dileyen topikteki tum kizlara ve bana olsun insallah.

Evet canım benim de ailemden kimsede ikiz Yok ama benim ikizlerim var :))
Hemde sürpriz çıkıp geldiler:))

Masallah ne guzel. Rabbim bizede nasip etsin. Hayirli dogumlar cnm.

Pazar sabahinin guzel haberi de bu oldu. Cok sevindim. Allah tamamina erdirip saglikla kavusmayi nasip etsin. Eli ayagi duzgun akli yerinde saliha bir kiz evlat nasip etsin. Darisi kiz evlat dileyen topikteki tum kizlara ve bana olsun insallah.
Amin canim tesekkurler. Darusi basiniza insAllahh

Aynen arkadasim cift cizgi gordugunde kiz icin iliski olmamasi gerekiyo...cift cizgin ne zaman siliniyo oda onemli.gun icerisindemi yoksa 2.gunmu onada bak..2.gunse cift cizginin bi gun oncesi birakman lazim..
Bugün yarın adet olacağım. 8.günden itibaren yaparım testleri, sizlere de sorarım. Soluk bile olsa pozitif sayılır ovulasyon değil mi?

Be kadar erken oluyormuş benim ya, o zaman erkek olma ihtimali yüksek hep :)))
Bir nevi canim, yüksek.ovu testi ile takip et koyulasip+pic olduktan (test siliklestikten)sonra ilişki olmamasına dikkat et.bir de ilişki vajina kenarına boşalma olsun (derin ilişki olmayacak)..x (kız) spermleri yakalayabilmek için bir korunmalı bir korunmasız ilişkide olmalı

bende test yaptim negatifti ..sonra cok silik hayalet bi cizgi gordum
Allahim diyorum benmi yanlis gordum ama yok var ..
galiba bende hamileyimm

Yarin emin olmak icin tekrar yapacam ..
dualarinizi eksik etmeyin insaAllah

Canım benim hayırlı güzel haberle dön inşallah,topigimiz kız bebislerle dolsun tassin ins ismi gibi

Aslında benimbirde 3 yaşında oğlum var
O 1 yaşındayken ona kardeş istedim ama nasip olmadı,eşim ikisine birden bakamazsın dedi

Sonra bir baktım hamileyim:)))
Özel bişey yapmadım
Hamileliğimi bile 4.ayda öğrendim:)
8.aydada doğdular zaten:)

İnan ikiz büyütmek çok çok çok zor ama anlatılamayacak kadar da güzel:))
Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…