- 2 Ekim 2009
- 2.683
- 3.548
- 133
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #7.181
Evet erken olmus cnm.daga once testi kullanmismiydin..kacinci gun oluyodu genelde yada cift cizgin kacgun suruyoduEki Görüntüle 1992643 bugun saat 4 yaptigim ovi testim daha cok acik en son persembe gecesi oldu iliski sizcede erkenmi birakmisimEki Görüntüle 1992643
Cnm demet bi baksin buna..soru sorarken basinaBu aksamda deneme olsa tehlikelimi sizce cizgi cok silik pik olmadi daha sizde nasildi Whiteandblue senin son iliskide nasildi cizgi canim bu arada cok sevindim dilerim rabbim gonlundekini hayirla saglikla nasip eder
Yok canim malesef bu ay ilk defa kullaniyorum yumurtlama olmadigina eminim akintim yok 2 aydir da strese bagli adetimde 5 gun gec oluyor hic olmazdi o yuzden gec yumurtluyorum galiba yoksa yumurtlama gunumu biliyordum cok kotu oldu esimde nazlaniyor yani isim zor hakkini helal et canim kafani sisirdimEvet erken olmus cnm.daga once testi kullanmismiydin..kacinci gun oluyodu genelde yada cift cizgin kacgun suruyodu
Cok sagol canim burayi yeni kullaniyorum o yuzden ogrenmem biraz zaman alicakCnm demet bi baksin buna..soru sorarken basinaWhiteandblue olarak yaz etiketlemis olursun zaten gorur hepsini okuyor ama yinede oyle yap
Canım bugün ilişki olmasın.bir arkadaşımızın (erkek topiginde) c ve t aynı koyulukta iken ilişki olmuş,şimdi erkek bebeğini bekliyor.c ve t aynı koyulukta iken ve siliklestiginde (Pic olduğunda) ilişki olursa erkek ihtimali yüksek.c ve t koyu olmadan iki yada üç gün önce bırakılması daha iyiBu aksamda deneme olsa tehlikelimi sizce cizgi cok silik pik olmadi daha sizde nasildi Whiteandblue senin son iliskide nasildi cizgi canim bu arada cok sevindim dilerim rabbim gonlundekini hayirla saglikla nasip eder
Aaaa seninki de mi kız, yok ya yine mi kız dediğimiz günler gelsin inşaallah.çok çok amin.
Benimki de 37 aylıkAllah soyletti herhalde27 aylık oğlum var.gelecek sene düşünüyordum ama nasip :))
o+12 metodu da bana mantıklı geliyor kızlar yumurtlamadan 12 saat sonra ortam tamamen asidikleşiyor deniyor ben ph striple test ettim önceden cok az asitken 12 saat sonra baya asidik oldu benimCanım bugün ilişki olmasın.bir arkadaşımızın (erkek topiginde) c ve t aynı koyulukta iken ilişki olmuş,şimdi erkek bebeğini bekliyor.c ve t aynı koyulukta iken ve siliklestiginde (Pic olduğunda) ilişki olursa erkek ihtimali yüksek.c ve t koyu olmadan iki yada üç gün önce bırakılması daha iyi
2- yada 3 haziran Demetim
Sagol canim bilgi verdigin icin t cizgisi c den cok acik resimde koyu duruyor bende bilemedim simdi aksam tekrar test yapip ona gore karar veririm artikCanım bugün ilişki olmasın.bir arkadaşımızın (erkek topiginde) c ve t aynı koyulukta iken ilişki olmuş,şimdi erkek bebeğini bekliyor.c ve t aynı koyulukta iken ve siliklestiginde (Pic olduğunda) ilişki olursa erkek ihtimali yüksek.c ve t koyu olmadan iki yada üç gün önce bırakılması daha iyi
Olur mu hic ne demek paylasim yapiyoruz burada..helal olsun..herbirinde ayri bir huy oluyor malesef takma olur mu..sorularini yaz cvplariz.benden daha bilgili arkadaslarda var onlarda yazarsin..Yok canim malesef bu ay ilk defa kullaniyorum yumurtlama olmadigina eminim akintim yok 2 aydir da strese bagli adetimde 5 gun gec oluyor hic olmazdi o yuzden gec yumurtluyorum galiba yoksa yumurtlama gunumu biliyordum cok kotu oldu esimde nazlaniyor yani isim zor hakkini helal et canim kafani sisirdim
Birbirlerine çok yakınlar sanki, yada ben anlayamıyorum. Bilen atkadaşlar yazarsa bende merak ediyorum.Kizlar sizce ne durumda bugun 2 defa test yaptim biri 10.30da digeri 12.30 da silik cizgi war bugunde iliski olsun diyorum sizce
Canım testlerin üzerine tarih ve saatte yazarsan o şekilde yorumlayabiliriz.boyle hangi gün hangi saat hangi teste ait bilemeyizKizlar sizce ne durumda bugun 2 defa test yaptim biri 10.30da digeri 12.30 da silik cizgi war bugunde iliski olsun diyorum sizce
Canım vücudumuz öyle biseyki herşeyden etkilenebiliyor,hormonlar anlık bile degisiyordur,psikoloji ne kadar etkili kadında değilmi? Bende mart sonu 15-20 gün gecikmeli oldum maalesef yaşadığım stresten dolayı.burda birbirimize yardımcı olmak için varız.anladigimiz kadarı ile elbette yardımcı olacağız.cekinme sıkılma sorYok canim malesef bu ay ilk defa kullaniyorum yumurtlama olmadigina eminim akintim yok 2 aydir da strese bagli adetimde 5 gun gec oluyor hic olmazdi o yuzden gec yumurtluyorum galiba yoksa yumurtlama gunumu biliyordum cok kotu oldu esimde nazlaniyor yani isim zor hakkini helal et canim kafani sisirdim
Evet bende onu kk de bir kadından okumuştum.kendinde denemiş oğlu olacako+12 metodu da bana mantıklı geliyor kızlar yumurtlamadan 12 saat sonra ortam tamamen asidikleşiyor deniyor ben ph striple test ettim önceden cok az asitken 12 saat sonra baya asidik oldu benim
Saol canim Allah razi olsun. Darisi tez zamanda sizlere insAllah.Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inşallah.. :)))
Saol bebegimmm insAllah birlikte devam ederiz ay zulommm kiz dogumda ayni zamana denk geliyoooo wohooooMerhaba kizlar ..
