Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
Sag sol olayi dogru degil cnm biri solda buyudu biri sagda benimkiler

Kizlaarr iyi aksamlar. Eve yeni geldim oglanlari uyutuyorum. Temizlik vs derken aksam kadinlar gecesi konserimiz vardi. Ay kurtlarimi da doktum rahatladim huzurunuzdayiiimm... Gecmisi okuyup geliyorum.
Ayy ne guzel cnm iyi yapmissin hosgeldin.yazacaktim gorunmuyosun diye ama k.validenlerdesin diye dusundum..kadinlar gecesini nasil yapiyosunuz nasil oluyo..

Canım sana şey sorcam bu sıvama yöntemini yapan arkadaş bunuda yumurtlama gününden üç gün öncemi yapmış bilgin varmı yoksa yumurtlama günümü
Onu yumurtlama gunu yapmis canim. Hatta bendr yumurtlama gunu yaptim akinti takibiyle ama tutmadi yada o gun yumurtlamiyordum belki de.

Ay cnm eslerde mi yicek hic boyle konusmadik yada okumadim..onlar dayanir mi sizce?ben zaten cok severim sut peynir yogurt aksam yemegi niyetine bile yer icerim de onlara zor nasil yapcaz?et ve tavukta yemicekler yada az yicekler.cocuklarimizda var onlar icin mutlaka pisiyo..ben dayanirimda esim dayanir mi bilmiyorum.

Cnm sen kullanmadinya ovu testi oyuzden bilmemen normal..korkuyosun degilmi ya yarin sabaha cift cizgi olursa diye..bencede birak ve hamile kalmazsan test kullan

Evet canim ler de yicek benim isim bu acidan zor adam sabah kahvaltida bile et yiyor etsiz gunu gecmezki ama bu ara sut de iciyor

Şubat olmasın :)
19 subat
Ayy evet simdi mart yaziyorumya testlere ona gitti aklim..ayy ben yok mu ben...buaralar leylayim zaten..bide son test denemem ve nisanda artik basliyorum ya cnm bebek icin okadar garibimki anlatamam...okuldada dalginim unutkanim(tabi derste canavar gibiyim de) arkamdan mudur yardimcim ariyor sinif defterleri nerde diye ama ben hatirlamiyorum...gercekten doluyum.kafam rahat degil..hayallerim var beklentilerim var..:))))anliyorsun degil miii:))))

Onu yumurtlama gunu yapmis canim. Hatta bendr yumurtlama gunu yaptim akinti takibiyle ama tutmadi yada o gun yumurtlamiyordum belki de.
Aaa çok ilginç ve kızı olmuş he çok şaşırdım canım ya bu sıvamada mantıklı geldi bana formu gezerken vajinusmuslu bi hastayı okudum oda bizim gibi ablası dışa boşalmış kızı olmuş

Ayy ne guzel cnm iyi yapmissin hosgeldin.yazacaktim gorunmuyosun diye ama k.validenlerdesin diye dusundum..kadinlar gecesini nasil yapiyosunuz nasil oluyo..
Kultur merkezleri varya istanbuldamisin bilmiyorum ama, her ay konserler oluyor biz komsular kayinvalidemler arkadaslar 30 kisi toplasip gidiyoruz. Bugun rumelili ekrem vardi ohh cok eglendik valla. Onceden netten aliyoruz biletleri.
olsun cnm risksiz olsun en iyisi. insAllah tutar

Ankaradayim cnm..ama 1.5 yil istanbulda gorev yaptim..oyillar evli ama esimden ayriydim tayin bizde hemen olmamisti..istanbul bana hep hasret ozlem cektirdi oyuzden istanbul denilince aglayasim gelir..

S Simay155 canim.nasilsin? Nasil gidiyor 3 cocukla? Girmedin bayadir merak ettim.
Canim tesekkür ederim iyyim dedigin gibi üc erkek cocuk eee bide koca dört erkekle ugrasmasi hicde kolay olmuyor bacim. Allahtan büyük oglum bana baya yardimci oluyor sagolsun Bazen Kizi aratmiyor :) sende iyisindir insallah kuzum :)

Aaa çok ilginç ve kızı olmuş he çok şaşırdım canım ya bu sıvamada mantıklı geldi bana formu gezerken vajinusmuslu bi hastayı okudum oda bizim gibi ablası dışa boşalmış kızı olmuş
erkek sperm yumurtaya kdr ulasamiyor kizlar ulasabiliyorlarmis cnm o mantikla.
Canim tesekkür ederim iyyim dedigin gibi üc erkek cocuk eee bide koca dört erkekle ugrasmasi hicde kolay olmuyor bacim. Allahtan büyük oglum bana baya yardimci oluyor sagolsun Bazen Kizi aratmiyor :) sende iyisindir insallah kuzum :)
cok sukur canim. benimde buyuk oglum cok yardim eder bana dedigin gibi. Rabbim yoklugunu gostermesin hiic birinin.

Ben bi giriyorum bakiyorumki bisürü yazi birikmis önce onlari bi okuyorum hicbisey kacirmayim diye :)
Kizlar hani yazmissinizya adet bitimi gün asiri deneyin diye ama bence adet bitimide biraz riskli gibime geliyo. Adet sonu yumurta atiliyomusya bazen ve iliski oldugunda döllenme hemen olabiliyomus. Benim ikiside adet sonu oldugunu düsünüyorum erken döllenme olmustu ve ikiside vaktinden iki hafta önce 38. haftada dogdular. Ücüncü de tam yumurtlama günüme denk gelmisti oda tam 40. hafta dogdu.

Ankaradayim cnm..ama 1.5 yil istanbulda gorev yaptim..oyillar evli ama esimden ayriydim tayin bizde hemen olmamisti..istanbul bana hep hasret ozlem cektirdi oyuzden istanbul denilince aglayasim gelir..
oy kiyamam yaa. Ankaradada vardir ama kultur merkezleri. oralarda cocuk tiyatrolari gosteri konser vs oluyor netten bir bak cnm

kesinlikle katiliyorum cnm. adet bitimi asla ve asla degil olmalali. ve ovi testle takip edilip adet bitimi 3/4 gun gecmeli. 8/9/10. gunleri gibi tabi 14. gunde yumurtluyorsan mesela 11. gunde kesilmeli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…