Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
3 gün önce gece üşüme titreme geldi yorganin altinda isinamadim. bel ağrım oluyo bu iki gündür istahsizlik bulantı ve baş dönmesi var bilmiyorum geçen ayki gibi boş belirtilerde olabilir

Ben kendime ph olcer test aldim bu hani havuz icin kullanilan kagitlatdan vajina ici 5 gorunuyor daima 4.5 5 arasi ama gecenlerde iliskiden sonra vajinaici olcum yaptim 7 olmustu (sadece meraktan) :) turnusol kagitlarini akvaryumculardan bulabilirsiniz bu arada

Ilişkiden sonra bazikleşiyor çünkü ermeğin sperması bazik canım o yüzden bazik cıkıyor sperm olduğu için içerde

Cnm ph olcerler ya cok kalin ya da cok buyuk oluyor onu vajinada kullanmak imkansiz..turnusol kagidi kullanilir onunda uzerinde sayi yoktur..duz boyali bir kagittir..net sayi gibi bisey vermez...akvaryumcuda havuzda kullanilani gormedim acikcasi sayi degeri nasildir..vajina icin uygunmu buyuklugu ona bi bakmak lazim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…