- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #7.321
Cok koyulasmis cnm bencede eli kulaginda yumurtlicaksin en son iliski ne zaman olmustu seninKizlar bu simdiki testim bugun daha b8 belirgin catliyorum sanirim :))))
Yumurtluyorsun,hadi gözün aydın 1-2 güne kadar pic (yumurtan catlar) olur.Kizlar bu simdiki testim bugun daha b8 belirgin catliyorum sanirim :))))
insallh vardr gzelm ben ne atesi takyrm ne yumrtlma akntsi o akinti ble gelmyodu bnde cnm takma onlari rabbm verrse verr sen sadce at kfandan vucud hemn hamle kalrAma ateşim düşük çıkıyor böyle de hamile olma ihtimali var mı sizce
Yumurtluyorsun,hadi gözün aydın 1-2 güne kadar pic (yumurtan catlar) olur.
Ne zaman olmuştu en son iliski
Agzini yirimmmmm minakkkkm
Maşallah KIZIMIZA :)
Amin insAllah senden de guzel hbr bekliyorum cnm.Canım tebrik ederim dualarımız ne kadar çabuk kabul oldu Rabbim bizlerede nasip etsiz @zuleyha83 seni de tebrik ederim sizden sonra en yakın bat benim hadi inşaallah..
Bende de oldu ama batma yoktu mesela. Ve tuhaf hissediyordum yoruluyordum. Uykum erkenden geliyor. Halsizlik oluyor.O his bende iki aydır oluyo
Niye umutsuz konusuyorlar kiAma tutmuyo drlarda umutsuz konusunca
hadi hayirlisi olsun bakalim cnm. Oglen de tekrarla testiKizlar bu simdiki testim bugun daha b8 belirgin catliyorum sanirim :))))
Agzini yirimmmmm minakkkk
Amin insAllah senden de guzel hbr bekliyorum cnm.
Bende de oldu ama batma yoktu mesela. Ve tuhaf hissediyordum yoruluyordum. Uykum erkenden geliyor. Halsizlik oluyor.
Niye umutsuz konusuyorlar ki
hadi hayirlisi olsun bakalim cnm. Oglen de tekrarla testi
Whiteandblue canım silik olanı kaç gün kala gördün bata
Evet cnmBu kagifi iceri mi sokuyorsun canim?
Sirkeli de denedim sirkesiz de denedim ama belli de olmaz.Rabbim in rahmet deryası geniştir bir damla da bizim nasibimize düşer belki.Öyle düşünme bol dua et tutanlar olmuş örnekler var ilk sayfada .
benim bat 2 haziran canım bu ay tutmadı sirkeyi bol kaçırdım açıkçası ona bağlıyorum
hamilemisiniz?Aynen ya benim dun gece bile silikti simdi 2 cizgide belirgin anlamasi cok zor heralde
hamile değil ovulasyon kitini takip ediyor.hamilemisiniz?
hımm geriye dönük okuyamadım tamam.hamile değil ovulasyon kitini takip ediyor.
Arkadasin bana attigi resimdeki gibi mi sendekide cnmBenimkinde rekler numaralandırılmıs canım gayet belli oluyor asitmisin bazik misin
Arkadasin bana attigi resimdeki gibi mi sendekide cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?