Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
Aynen cnm oda var.illa adet sonrasi yumurtan olcak yada erkek olxak diye bi kesinlik yok ki

Cok iyi anlıyorum canım.hepimiz öyle bende de unutkanlık vardı b12 eksikmis şimdi iğne kullanıyorum.sende değerlerine baktır derim.allahim ins sana,isteyen herkese,bana hayırlı sağlıklı bir kız evlat nasip etsin

Gunaydin herkese.
Whiteandblue canim ohh ne guzel eylenmissiniz, arada arkadaslarla boyle etkinlikler yapmak iyi oluyo .

Ben dun adetimin ilk gunu olmasi sebebiyle acayip depresiftim gun boyu. Aksam iyi oldum . Sabah bi uyandim adet sancilari uyutmadi beni .

Cok heyecanli bi bekleyisolacak kizlar bakalim topigimizin ilk kiz bebisi kim olacak .. heyecanla bekliyorum Allah hepimizi insaAllah burada kiz mujdesini vermeyi nasib etsin

günaydın canım bu arada depresif olmamak mümkün değilki hava da bi taraftan insanın içi kararıyor
Heyecan çok fazla gerçekten hamile kalsak bu kezde cinsiyet olayı var

Cnm adetten sonra illa yumurtan olcak diye bisey yok..tabi olma ihtimalide var ama kesin degil uzme tatli canini.bu ay olmazsa diger ay ovu test kullanirsin
Ben ovu testi kullandım canim test hala negatif ben gene de diğer oğlanlar adet sonu kaldım diye korkuyorum belkide o zaman adet sonu yumurtluyodum bilmiyorum ama şimdi kesin olarak yumurtlama yok ilk günden beri test yapıyorum hala negatif

Ayyy su sirkeli su mantiksiz geliyordu,çok bahsedildi arastircam nette tekrar..Aslında ölçü fazla olmamakla birlikte denenebilir
Sirkeli suyu ben kk da topiklerde çok okumuştum ztn su süper anneler 2011 var kız çocuk isteyipte sahib olan iki kişi var birisi gelincik birisi Zeyno onlarda sirkeli duş yapmıştı yapmayan iki üç kişinin oğlu oldu

Pamukcum sirkeli suyu,ayakta son duş suyu olarak döküp ciksakda olur dimi.icerimi şırınga ile yollamak lazım,o noktada kafam karıştı
Canım ben söyle yaptım vajinal duş yaptım ayakta şırınga ile sonra eşimle münasebet oldu dışarı boşaldı 25 dk falan sonra tekrar oldu bu kez içeri boşaldı

Canım ben söyle yaptım vajinal duş yaptım ayakta şırınga ile sonra eşimle münasebet oldu dışarı boşaldı 25 dk falan sonra tekrar oldu bu kez içeri boşaldı
Sirkeli su içeri girmezse faydası olmaz sanırım korkma sirkeden bak böyle oğlana meyilli erkeklerin spermleri çok güçlü ve baskın oluyor biraz. Kaliteyi düşürmekte yarar var sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…