Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
o+12 metodu da bana mantıklı geliyor kızlar yumurtlamadan 12 saat sonra ortam tamamen asidikleşiyor deniyor ben ph striple test ettim önceden cok az asitken 12 saat sonra baya asidik oldu benim
Canim mantikli geliyor da deneyip tutturan var mi onu arastirmak lazim. Banada olumlu geliyor da riskli yapip deneyen kizi tutturan hic duymadim

Merhaba kızlar nasılsınız? Whiteandblue canım rüyamda bu grubu gördüm herkes hamile haberi veriyordu çok seviniyordum.var mi bi gelişme sende ve diğer kızlarda?
Hamileyim cnm iki test yaptim ikisindede cikti. Birazdan yine yapicam. Kan yaptirmak istemiyorum haftaya cuma 5 haftalik olur kese gorunur belki.

Canım testlerin üzerine tarih ve saatte yazarsan o şekilde yorumlayabiliriz.boyle hangi gün hangi saat hangi teste ait bilemeyiz
Canım testlerin üzerine tarih ve saatte yazarsan o şekilde yorumlayabiliriz.boyle hangi gün hangi saat hangi teste ait bilemeyiz

Canim 3 marttan bugun 7 marta kadar
3 mayis1 saat 12.30
4mayis 2 saat 12.30
5 mayis3 saat 12.30
6mayia 4 saat 12.30
7 mayis 5.gun addetten sonra saat 10.30 ve 12.30 yapildi

Cok tesekkur ederim canim cevapladin icin buyuk ihtimal bu ayi kacirdim bu aksam son kez test yapip karar vericem bir dahaki aya senin dedigin gibi herseyi not ederim sizinlede paylasirim daha garanti olur tabi rabbim nasip ederse insallah hayirli saglikli kizin tutunmusmur sana

Hamileyim cnm iki test yaptim ikisindede cikti. Birazdan yine yapicam. Kan yaptirmak istemiyorum haftaya cuma 5 haftalik olur kese gorunur belki.

Ay zuleyha83 de hamile. Bugun iki hamisimiz var
Ay çok sevindim canım inan,rabbim tamamına erdirir insalalh ikinizi de,bir de kızlarımız olursa ne güzel olur.ruyam çıkmış.test yaparsan beni etiketle gönder bakayım bayadir çift çizgili görmedim :))

Kizlar sizce ne durumda bugun 2 defa test yaptim biri 10.30da digeri 12.30 da silik cizgi war bugunde iliski olsun diyorum sizce
Benim testimde boyleydi canim bu aksam da yapicam test yine silik olursa deneme yapicam istersen sende testini tekrarla ona gore karar verirsin arkadaslarda cok yardimci oluyorlar burayada atarsin test sonucunu

Canim mantikli geliyor da deneyip tutturan var mi onu arastirmak lazim. Banada olumlu geliyor da riskli yapip deneyen kizi tutturan hic duymadim
Yurt dısında kadının 6 oğlu olmus shetles yöntemini denedikçe yumurtlamadan 2_3_4_5 gün önce bıraksa dahi hep oğlu olmus.bu sefer tersini denemek istemiş farketmiş ki sadece yumurtlamadan 12-20 saat sonrası vücudu asidikleşiyormus.bunu uygulamıs ve bir kızı varmıs cevresindekilere de bunu anlatmıs %75 basarı yakalanmış bu yöntemle

Oncelikle stresi birakmalisin canim. Stres bizim bas dusmanimiz. Esini ayarymak senin elinde.
Sagol canim tavsiyelerine uyucam aslinda guzel gidiyordu derin iliski olmadi magnezyum aliyorum sut iciyorum soluma yatiyorum ama test yapmakta geciktim sanirim o kafami karistirdi obur aya daha dikkatli olucam eger isterseniz duaya bende katilabilirim

Suya atılıp eriyen magnezyum olmasın cnm aman efervesan ilaç ters etki yapıyomus

İnsAllah canim. Oncelikle inanmak gerek canim. İnanacaksin olacagina. Zaten hamis olunca cinsiyet dusunmuyorsun saglikli olsun diyorsun.
Ay çok sevindim canım inan,rabbim tamamına erdirir insalalh ikinizi de,bir de kızlarımız olursa ne güzel olur.ruyam çıkmış.test yaparsan beni etiketle gönder bakayım bayadir çift çizgili görmedim :))
Amin insAllah canim hakkimizda hayirlisi olsun. Seninde idrarin cok acik sari mi limon suyundan daha acik?
Buradaki sistemsel çalışmaları gördükçe çok hevesleniyorum. Bi an önce başlayasım geliyor testleri yapmaya :) yeni aldım internetten ovulasyon testlerimi..
Basla canim ama oncebir iki ay test denemesi yap mutlaka.
5 gun oncesi cocugu olmaz 72 saat en kaliteli sperm o da kiz. Erkek spermin o kdr yasama sansi yok bilimsel olarak. Rabbim istemeyi de bilememistir. Olumsuz dusunmek yok. Erkek de olsa atmayacagimiza gore denenmis yontemleri deneyip Rabbmden isteyelim. Gerisi Takdiri ilahi.
Hayirli zmn degilmis diyelim canim bu ay daha duzenli takiple isimizi garantiye almak en guzeli. Bat tarihini yazarmisin ekleyelim listemize. Ugur getirsin insAllahh

Whiteandblue benim idradim hamileliign ilk zamanları çok koyu renkliydi ve bulanikti dikkatimi çekiyordu hep,bi de su içme sıklığınla da ilgili rengi,ben çok su içen birisi değilim..simdi normal açık renge dönüştü.ben de şimdi Dr randevusu alıyordum 1 hazirana cinsiyet ogrenmek için inşallah

Insallah canim bat 23 mayis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…