- 26 Şubat 2017
- 225
- 386
- 18
- 37
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
Dua aynen ya süper annelerde bulut diye arkadaş var ovulasyonda çift çizgiyi görmşilişki olmuş ve kesmiş 30 saat sonra yumurtası çatlams normalde erkek olması lazım teoriye göre ama kız kısmet bol bol dua abimin oğlandan sonra kızı oldu bende çok istiyorum kız falan dedim çöm istersen emin ol olur ve bi kızın olacağına hep İnan dedi inançta önemliTek yaptığım sık ilişki ve bolca dua
aynen cnm adet bitimi ovilasyon silikse sikinti yok. yumurtlamiyorsun.Canım benim ztn toplam adet sonrası 5 günüm var üç günde erken kesiyon geriye iki kalıyor Nası üç dört bekleyim sende aynı bence bu istisna arkadaşlar her açıdan düşünerek bilgilendiriyorlar ztn ovulasyonda yaptık yumurta da Yok bence sorun yok gibi
Evet tüm çabam bu yüzden pişman olmamak için ben sirkeli su da yaptm amaInsallah öyledir nasipte varsa olur zaten biz gene de bildiklerimizi deneyelim en azından yapmadık diye pişman olmayız
com ne demek cnmDua aynen ya süper annelerde bulut diye arkadaş var ovulasyonda çift çizgiyi görmşilişki olmuş ve kesmiş 30 saat sonra yumurtası çatlams normalde erkek olması lazım teoriye göre ama kız kısmet bol bol dua abimin oğlandan sonra kızı oldu bende çok istiyorum kız falan dedim çöm istersen emin ol olur ve bi kızın olacağına hep İnan dedi inançta önemli
bencede git cnm en azindan bilirsin yani. evde test yaptin mi bir dahaCanım valla bilmiyorum yarın gidiyim anasağlığa diym benimki bir hafta geçmeyince götürmüyor hastaneye
Bende yaptım bazı yerlerde gebe kalmayı engelliyo diyo ama belli de olmaz yapip ta kalan da varEvet tüm çabam bu yüzden pişman olmamak için ben sirkeli su da yaptm ama
Bende aynı sen gibi adet sonrası hep erkek gibi geliyor annemde hatta adete yakın yap kız olur dedi beş ay öyle denedim olmadı çünkü yumurta Yok sperm neyi döllicek en son bu ay eşim sen yöntem çok deniyorsun Allah'a bırak böyle yaptığın için o da erkek olur dedi bıraktım bu ayda iki kez test yaptm pozitif silik çıktı yani sirkeye rağmen sanırım hamileyim ama bakalımBen aslında hep adet sonrası yapmam diyordum küçük oğlu nda kendi doktorum dedi hemen adet sonrası hamile kalmis in diye tabi ben o zaman lar yumurtlama tarihi bilmiyorum erken yumurtala dum herhalde ondan hep adet sonrası erkek olacak gibime geliyo bide ben o zaman bebek düşünmüyorum spirailim kaymış olan olmuş bidaha hamile kalırsam adete yakın dönemde kalırım diyordum araştırınca adet sonrası testlerle kızı olanları görünce fikrim değişti
Rabbim dualarini kabul etsin insAllah canim. insallah cok tatli bir kizin olur.Tek yaptığım sık ilişki ve bolca dua
Yok yapmadım ikiside pozitif ti karnım şimdiden kocaman oldu ama adet olmadığımdan olabilirbencede git cnm en azindan bilirsin yani. evde test yaptin mi bir daha
Çok yazacaktım pardoncom ne demek cnm
ilk aylarda sislik olabilir cnm. birde ben birkac kisi duydum sirkeyle hamile kalamayan nedeni de bilincsiz sirke kullanmalari. mesela bir litre suya bir corba kasigi normal. fazlasi da butun spermi oldurur. kadinin biri cok koymus vajinam yandi diyorduYok yapmadım ikiside pozitif ti karnım şimdiden kocaman oldu ama adet olmadığımdan olabilir
bende bi formulmu acaba dedimÇok yazacaktım pardon
Sirkenin zararına bende inanmıyorum bilakis idrar yolu enfeksiyonlarında onunla yıkayın derler işte vajinayı besinlerle asidikleştiremeyince diyete uymayınca ben gibi ona başvuruyoruz ama sirkeye rağmen bile erkek olabilir buda yüzde yüz değil evet canım bende yanma olmadı hiçilk aylarda sislik olabilir cnm. birde ben birkac kisi duydum sirkeyle hamile kalamayan nedeni de bilincsiz sirke kullanmalari. mesela bir litre suya bir corba kasigi normal. fazlasi da butun spermi oldurur. kadinin biri cok koymus vajinam yandi diyordu
Hayırlı olsun inşallah her şey gönlünce olsun inşallah kiz i tutturmusundur arkasından da biz gelirizBende aynı sen gibi adet sonrası hep erkek gibi geliyor annemde hatta adete yakın yap kız olur dedi beş ay öyle denedim olmadı çünkü yumurta Yok sperm neyi döllicek en son bu ay eşim sen yöntem çok deniyorsun Allah'a bırak böyle yaptığın için o da erkek olur dedi bıraktım bu ayda iki kez test yaptm pozitif silik çıktı yani sirkeye rağmen sanırım hamileyim ama bakalım
Canim benim 1 inde oldu adetim 14unde yumurta catladi sanirjm 13unde son deneme olduYa kızlar 28 şubatta adet olmuştum sizce yumurtlamam olmusmudur ya ilişkiyi kesmedim emin olmadigim icin
Olabilir cnm dogru.adet sonrasi catlamis yumurta olurBen bi giriyorum bakiyorumki bisürü yazi birikmis önce onlari bi okuyorum hicbisey kacirmayim diye :)
Kizlar hani yazmissinizya adet bitimi gün asiri deneyin diye ama bence adet bitimide biraz riskli gibime geliyo. Adet sonu yumurta atiliyomusya bazen ve iliski oldugunda döllenme hemen olabiliyomus. Benim ikiside adet sonu oldugunu düsünüyorum erken döllenme olmustu ve ikiside vaktinden iki hafta önce 38. haftada dogdular. Ücüncü de tam yumurtlama günüme denk gelmisti oda tam 40. hafta dogdu.
Gunaydin cnm..degil mi guzel olurdu..topiktekilerle cümbur cemaat..ah canimm keske yakin olsak seninle bir kadinlar matinesinde butun kafani rahatlatirdim. valla bizim grupta en neseli en kucuk benim habire beni oynatirlar.
Test olmadan kesin bilemeyiz cnmYa kızlar 28 şubatta adet olmuştum sizce yumurtlamam olmusmudur ya ilişkiyi kesmedim emin olmadigim icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?