- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #7.301
Ay canim ewt kafam iyice karistiDuzeltiyorum 29 mayis olabilir mi
Geceb ay 30 martta adet olmusum 15 nisan pozitifi gordum testte akintim oluyor catlama gunlerim agrim olmuuor
O zmn en son 12. Gun olsa ideal olabilir iliski bence. Cok erken bitakirsan tutmaz cnm. Sperma 72 saat yasar kaliteliyse.Geceb ay 30 martta adet olmusum 15 martta pozitifi gordum testte akintim oluyor catlama gunlerim agrim olmuuor
Tmm cnm duzelttimAy canim ewt kafam iyice karisti
O zmn en son 12. Gun olsa ideal olabilir iliski bence. Cok erken bitakirsan tutmaz cnm. Sperma 72 saat yasar kaliteliyse.
Canım daha devam et bugün yarın ilişki olsun yarın ilişikiden önce test yap ama buraya at ona göre bakalımBen bu ay erkenmi yumurtlucam acaba kızlar bu gün 8. Gün testim koyulasmaya başladı bile bu akşam ilişki yaşayıp biraksammi bilemedim geçen aylarda test hafif koyulasinca ertesi gün daha cok koyulasti ve çat oldu kafam karıştı dahada çok erken Eki Görüntüle 1992785
canım sen teldeki programa güvenme ovulasyon kiti kullanmıyor musuun?Kullabdigim program telefnda bu ay 12. Gunu yumurtlama gunu gosteriyor yani 10 mayisi bakalim takiple karar weriririm
Sagol canimHayırlısı olsun canım az kalmış
Maşallah KIZIMIZA :)Gunaydin.. Bugun sabahki tedtlerim. Koyulasma basladi.
Ama ateşim düşük çıkıyor böyle de hamile olma ihtimali var mı sizceinsallh hamilesndr bnde hamileym ama 3.oldgu icn gogsum hemn dolmz oyuzden sadece szlamsti 2 gunde 2 kere bnmde insallh hamlesndr
İnşaalllahh...Merhaba kızlar nasılsınız?Whiteandblue canım rüyamda bu grubu gördüm herkes hamile haberi veriyordu çok seviniyordum.var mi bi gelişme sende ve diğer kızlarda?
Canım tebrik ederim dualarımız ne kadar çabuk kabul oldu Rabbim bizlerede nasip etsizAha sana pozitif test canim
Benim de canımBenimki de 12 nisan
Tunaydin,Ben şuan takip asamasindayim.karar veremedim deneme başlangıcına :)) seneye düşünüyordum ikinciyi ama hazır evdeyken calismazken dusunmuyorda değilim.Günaydın bu testlere göre 15 martta kadar deneme yaptınız, 15 mart ve sonrası bıraktınız değil mi?
O his bende iki aydır oluyoWhiteandblue canım topik sabihi olarak tebrik ederim vallahi çok sevindim inşallah tez zamanda bizede nasip olur..Hislerinseni yanıltmadı..
Cok sukur canim. Tez vakitte darisi basiniza olsun insAllah.Whiteandblue canım topik sabihi olarak tebrik ederim vallahi çok sevindim inşallah tez zamanda bizede nasip olur..Hislerinseni yanıltmadı..
Canım silik halen,ilişki olsun bugün deBen bu ay erkenmi yumurtlucam acaba kızlar bu gün 8. Gün testim koyulasmaya başladı bile bu akşam ilişki yaşayıp biraksammi bilemedim geçen aylarda test hafif koyulasinca ertesi gün daha cok koyulasti ve çat oldu kafam karıştı dahada çok erken Eki Görüntüle 1992785
Arkadaşlar nolur bana yardımcı olun benim adetlerim cok düzensiz 50 -60 günde bir adet oluyorum bazen de daha fazla oluyor 13 gün önce yumurtlama akıntısı gibi akışkan sünen şefaf yogun bir akıntım geldi sabah uyanınca yumurtlama akıntısı sandım Ateşimde yükseldi baya fakat o zamanlar fena halde griptim ondan mı yükseldi yoksa yumurtlamadan mı bilemiyorum hiç şimdi gribim geçti Ateş'imde düştü adette olmadım ateşim basen düşük çıkıyor basen yüksek cok değilken göğüslerim acıyor hassasiyet var ben anlayamıyorum o yumurtlama akıntısı değilmiymiş yumurtlamamısmıyım üzerinden 13 gün geçti adette olmadım belirti de yok deneyimli olanlar banayardım edebilirmi lütfen fikirlerinizi yazarmısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?