Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
Tek yaptığım sık ilişki ve bolca dua
Dua aynen ya süper annelerde bulut diye arkadaş var ovulasyonda çift çizgiyi görmşilişki olmuş ve kesmiş 30 saat sonra yumurtası çatlams normalde erkek olması lazım teoriye göre ama kız kısmet bol bol dua abimin oğlandan sonra kızı oldu bende çok istiyorum kız falan dedim çöm istersen emin ol olur ve bi kızın olacağına hep İnan dedi inançta önemli

aynen cnm adet bitimi ovilasyon silikse sikinti yok. yumurtlamiyorsun.

com ne demek cnm

Ben aslında hep adet sonrası yapmam diyordum küçük oğlu nda kendi doktorum dedi hemen adet sonrası hamile kalmis in diye tabi ben o zaman lar yumurtlama tarihi bilmiyorum erken yumurtala dum herhalde ondan hep adet sonrası erkek olacak gibime geliyo bide ben o zaman bebek düşünmüyorum spirailim kaymış olan olmuş bidaha hamile kalırsam adete yakın dönemde kalırım diyordum araştırınca adet sonrası testlerle kızı olanları görünce fikrim değişti

Bende aynı sen gibi adet sonrası hep erkek gibi geliyor annemde hatta adete yakın yap kız olur dedi beş ay öyle denedim olmadı çünkü yumurta Yok sperm neyi döllicek en son bu ay eşim sen yöntem çok deniyorsun Allah'a bırak böyle yaptığın için o da erkek olur dedi bıraktım bu ayda iki kez test yaptm pozitif silik çıktı yani sirkeye rağmen sanırım hamileyim ama bakalım

Yok yapmadım ikiside pozitif ti karnım şimdiden kocaman oldu ama adet olmadığımdan olabilir
ilk aylarda sislik olabilir cnm. birde ben birkac kisi duydum sirkeyle hamile kalamayan nedeni de bilincsiz sirke kullanmalari. mesela bir litre suya bir corba kasigi normal. fazlasi da butun spermi oldurur. kadinin biri cok koymus vajinam yandi diyordu

Sirkenin zararına bende inanmıyorum bilakis idrar yolu enfeksiyonlarında onunla yıkayın derler işte vajinayı besinlerle asidikleştiremeyince diyete uymayınca ben gibi ona başvuruyoruz ama sirkeye rağmen bile erkek olabilir buda yüzde yüz değil evet canım bende yanma olmadı hiç

Hayırlı olsun inşallah her şey gönlünce olsun inşallah kiz i tutturmusundur arkasından da biz geliriz

Olabilir cnm dogru.adet sonrasi catlamis yumurta olur
ah canimm keske yakin olsak seninle bir kadinlar matinesinde butun kafani rahatlatirdim. valla bizim grupta en neseli en kucuk benim habire beni oynatirlar.
Gunaydin cnm..degil mi guzel olurdu..topiktekilerle cümbur cemaat..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…