- 2 Ekim 2009
- 2.683
- 3.548
- 133
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
Degil mi cnm ins..Hayırlı olsun inşallah her şey gönlünce olsun inşallah kiz i tutturmusundur arkasından da biz geliriz
Hadi bakalim hayirlisi cnm..Canim benim 1 inde oldu adetim 14unde yumurta catladi sanirjm 13unde son deneme oldu
Cnm adetten sonra illa yumurtan olcak diye bisey yok..tabi olma ihtimalide var ama kesin degil uzme tatli canini.bu ay olmazsa diger ay ovu test kullanirsinBenimde aynen öyle oluyo geriye gün kalmiyo hemen başladık yanlis mi yaptık üç dört gün beklicekmiydik
Sirkeli su tutarsa bizde deneriz cnmEvet tüm çabam bu yüzden pişman olmamak için ben sirkeli su da yaptm ama
Aynen cnm oda var.illa adet sonrasi yumurtan olcak yada erkek olxak diye bi kesinlik yok kiBen aslında hep adet sonrası yapmam diyordum küçük oğlu nda kendi doktorum dedi hemen adet sonrası hamile kalmis in diye tabi ben o zaman lar yumurtlama tarihi bilmiyorum erken yumurtala dum herhalde ondan hep adet sonrası erkek olacak gibime geliyo bide ben o zaman bebek düşünmüyorum spirailim kaymış olan olmuş bidaha hamile kalırsam adete yakın dönemde kalırım diyordum araştırınca adet sonrası testlerle kızı olanları görünce fikrim değişti
Cok iyi anlıyorum canım.hepimiz öyle bende de unutkanlık vardı b12 eksikmis şimdi iğne kullanıyorum.sende değerlerine baktır derim.allahim ins sana,isteyen herkese,bana hayırlı sağlıklı bir kız evlat nasip etsinAyy evet simdi mart yaziyorumya testlere ona gitti aklim..ayy ben yok mu ben...buaralar leylayim zaten..bide son test denemem ve nisanda artik basliyorum ya cnm bebek icin okadar garibimki anlatamam...okuldada dalginim unutkanim(tabi derste canavar gibiyim de) arkamdan mudur yardimcim ariyor sinif defterleri nerde diye ama ben hatirlamiyorum...gercekten doluyum.kafam rahat degil..hayallerim var beklentilerim var..:))))anliyorsun degil miii:))))
İnş. Ya ne güzel olurDegil mi cnm ins..
günaydın canım bu arada depresif olmamak mümkün değilki hava da bi taraftan insanın içi kararıyorGunaydin herkese.
Whiteandblue canim ohh ne guzel eylenmissiniz, arada arkadaslarla boyle etkinlikler yapmak iyi oluyo .
Ben dun adetimin ilk gunu olmasi sebebiyle acayip depresiftim gun boyu. Aksam iyi oldum . Sabah bi uyandim adet sancilari uyutmadi beni .
Cok heyecanli bi bekleyisolacak kizlar bakalim topigimizin ilk kiz bebisi kim olacak .. heyecanla bekliyorum Allah hepimizi insaAllah burada kiz mujdesini vermeyi nasib etsin
Pamukcum sirkeli suyu,ayakta son duş suyu olarak döküp ciksakda olur dimi.icerimi şırınga ile yollamak lazım,o noktada kafam karıştıİnş. Ya ne güzel olur
Ben ovu testi kullandım canim test hala negatif ben gene de diğer oğlanlar adet sonu kaldım diye korkuyorum belkide o zaman adet sonu yumurtluyodum bilmiyorum ama şimdi kesin olarak yumurtlama yok ilk günden beri test yapıyorum hala negatifCnm adetten sonra illa yumurtan olcak diye bisey yok..tabi olma ihtimalide var ama kesin degil uzme tatli canini.bu ay olmazsa diger ay ovu test kullanirsin
Sirkeli suyu ben kk da topiklerde çok okumuştum ztn su süper anneler 2011 var kız çocuk isteyipte sahib olan iki kişi var birisi gelincik birisi Zeyno onlarda sirkeli duş yapmıştı yapmayan iki üç kişinin oğlu olduAyyy su sirkeli su mantiksiz geliyordu,çok bahsedildi arastircam nette tekrar..Aslında ölçü fazla olmamakla birlikte denenebilir
İnş. Canım valla erkek topiğinde herkes aradığını buluyr ama kızda kesin bi bilgi Yok tutturmak zorSirkeli su tutarsa bizde deneriz cnm
Canım ben söyle yaptım vajinal duş yaptım ayakta şırınga ile sonra eşimle münasebet oldu dışarı boşaldı 25 dk falan sonra tekrar oldu bu kez içeri boşaldıPamukcum sirkeli suyu,ayakta son duş suyu olarak döküp ciksakda olur dimi.icerimi şırınga ile yollamak lazım,o noktada kafam karıştı
Sirkeli su içeri girmezse faydası olmaz sanırım korkma sirkeden bak böyle oğlana meyilli erkeklerin spermleri çok güçlü ve baskın oluyor biraz. Kaliteyi düşürmekte yarar var sankiCanım ben söyle yaptım vajinal duş yaptım ayakta şırınga ile sonra eşimle münasebet oldu dışarı boşaldı 25 dk falan sonra tekrar oldu bu kez içeri boşaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?