Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
16 mayıs cnm senin ne zaman. Benim pek umudum yok son ilişkim pazar gece 1 de oldu çarşmba yı perşembeye bağlayan gece yumurtam çatladı bnm erken bıraktım
Öyle düşünme bol dua et tutanlar olmuş örnekler var ilk sayfada .
benim bat 2 haziran canım bu ay tutmadı sirkeyi bol kaçırdım açıkçası ona bağlıyorum

Ben bu ay erkenmi yumurtlucam acaba kızlar bu gün 8. Gün testim koyulasmaya başladı bile bu akşam ilişki yaşayıp biraksammi bilemedim geçen aylarda test hafif koyulasinca ertesi gün daha cok koyulasti ve çat oldu kafam karıştı dahada çok erken

ben daha önce yapmıştım genelde 10.gün pozitif çıkıyor. ama kız için erkek için ayrımı olduğunu bilmiyordum, sizden öğrendim.. :))
10. Gun catliyorsa 8. Gun iliskiyi kesmelisin cnm. Adetin de 5 gun surse kisitli bir zmn var. Bu yuzden gunde iki bile iliski olabilir yapilabilinirse tabi. Sansi arttirir.
Fikrim insAllah hamilesindir. Gidip kan testi yaptirabilirsin. Birde 40 gubde adet olmuyorsan bir anormallik var demektir. Doktorw gotunmelisin.
Gunaydin canim evet bu gecede oldu deneme hayirlisi artik bundan sonra takipteyim daha olmaz cunku 12.gunumdu evet yaa gurbetteyim bende
Evet daha olmasin cnm hakkinda hayorlisi insAllah bir kizce gelir.
Benimde bugun adetimin 10.gunu 3 defa deneme oldu enson dun gece ve sirkesiz bugun olmaz eger yarinda yumurtlamazsam yarin iliski olabilir
gecen ay kacinci gun yumurtladin? Yumurtlama belirton var mi agri sizi akinti vs..

Bazen erken bazen gec olabilir. Bu gece iliski olsun ama bir korunmali bir kotunmasiz olursa cok iyi olur cnm. Sperm kalitesi duserse cok iyi olur. Yarin koyulassa da kalitesiz spermle kiz sansi cok yuksek.

İdrar testi yaptım negatif malesef.daha yeni yumurtlamista olabilirim dün ve önceki gün yumurtlama akıntısı geldi baya .3 veya 4 gün önce ilişki oldu Whiteandblue canım catladiysa tutma ihtimali var demi. Erkek olasiligi için dün ilişki yasamadim

Yumurtan yeni catladiysa 3/4 gun onceki.iliskiyle tutma olasikigi var. Tabi sperm kalitesi de onemli. Esin sigara alkol almiyorsa ve yemesi guzelse sperm kalitesi iyidir ve 72 saate kadar yasayabilir. İnsAllah saglikli saliha bir kizin olut tatlim. Belirtilerini takip et. Benim yumurtlamadan 2/3 gun sonra az az basladi. Hafif kasik agrisi adr agrisi gibi 8 gun sonra batma basladi

Geceb ay 30 martta adet olmusum 15 martta pozitifi gordum testte akintim oluyor catlama gunlerim agrim olmuuor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…