Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
bende test yaptim negatifti ..sonra cok silik hayalet bi cizgi gordum
Allahim diyorum benmi yanlis gordum ama yok var ..
galiba bende hamileyimm

Yarin emin olmak icin tekrar yapacam ..
dualarinizi eksik etmeyin insaAllah
Insallah hamilesindir ve saglikli bir kizcen olur darisi da basimiza olsun insallah

Ya aslında bebek sayısını kadın belirlermis ve tedavisiz de ikiz olurmuş
Hatta ailede ikiz yoksa bile gen başlangıcı olabilirmiş benim gibi:)))

Şiddetli bel ağrılarımı hatırlıyorum
İki adım atmak imkansızdı
Ben belimde bişey oldu zannettim ama kızlar bölünüyormuş:)))
İlişki evet o zamanlar sık dı'))

Hg

Biz iki kere tüp denedik, olmadı. Sonra kendiliğinden oldu. O yüzden olup olmayacağı meçhul.. olursa bide kız olursa..

Bugün yarın adet olacağım. 8.günden itibaren yaparım testleri, sizlere de sorarım. Soluk bile olsa pozitif sayılır ovulasyon değil mi?
Cnm 2.cizgi T de olusan cizgi ya C ye esit yada C deb koyu oldugunda en gec 36 saat icinde yumurta dollenmeye hazir olacak demektir. Cizgi silindigi anda bekleyen sperm varsa yada gelen o anda dollenme olur.biz kiz icin cifti gormeden birakiyoruzki o ana kadar x ler kalsin....

bende test yaptim negatifti ..sonra cok silik hayalet bi cizgi gordum
Allahim diyorum benmi yanlis gordum ama yok var ..
galiba bende hamileyimm

Yarin emin olmak icin tekrar yapacam ..
dualarinizi eksik etmeyin insaAllah
Aayyy zulomda 2.hamisimmm canim icim kipir kipir hep dedimki benden once olsun sizin biraz daha rahatlayim...cumle kuramiyom yaaa...

Merhaba arkadaslar benimde iki oglum var bir kizim olsun cok istiyorum uzun suredir yazilarinizi okuyorum anca bitirebildim ayy cok heyecanlandim ne zamandir yazicam cesaret edemedim benide araniza alirsaniz cok sevinirim
Hoageldi nnn arkadasimm tabiki ne demek burasi herkesin

Siz bu konuda uzmansınız valla harika,
Yardımlarınız için çok teşekkürler:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…