- 17 Şubat 2016
- 87
- 118
- 93
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #7.161
Insallah hamilesindir ve saglikli bir kizcen olur darisi da basimiza olsun insallahbende test yaptim negatifti ..sonra cok silik hayalet bi cizgi gordum
Allahim diyorum benmi yanlis gordum ama yok var ..
galiba bende hamileyimm
Yarin emin olmak icin tekrar yapacam ..
dualarinizi eksik etmeyin insaAllah
Aslında benimbirde 3 yaşında oğlum var
O 1 yaşındayken ona kardeş istedim ama nasip olmadı,eşim ikisine birden bakamazsın dedi
Ne mutlu :)) hatirliyormusun ilişki düzeyi sikmiydi,yumurtlama öncesi mıydı?az çok kasık agrindan anlarsın yum.gununu.
Bir de ailede ikiz yoksa nasıl oldu ki? (Tabiki Allah ol der olur da) doktor bişey dedimi hiç bunla alakalı? O ay çok mu yumurtan olmuş ki? Çatlatma iğnesi de kullananları duydum,o iğneden vuruldun da o mu etki ettiki ikiz oluşumuna...
Aklımda deli sorular....ne çok sormusum:)))))
Sonra bir baktım hamileyim:)))
Özel bişey yapmadım
Hamileliğimi bile 4.ayda öğrendim:)
8.aydada doğdular zaten:)
İnan ikiz büyütmek çok çok çok zor ama anlatılamayacak kadar da güzel:))
Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Aaaa seninki de mi kız, yok ya yine mi kız dediğimiz günler gelsin inşaallah.çok çok amin.Canım benim hayırlı güzel haberle dön inşallah,topigimiz kız bebislerle dolsun tassin ins ismi gibi
Merhaba arkadaslar benimde iki oglum var bir kizim olsun cok istiyorum uzun suredir yazilarinizi okuyorum anca bitirebildim ayy cok heyecanlandim ne zamandir yazicam cesaret edemedim benide araniza alirsaniz cok sevinirim[/QUOT
Hg tatlım
Estağ. Herkes açık buranın kapısı.İnş Rabbim hepimizin gönlünün muradını versin.Çalışmalara başladın mı @Kalbimdeki duam
Galibayi atalim kuzumm....tekrardan tebrij ediyorummm hamişiimmmGunaydin kizlar. Pazar sevincini veriyim. Galibasi hamileyiiiiimmmm
Biz iki kere tüp denedik, olmadı. Sonra kendiliğinden oldu. O yüzden olup olmayacağı meçhul.. olursa bide kız olursa..Bir nevi canim, yüksek.ovu testi ile takip et koyulasip+pic olduktan (test siliklestikten)sonra ilişki olmamasına dikkat et.bir de ilişki vajina kenarına boşalma olsun (derin ilişki olmayacak)..x (kız) spermleri yakalayabilmek için bir korunmalı bir korunmasız ilişkide olmalı
Cnm 2.cizgi T de olusan cizgi ya C ye esit yada C deb koyu oldugunda en gec 36 saat icinde yumurta dollenmeye hazir olacak demektir. Cizgi silindigi anda bekleyen sperm varsa yada gelen o anda dollenme olur.biz kiz icin cifti gormeden birakiyoruzki o ana kadar x ler kalsin....Bugün yarın adet olacağım. 8.günden itibaren yaparım testleri, sizlere de sorarım. Soluk bile olsa pozitif sayılır ovulasyon değil mi?
Aayyy zulomda 2.hamisimmm canim icim kipir kipir hep dedimki benden once olsun sizin biraz daha rahatlayim...cumle kuramiyom yaaa...bende test yaptim negatifti ..sonra cok silik hayalet bi cizgi gordum
Allahim diyorum benmi yanlis gordum ama yok var ..
galiba bende hamileyimm
Yarin emin olmak icin tekrar yapacam ..
dualarinizi eksik etmeyin insaAllah
Hoageldi nnn arkadasimm tabiki ne demek burasi herkesinMerhaba arkadaslar benimde iki oglum var bir kizim olsun cok istiyorum uzun suredir yazilarinizi okuyorum anca bitirebildim ayy cok heyecanlandim ne zamandir yazicam cesaret edemedim benide araniza alirsaniz cok sevinirim
Siz bu konuda uzmansınız valla harika,Cnm 2.cizgi T de olusan cizgi ya C ye esit yada C deb koyu oldugunda en gec 36 saat icinde yumurta dollenmeye hazir olacak demektir. Cizgi silindigi anda bekleyen sperm varsa yada gelen o anda dollenme olur.biz kiz icin cifti gormeden birakiyoruzki o ana kadar x ler kalsin....
Evet bu ay basladik sayilir canim tutucagindan umidim yok biraz erken biraktik sanirim ovi testinide ilk defa kullaniyorum acemiyim birazEstağ. Canım herkese açık bıranın kapısı.Çalışmalara başladınız mı?Kalbimdeki duam
Rica ederim nedemek..bende burada daha baska nice bilgiler ogrendim..herkes bildigini arastirdigini paylasinca boyle guzel seyler ortaya cikiyor.Siz bu konuda uzmansınız valla harika,
Yardımlarınız için çok teşekkürler:))
Tesekkur ederim canimHoageldi nnn arkadasimm tabiki ne demek burasi herkesin
Bu aksamda deneme olsa tehlikelimi sizce cizgi cok silik pik olmadi daha sizde nasildi Whiteandblue senin son iliskide nasildi cizgi canim bu arada cok sevindim dilerim rabbim gonlundekini hayirla saglikla nasip ederEki Görüntüle 1992643 bugun saat 4 yaptigim ovi testim daha cok acik en son persembe gecesi oldu iliski sizcede erkenmi birakmisimEki Görüntüle 1992643
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?