Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
Bu ay yaptım canım 10 gün devam ettim ama
15 güne tamamlasaydin keşke,doktora gittin mı sonrasında?
Bende 15 gün yapmıştım oğluma hamile kalmadan bir ay önce nasıl sokturdu içimi,öyle böyle akıntı gelmedi aktıkça aktı..bende pko yoktu bekarliktan miyom demişti dr aklıma geldi soğan kürü yaptım.ertesi ayda hamile kalmistim

5 gün önce gittim işte pkolu yumurtlikta bi yumurta var demişti

Simdi testi tekrarladigimda rengin ne zaman siliklestiginemi bakmam gerekiyo:)
Aynen cnm siliklestigi an pic anidir. Catlar ve 24 saat icinde dollenir. Rahme yolculugu baslar.
Whiteandblue canım silik olanı kaç gün kala gördün bata
En siligi bata 2 gun kala sabah idrarinda gordum.
Whiteandblue canım @Bursalim 123 arkadaşımıza 3 adet meryem okudum kalan 3 adet yarına okuyacağım.bilgine
Allah kabul etsin cnm.
Canım pko varya yumurtlaman olmuyo diyorlar
Sogan suyu kesinlikle tek tavsiyem. Bu ay olmazsa onumuzdeki ay onbese tamamla canim. İnsAllah bu ay o yu.urta da dollenme olmustur.
Kizlar bunlar bugunki testlerim hala cizgi ayni koyulukta
Daha pic olmamis. Devam testlere
Bemin öyle kasık batmam falan yok hatta belirti melirtide yok hatta regl belirtisi 1 hafta önce başlardı o bile yok
Valla cogu kadinda belirti olmaz. Hatta cogu derke hamile oldugumu hic adet belirtim bile olmadi ordan anladim. İbsAllah seninde oyledir cnm. Yarin bir test yap istersen.

erken mi yapıyorum acaba sen 5 6 gün kala denedin mi??

Allah hepinizin gönlünden geçeni nasip etsin inşallah
Benim regl im perşembe ama bugün 2 testte silik çizgi gördüm
Bı tane oğlum var ama 2.kız olsum diye ekstra bi çabam olmadı,oğluma zor kavuştuk sperm hareket sorunumuz vardı
Ve yaş 34
Artık kaderimde ne varsa ama bı kızım olmasını çok isterim oğlan da olsa sevinirim şu an tek dileğim sağlıcakla kavuşmak
Güzel kız haberleri duyarız inşallah

Hayırlı olsun canım benim.Bebişini sağlıkla kucagına al inş.Gönlünden ne geciyorsa Rabbim hakkında hayırlı eylesin. Cok sevindim senin adına.. Ee darısı da bizşm başımıza :)

Hayırlı olsun canım benim.Bebişini sağlıkla kucagına al inş.Gönlünden ne geciyorsa Rabbim hakkında hayırlı eylesin. Cok sevindim senin adına.. Ee darısı da bizşm başımıza :)

Teşekkür ederim amin inşallah
Spèrm hareket sorunu vardı 7 yıl önce şimdi de çok düzelmemiştir diye düşünürsek çok uzun yaşamamış hemen döllenme olmuş dersek kız ihtimali zor gibi
Artık kısmet oğlumun sağlıklı bı kardeşi olsun razıyım kıza da erkeğe de

Allah gönlünüzden geçeni nasip etsin inşallah canım.
Benim 8 günüm var ama hiç belirtim yok sadece cok cabuk uykum geliyor hemen dalıyorum uykuya.iştahım acık bir de burnumun üstü kaşınıyor başka da bişey yokĞ
TEST YAPTIN MI HİÇ CANIM

Allah razı olsun aminnn inşallah. hoşgeldiniz.sizde sağlıkla alın kucağınıza,bol bol dua okuyun.hatta 41 Meryem suresi okuyun kendinize..umarım kızınız olur.kac haftaliksiniz

Allah razı olsun aminnn inşallah. hoşgeldiniz.sizde sağlıkla alın kucağınıza,bol bol dua okuyun.hatta 41 Meryem suresi okuyun kendinize..umarım kızınız olur.kac haftaliksiniz

Çok teşekkürler daha çok yeniyim hatta kesinleşmedi bile adete 3 gün kala 2 testte silik çizgi gördüm .kana bile gitmedim adet günü geçsin ilk bebeğim düşük oldu sonra oğlum doğdu bu defa çekiniyorum eşimin bile haberi yok henüz eğer sağlıklı bı gebelikde 3+4 olmalı inşallaaah

Aminn arkadasim sagolasin..ins..sendende gonlune gore guzel haberler duyariz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…