Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
ah canimm keske yakin olsak seninle bir kadinlar matinesinde butun kafani rahatlatirdim. valla bizim grupta en neseli en kucuk benim habire beni oynatirlar.

ayyy az kaldi canim yaaa bir ay sonra insAllah guzel haberler alirsin.

kesinlikle katiliyorum cnm. adet bitimi asla ve asla degil olmalali. ve ovi testle takip edilip adet bitimi 3/4 gun gecmeli. 8/9/10. gunleri gibi tabi 14. gunde yumurtluyorsan mesela 11. gunde kesilmeli.
Böyle deyince benide korkutuyorsunuz bende adetten bi gün sonra yaptm ama ovulasyonda yaptm tek çizgiydi 3/4 gün geçince ortalama 14.günde yumurtlıcan üç günde erken bırakınca ztn gün kalmıyo

kesinlikle katiliyorum cnm. adet bitimi asla ve asla degil olmalali. ve ovi testle takip edilip adet bitimi 3/4 gun gecmeli. 8/9/10. gunleri gibi tabi 14. gunde yumurtluyorsan mesela 11. gunde kesilmeli.
Şimdi ben adet bitimi yaptım yanlis mi yaptım üçüncü oğlan gelmesin bide ama ben ovulasyon testi yapıyorum hala negatif

Böyle deyince benide korkutuyorsunuz bende adetten bi gün sonra yaptm ama ovulasyonda yaptm tek çizgiydi 3/4 gün geçince ortalama 14.günde yumurtlıcan üç günde erken bırakınca ztn gün kalmıyo
Benimde aynen öyle oluyo geriye gün kalmiyo hemen başladık yanlis mi yaptık üç dört gün beklicekmiydik

Benimde aynen öyle oluyo geriye gün kalmiyo hemen başladık yanlis mi yaptık üç dört gün beklicekmiydik
Canım benim ztn toplam adet sonrası 5 günüm var üç günde erken kesiyon geriye iki kalıyor Nası üç dört bekleyim sende aynı bence bu istisna arkadaşlar her açıdan düşünerek bilgilendiriyorlar ztn ovulasyonda yaptık yumurta da Yok bence sorun yok gibi

Insallah öyledir nasipte varsa olur zaten biz gene de bildiklerimizi deneyelim en azından yapmadık diye pişman olmayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…