- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.146
- 448
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
ah canimm keske yakin olsak seninle bir kadinlar matinesinde butun kafani rahatlatirdim. valla bizim grupta en neseli en kucuk benim habire beni oynatirlar.Ayy evet simdi mart yaziyorumya testlere ona gitti aklim..ayy ben yok mu ben...buaralar leylayim zaten..bide son test denemem ve nisanda artik basliyorum ya cnm bebek icin okadar garibimki anlatamam...okuldada dalginim unutkanim(tabi derste canavar gibiyim de) arkamdan mudur yardimcim ariyor sinif defterleri nerde diye ama ben hatirlamiyorum...gercekten doluyum.kafam rahat degil..hayallerim var beklentilerim var..:))))anliyorsun degil miii:))))
ayyy az kaldi canim yaaa bir ay sonra insAllah guzel haberler alirsin.Ayy evet simdi mart yaziyorumya testlere ona gitti aklim..ayy ben yok mu ben...buaralar leylayim zaten..bide son test denemem ve nisanda artik basliyorum ya cnm bebek icin okadar garibimki anlatamam...okuldada dalginim unutkanim(tabi derste canavar gibiyim de) arkamdan mudur yardimcim ariyor sinif defterleri nerde diye ama ben hatirlamiyorum...gercekten doluyum.kafam rahat degil..hayallerim var beklentilerim var..:))))anliyorsun degil miii:))))
Bu 3 olacak canım 6ve 4 yaşında oğlum var evet spral vardı cikardim ilk ayım bupapatya1994 cnm senin kacinci bebegin? bu ay deneme yapiyor musun? yazmamistin sanirim yada ben mi gozden kacirdim.
aaa ne guzel Allah bagislasin cnm.Bu 3 olacak canım 6ve 4 yaşında oğlum var evet spral vardı cikardim ilk ayım bu
Böyle deyince benide korkutuyorsunuz bende adetten bi gün sonra yaptm ama ovulasyonda yaptm tek çizgiydi 3/4 gün geçince ortalama 14.günde yumurtlıcan üç günde erken bırakınca ztn gün kalmıyokesinlikle katiliyorum cnm. adet bitimi asla ve asla degil olmalali. ve ovi testle takip edilip adet bitimi 3/4 gun gecmeli. 8/9/10. gunleri gibi tabi 14. gunde yumurtluyorsan mesela 11. gunde kesilmeli.
Canım valla bilmiyorum yarın gidiyim anasağlığa diym benimki bir hafta geçmeyince götürmüyor hastaneyePamuk13 doktora ne zmn gidiyorsun cnm
Şimdi ben adet bitimi yaptım yanlis mi yaptım üçüncü oğlan gelmesin bide ama ben ovulasyon testi yapıyorum hala negatifkesinlikle katiliyorum cnm. adet bitimi asla ve asla degil olmalali. ve ovi testle takip edilip adet bitimi 3/4 gun gecmeli. 8/9/10. gunleri gibi tabi 14. gunde yumurtluyorsan mesela 11. gunde kesilmeli.
aa kes kes cnm. cok riskli. ve kesinlikle ovulasyon testi kullan hic belli olmaz yumurtlama.Ya kızlar 28 şubatta adet olmuştum sizce yumurtlamam olmusmudur ya ilişkiyi kesmedim emin olmadigim icin
Sagol canim benim Allah razi olsun ..Eminim zordur cnm anliyorum seni..ruyan hayir olsun..duamda yer vericem sanada insallah..guzel haberler alman dilegiyle..
Hayır canımaaa ne guzel Allah bagislasin cnm.Bursalim 123 de spiral cikartti bu ay ilk denemesi onunda. ovulasyon testi kullaniyor musun?
Benimde aynen öyle oluyo geriye gün kalmiyo hemen başladık yanlis mi yaptık üç dört gün beklicekmiydikBöyle deyince benide korkutuyorsunuz bende adetten bi gün sonra yaptm ama ovulasyonda yaptm tek çizgiydi 3/4 gün geçince ortalama 14.günde yumurtlıcan üç günde erken bırakınca ztn gün kalmıyo
yok bitanem bencecdegildir cunku yumurtlama olsa testte cikardi. korkma insAllah kiz tutar Rabbimin izniyle.Şimdi ben adet bitimi yaptım yanlis mi yaptım üçüncü oğlan gelmesin bide ama ben ovulasyon testi yapıyorum hala negatif
Canım benim ztn toplam adet sonrası 5 günüm var üç günde erken kesiyon geriye iki kalıyor Nası üç dört bekleyim sende aynı bence bu istisna arkadaşlar her açıdan düşünerek bilgilendiriyorlar ztn ovulasyonda yaptık yumurta da Yok bence sorun yok gibiBenimde aynen öyle oluyo geriye gün kalmiyo hemen başladık yanlis mi yaptık üç dört gün beklicekmiydik
Insallah öyledir nasipte varsa olur zaten biz gene de bildiklerimizi deneyelim en azından yapmadık diye pişman olmayızCanım benim ztn toplam adet sonrası 5 günüm var üç günde erken kesiyon geriye iki kalıyor Nası üç dört bekleyim sende aynı bence bu istisna arkadaşlar her açıdan düşünerek bilgilendiriyorlar ztn ovulasyonda yaptık yumurta da Yok bence sorun yok gibi
InsAllah atilacak yumurtan yoktur canim Olumlu dusunelim InsAllah kizimiz olacak Rabbim bizede nasip edecek ben inaniyorum.Bende adet bitimi hemen başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?