- 14 Kasım 2016
- 3.824
- 5.248
- 158
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #7.341
Soğan kürü denedin mı? 15 gunlukCanım pko varya yumurtlaman olmuyo diyorlar
Bu ay yaptım canım 10 gün devam ettim amaSoğan kürü denedin mı? 15 gunluk
15 güne tamamlasaydin keşke,doktora gittin mı sonrasında?Bu ay yaptım canım 10 gün devam ettim ama
5 gün önce gittim işte pkolu yumurtlikta bi yumurta var demişti15 güne tamamlasaydin keşke,doktora gittin mı sonrasında?
Bende 15 gün yapmıştım oğluma hamile kalmadan bir ay önce nasıl sokturdu içimi,öyle böyle akıntı gelmedi aktıkça aktı..bende pko yoktu bekarliktan miyom demişti dr aklıma geldi soğan kürü yaptım.ertesi ayda hamile kalmistim
Bemin öyle kasık batmam falan yok hatta belirti melirtide yok hatta regl belirtisi 1 hafta önce başlardı o bile yokCok sukur canim. Tez vakitte darisi basiniza olsun insAllah.
Gelecek ay olmazsa yenile canim5 gün önce gittim işte pkolu yumurtlikta bi yumurta var demişti
Kes canim.En son iliskimm dun gece olmustu kesiyim bari bugunde yapicakti.:)
Aynen cnm siliklestigi an pic anidir. Catlar ve 24 saat icinde dollenir. Rahme yolculugu baslar.Simdi testi tekrarladigimda rengin ne zaman siliklestiginemi bakmam gerekiyo:)
En siligi bata 2 gun kala sabah idrarinda gordum.Whiteandblue canım silik olanı kaç gün kala gördün bata
Allah kabul etsin cnm.Whiteandblue canım @Bursalim 123 arkadaşımıza 3 adet meryem okudum kalan 3 adet yarına okuyacağım.bilgine
Sogan suyu kesinlikle tek tavsiyem. Bu ay olmazsa onumuzdeki ay onbese tamamla canim. İnsAllah bu ay o yu.urta da dollenme olmustur.Canım pko varya yumurtlaman olmuyo diyorlar
Daha pic olmamis. Devam testlereKizlar bunlar bugunki testlerim hala cizgi ayni koyulukta
Valla cogu kadinda belirti olmaz. Hatta cogu derke hamile oldugumu hic adet belirtim bile olmadi ordan anladim. İbsAllah seninde oyledir cnm. Yarin bir test yap istersen.Bemin öyle kasık batmam falan yok hatta belirti melirtide yok hatta regl belirtisi 1 hafta önce başlardı o bile yok
erken mi yapıyorum acaba sen 5 6 gün kala denedin mi??Aynen cnm siliklestigi an pic anidir. Catlar ve 24 saat icinde dollenir. Rahme yolculugu baslar.
En siligi bata 2 gun kala sabah idrarinda gordum.
Allah kabul etsin cnm.
Sogan suyu kesinlikle tek tavsiyem. Bu ay olmazsa onumuzdeki ay onbese tamamla canim. İnsAllah bu ay o yu.urta da dollenme olmustur.
Daha pic olmamis. Devam testlere
Valla cogu kadinda belirti olmaz. Hatta cogu derke hamile oldugumu hic adet belirtim bile olmadi ordan anladim. İbsAllah seninde oyledir cnm. Yarin bir test yap istersen.
Benim 8 günüm var ama hiç belirtim yok sadece cok cabuk uykum geliyor hemen dalıyorum uykuya.iştahım acık bir de burnumun üstü kaşınıyor başka da bişey yokĞerken mi yapıyorum acaba sen 5 6 gün kala denedin mi??
Hayırlı olsun canım benim.Bebişini sağlıkla kucagına al inş.Gönlünden ne geciyorsa Rabbim hakkında hayırlı eylesin. Cok sevindim senin adına.. Ee darısı da bizşm başımıza :)Allah hepinizin gönlünden geçeni nasip etsin inşallah
Benim regl im perşembe ama bugün 2 testte silik çizgi gördüm
Bı tane oğlum var ama 2.kız olsum diye ekstra bi çabam olmadı,oğluma zor kavuştuk sperm hareket sorunumuz vardı
Ve yaş 34
Artık kaderimde ne varsa ama bı kızım olmasını çok isterim oğlan da olsa sevinirim şu an tek dileğim sağlıcakla kavuşmak
Güzel kız haberleri duyarız inşallah
Hayırlı olsun canım benim.Bebişini sağlıkla kucagına al inş.Gönlünden ne geciyorsa Rabbim hakkında hayırlı eylesin. Cok sevindim senin adına.. Ee darısı da bizşm başımıza :)
Allah gönlünüzden geçeni nasip etsin inşallah canım.Teşekkür ederim amin inşallah
Spèrm hareket sorunu vardı 7 yıl önce şimdi de çok düzelmemiştir diye düşünürsek çok uzun yaşamamış hemen döllenme olmuş dersek kız ihtimali zor gibi
Artık kısmet oğlumun sağlıklı bı kardeşi olsun razıyım kıza da erkeğe de
TEST YAPTIN MI HİÇ CANIMBenim 8 günüm var ama hiç belirtim yok sadece cok cabuk uykum geliyor hemen dalıyorum uykuya.iştahım acık bir de burnumun üstü kaşınıyor başka da bişey yokĞ
Allah razı olsun aminnn inşallah. hoşgeldiniz.sizde sağlıkla alın kucağınıza,bol bol dua okuyun.hatta 41 Meryem suresi okuyun kendinize..umarım kızınız olur.kac haftaliksinizAllah hepinizin gönlünden geçeni nasip etsin inşallah
Bı tane oğlum var ama 2.kız olsum diye ekstra bi çabam olmadı,oğluma zor kavuştuk sperm hareket sorunumuz vardı
Ve yaş 34
Artık kaderimde ne varsa ama bı kızım olmasını çok isterim oğlan da olsa sevinirim şu an tek dileğim sağlıcakla kavuşmak
Allah razı olsun aminnn inşallah. hoşgeldiniz.sizde sağlıkla alın kucağınıza,bol bol dua okuyun.hatta 41 Meryem suresi okuyun kendinize..umarım kızınız olur.kac haftaliksiniz
Aminn arkadasim sagolasin..ins..sendende gonlune gore guzel haberler duyarizAllah hepinizin gönlünden geçeni nasip etsin inşallah
Ve yaş 34
Çatlamış cnm eğer kız istiyorsa silikleşmedeb test yani çatlamadan en az 2 gün önce ilişkiyi kesmen gerekiyorduSimdi bugun daha test yapmama gerek warmi yarinmi yapsam? Bu arada diyrlimki siliklesneye basladi hatta silik oldu iliski yinede olmiycakmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?