- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.146
- 448
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #7.221
Ay hadi insAllah guzel haberlerle gel canim. Rabbim saglikli saliha bir kiz evladi nasip etsin insAllah...Whiteandblue benim idradim hamileliign ilk zamanları çok koyu renkliydi ve bulanikti dikkatimi çekiyordu hep,bi de su içme sıklığınla da ilgili rengi,ben çok su içen birisi değilim..simdi normal açık renge dönüştü.ben de şimdi Dr randevusu alıyordum 1 hazirana cinsiyet ogrenmek için inşallah
Canim sen kaç nisanda adet olmustun
Âmin canım insalalh,dualarınızda bana da yer verirseniz çok sevinirim.bana komşum hamile olduğunu ogrendigin zaman Meryem süresini okursan kızın olur demişti ama tabi ben geçen ay öğrendim.yani 40 gün içersinde okumak gerekiyormis.yani adet tarihin geçtikten sonraki 10 gün içersinde.aklinda bulunsun canım.Ay hadi insAllah guzel haberlerle gel canim. Rabbim saglikli saliha bir kiz evladi nasip etsin insAllah...
Biz grupca birbirimize okuyoruz cnm bana da okundu saolsunlar zuleyhayada okuduk o da hamis kaldi. İnsAllah kizlarimiz olacak ben inaniyorum.Âmin canım insalalh,dualarınızda bana da yer verirseniz çok sevinirim.bana komşum hamile olduğunu ogrendigin zaman Meryem süresini okursan kızın olur demişti ama tabi ben geçen ay öğrendim.yani 40 gün içersinde okumak gerekiyormis.yani adet tarihin geçtikten sonraki 10 gün içersinde.aklinda bulunsun canım.
Aha sana pozitif test canimÂmin canım insalalh,dualarınızda bana da yer verirseniz çok sevinirim.bana komşum hamile olduğunu ogrendigin zaman Meryem süresini okursan kızın olur demişti ama tabi ben geçen ay öğrendim.yani 40 gün içersinde okumak gerekiyormis.yani adet tarihin geçtikten sonraki 10 gün içersinde.aklinda bulunsun canım.
Hadi bismillah tatlim ekliyorum ibsAllah guzel haberlerini aliriz.Demet cim beni de bat listesine eklermisin canim beklenen bat 26 mayis
Peki vucudunun asidiklestigini netur bir yontemle anlamis cnmYurt dısında kadının 6 oğlu olmus shetles yöntemini denedikçe yumurtlamadan 2_3_4_5 gün önce bıraksa dahi hep oğlu olmus.bu sefer tersini denemek istemiş farketmiş ki sadece yumurtlamadan 12-20 saat sonrası vücudu asidikleşiyormus.bunu uygulamıs ve bir kızı varmıs cevresindekilere de bunu anlatmıs %75 basarı yakalanmış bu yöntemle
Canım bugünde deen ama yarın teste göre bakCanim 3 marttan bugun 7 marta kadar
3 mayis1 saat 12.30
4mayis 2 saat 12.30
5 mayis3 saat 12.30
6mayia 4 saat 12.30
7 mayis 5.gun addetten sonra saat 10.30 ve 12.30 yapildi
Peki vucudunun asidiklestigini netur bir yontemle anlamis cnmYurt dısında kadının 6 oğlu olmus shetles yöntemini denedikçe yumurtlamadan 2_3_4_5 gün önce bıraksa dahi hep oğlu olmus.bu sefer tersini denemek istemiş farketmiş ki sadece yumurtlamadan 12-20 saat sonrası vücudu asidikleşiyormus.bunu uygulamıs ve bir kızı varmıs cevresindekilere de bunu anlatmıs %75 basarı yakalanmış bu yöntemle
Canım hadi inş testi bekliyoruzkuzumCanım @züleyha83 sen de mi hamişsin yaaa hayırlı olsun iki kızce oldu bakalım inş üçüncü haber kimden gelecek
Inşallah canım bende aranız a katılırım bebeklerinizden bahsederiz ne guzel olurHadi bismillah tatlim ekliyorum ibsAllah guzel haberlerini aliriz.
Benimki de 12 nisanCanim sat 11 nisandi.
Amin munevverim didoyla senden guzel hbr bekliyorum. Sirkeyi deneme cnm bu ay bence.Inşallah canım bende aranız a katılırım bebeklerinizden bahsederiz ne guzel olur
Sen calisiyorsun dimi canim dinlenmede degilsin yaniBenimki de 12 nisan
Yok değilim 3 gün önce gittim bi yumurta gördü drSen calisiyorsun dimi canim dinlenmede degilsin yani
Pko icin sogansuyu denemistin dimi peki iliskiye devam mi? Yumurtlama takibi yapamiyorsan hergun iliski ve derin olmayan iliski olsun. İnsAllah tutar canim.Yok değilim 3 gün önce gittim bi yumurta gördü dr
Olabilir. Bazen iki yumurtlama olabiliyor bu bunyeylen alakali aslinda. .Acaba o görünen yumurtadan önce başka yumurtam catlamis olabilirmi
Evet bu ay soğan kuru denedim 10 gün.devam ediyorum ama 2 3 günde bi oluyo malesefPko icin sogansuyu denemistin dimi peki iliskiye devam mi? Yumurtlama takibi yapamiyorsan hergun iliski ve derin olmayan iliski olsun. İnsAllah tutar canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?