Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
Turnusol kağıdı canım.ph stript diye de geciyo kağıt yani. Bir de makina seklinde otomatik ölçeni var ama o ben de yok.ben de ph stript var

Benimkinde rekler numaralandırılmıs canım gayet belli oluyor asitmisin bazik misin

Geçen ayda bi çok belirti yaşadım sadece beni kuskulandiran tek şey istahimin gitmesi çünkü sadece hamileyksn gidiyor saolsun

Ay hadi insAllah bu ay senden de umutluyum. 3. Haberi verirsin insAllah.

Büyük 7ye girdi küçük 5 e girdi çok şükür artık zamanım geldi geciyo inş sağlıklı hayırlı bi Saliha kızım olur sizinle ve bütün isteyenlerle inşallah
Masallah buyumus seninkilerde. Ee bebek kokusu ozlenmistir. İnsaallah Rabbim saliha saglikli bir kiz gondermistir sana.
Allahın takdiri ve kaderimizde ki kismetimiz bilinmez ama inş senin kızın olcak canım inaniyorum buna :)
İnsAllah canim hepimizin once saglikli sonra hayirli kullarindan birer kizlari olsun.
Ay maasallah canım,benim de ilk böyleydi kanda 34 çıkmıştı.,yumurtlamadan kaç gün önce bıraktın ilişkiyi?
Tam 50 saat once biraktim canim. Hakkimizda hayirlisi olsun.
Testim hala silik ben bu gece olsun diyorum arkadaslar acil cevapEki Görüntüle 1992735
İnsAllah bgunde olmustur canim.
Canim ben almanyadayim markasi Duchesse
Oy bir gurbetligimiz daha gelmis. @zuleyha83 de danimarkadaki gurbetligimiz.

Canim 3 marttan bugun 7 marta kadar
3 mayis1 saat 12.30
4mayis 2 saat 12.30
5 mayis3 saat 12.30
6mayia 4 saat 12.30
7 mayis 5.gun addetten sonra saat 10.30 ve 12.30 yapildi

Canım bak benim mart ayı testlerim.bu şekilde üzerlerine yazarsan bakıp yorum yapmam kolay olur.bu şekilde yazmayla anlamadım yanlış yonlendirmeyeyim
hem sizlere gelecek ay da fikir olacak diğer türlü karistirabilirsin.uzerinde yazili olması daha iyi bence

Eklentiler

• _20170503_102053.webp
    37,6 KB · Görüntüleme: 52
Günaydın bu testlere göre 15 martta kadar deneme yaptınız, 15 mart ve sonrası bıraktınız değil mi?

Arkadaşlar nolur bana yardımcı olun benim adetlerim cok düzensiz 50 -60 günde bir adet oluyorum bazen de daha fazla oluyor 13 gün önce yumurtlama akıntısı gibi akışkan sünen şefaf yogun bir akıntım geldi sabah uyanınca yumurtlama akıntısı sandım Ateşimde yükseldi baya fakat o zamanlar fena halde griptim ondan mı yükseldi yoksa yumurtlamadan mı bilemiyorum hiç şimdi gribim geçti Ateş'imde düştü adette olmadım ateşim basen düşük çıkıyor basen yüksek cok değilken göğüslerim acıyor hassasiyet var ben anlayamıyorum o yumurtlama akıntısı değilmiymiş yumurtlamamısmıyım üzerinden 13 gün geçti adette olmadım belirti de yok deneyimli olanlar banayardım edebilirmi lütfen fikirlerinizi yazarmısınız

Gunaydin canim evet bu gecede oldu deneme hayirlisi artik bundan sonra takipteyim daha olmaz cunku 12.gunumdu evet yaa gurbetteyim bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…