herkese hayirli pazarlarr....
Demettttimmmmm cok sevindim cok bekletmedi kuzun seni .. Rabbim eli ayagi duzgun saliha hayirli bi kiz evladi nasib etsin. ..
Cookk mutlu oldum ..
İnsAllah canim insAllah guzel hamisim. Cok tebrik ederimmm. Cok mutlu oldum.bende test yaptim negatifti ..sonra cok silik hayalet bi cizgi gordum
Allahim diyorum benmi yanlis gordum ama yok var ..
galiba bende hamileyimm
Yarin emin olmak icin tekrar yapacam ..
dualarinizi eksik etmeyin insaAllah
Amin canim insAllah. Rabbim sanada nasip etsin canimÇok sevindim tebrik ederim ALlah inşallah hayırlı ve sağlıklı bir kız evlat versin inşallah bi cesaret geldi bana da iki oğlandan sonra güzel haberleri duyunca burdan..
Amin canim insAllah tez zamanda sizlerede nasip olsun.Hayırlı uğurlu olsun canim inşallah kizin olur çok sevindim darısı basimiza
Oy masallah ne guzel cnm.Benimkiler 7 aylık oldular canım şu an biri kucağımda:))
Saol canim amin cumlemizin evlatlarini.Allah analı babalı büyütsün çok sevindim canım
Benimde iki oglum var canim 7 ve 2 yasinda. Ben ilk ay sadece test denefim herseyi not aldim gun gun. Belirti akinti test. Ona gore ikinci ay denedim ve 50 saat once yaptim son iliskiyi. Hep geceleri sabaha karsi oldu iliskiler. Derin olmadi ve sola yattim. Bol bol dua ettim. Sut yogurt dondurma tukettim muz et baliktan uzak durdum. En onemlisi herseyi not etmekte. Ben saatine varana kadar testle tespit ettim. Ve belirtilerden de biraz erken yumurtlayacagimi hiliyordum. Gecen aydan 2 saat erken yumurtladim. İnsAllah Rabbim saglikli bir kz evlat nasip etsin cnm.Merhaba arkadaslar benimde iki oglum var bir kizim olsun cok istiyorum uzun suredir yazilarinizi okuyorum anca bitirebildim ayy cok heyecanlandim ne zamandir yazicam cesaret edemedim benide araniza alirsaniz cok sevinirim
Saol bitanem haziranda da seni aramizda gormek istiyorum hayirlisi ile. Bu ay guzel not alalim.Galibayi atalim kuzumm....tekrardan tebrij ediyorummm hamişiimmm
İbsAllah olur cnm birkac kur de dene bence faydasi olur.Biz iki kere tüp denedik, olmadı. Sonra kendiliğinden oldu. O yüzden olup olmayacağı meçhul.. olursa bide kız olursa..
Canim erken birakmissin. Bu ayi es gec ve tedtle yumurtamani belirle. Bugun iliski riskli. Onumuzdrki ay daha siki bir calisma olur.Eki Görüntüle 1992643 bugun saat 4 yaptigim ovi testim daha cok acik en son persembe gecesi oldu iliski sizcede erkenmi birakmisimEki Görüntüle 1992643
Bu aksamda deneme olsa tehlikelimi sizce cizgi cok silik pik olmadi daha sizde nasildi Whiteandblue senin son iliskide nasildi cizgi canim bu arada cok sevindim dilerim rabbim gonlundekini hayirla saglikla nasip eder
Cok sagol canim icimi rahatlatiyorsunuz rabbim gonlumuzdekini nasip etsin insallah emeklerimiz bosa cikmasinCanım vücudumuz öyle biseyki herşeyden etkilenebiliyor,hormonlar anlık bile degisiyordur,psikoloji ne kadar etkili kadında değilmi? Bende mart sonu 15-20 gün gecikmeli oldum maalesef yaşadığım stresten dolayı.burda birbirimize yardımcı olmak için varız.anladigimiz kadarı ile elbette yardımcı olacağız.cekinme sıkılma sorbizde sora Sora nette araştıra arastira öğrendik
Oncelikle stresi birakmalisin canim. Stres bizim bas dusmanimiz. Esini ayarymak senin elinde.Yok canim malesef bu ay ilk defa kullaniyorum yumurtlama olmadigina eminim akintim yok 2 aydir da strese bagli adetimde 5 gun gec oluyor hic olmazdi o yuzden gec yumurtluyorum galiba yoksa yumurtlama gunumu biliyordum cok kotu oldu esimde nazlaniyor yani isim zor hakkini helal et canim kafani sisirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?