- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.146
- 448
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
Gunaydin kuzum..Gunaydin herkese.
Whiteandblue canim ohh ne guzel eylenmissiniz, arada arkadaslarla boyle etkinlikler yapmak iyi oluyo .
Ben dun adetimin ilk gunu olmasi sebebiyle acayip depresiftim gun boyu. Aksam iyi oldum . Sabah bi uyandim adet sancilari uyutmadi beni .
Cok heyecanli bi bekleyisolacak kizlar bakalim topigimizin ilk kiz bebisi kim olacak .. heyecanla bekliyorum Allah hepimizi insaAllah burada kiz mujdesini vermeyi nasib etsin
Resim gorunmuyor bende
Gunaydin cnm.günaydın canım bu arada depresif olmamak mümkün değilki hava da bi taraftan insanın içi kararıyor
Heyecan çok fazla gerçekten hamile kalsak bu kezde cinsiyet olayı var
Canim bugun yaptin mi negatif mi? Birde kacinci gun bugun?Ben ovu testi kullandım canim test hala negatif ben gene de diğer oğlanlar adet sonu kaldım diye korkuyorum belkide o zaman adet sonu yumurtluyodum bilmiyorum ama şimdi kesin olarak yumurtlama yok ilk günden beri test yapıyorum hala negatif
Canim o iki arkadasi topigimize etiketler misin hem tanismis oluruz hemde birkac soru sorariz yardimci olurlar snairim.Sirkeli suyu ben kk da topiklerde çok okumuştum ztn su süper anneler 2011 var kız çocuk isteyipte sahib olan iki kişi var birisi gelincik birisi Zeyno onlarda sirkeli duş yapmıştı yapmayan iki üç kişinin oğlu oldu
Oo cok iyi olmus canim bak. Peki hergun mu bu sekilde oldu canim?Canım ben söyle yaptım vajinal duş yaptım ayakta şırınga ile sonra eşimle münasebet oldu dışarı boşaldı 25 dk falan sonra tekrar oldu bu kez içeri boşaldı
Cnm sabah kalk ilacını suyunu iç ondan sonra 2,5 saat sıvı almadan idrarını tut ve yap testiHerkeae gunaydin canlarr. Umarim iyisinizdir hepinizi kocamann opuyorumm
Bugun adetimin 3. Gunu bitse de testlere baslasam. Simdi ben 9 kalkiyorum diyelim bazen erkende olur ama en gec diyelim. Kalkinca wc ye gittim. Aonra 2 saat sonra mi testi yapacagim? Peki.kalkinca su icebilirim dimi? İlacim var cunku. Birde sadece sabah yapsam yeterli mi?
Cook tesekkur ederim canim cevabin icin. Hosgeldin bu arada.Cnm sabah kalk ilacını suyunu iç ondan sonra 2,5 saat sıvı almadan idrarını tut ve yap testi
akşamda yap istersen 8 den önce ayni şekilde yani 2 tane yeterli doğ.sonuç için ,inşallah kızınızda olur,kolay gelsin..
Estağfurullah cnm,inşallah hepinizde isteğinize kavuşursunuz hayırlısıyla...Cook tesekkur ederim canim cevabin icin. Hosgeldin bu arada.
İnsAllah Rabbim bizede nasip eder.
Yapmadım canim daha birazdan yapi cam bugün adet biteli 4 gün bide adet başlangıcından sayiliyo galiba o zaman 9 günCanim bugun yaptin mi negatif mi? Birde kacinci gun bugun?
Aynen bizim burasi hep kapali ve boguk bi havasi var ..günaydın canım bu arada depresif olmamak mümkün değilki hava da bi taraftan insanın içi kararıyor
Heyecan çok fazla gerçekten hamile kalsak bu kezde cinsiyet olayı var
Canim testlerin hepsi duruyormu. Yollarmisin bi bakiyimBen ovu testi kullandım canim test hala negatif ben gene de diğer oğlanlar adet sonu kaldım diye korkuyorum belkide o zaman adet sonu yumurtluyodum bilmiyorum ama şimdi kesin olarak yumurtlama yok ilk günden beri test yapıyorum hala negatif
Sirkeli su en cok kararsiz kaldigim konu..korkuyorum acikcasi cnmAyyy su sirkeli su mantiksiz geliyordu,çok bahsedildi arastircam nette tekrar..Aslında ölçü fazla olmamakla birlikte denenebilir
Canim bunu sattan sayarak kacinci gunu yaptin?Canım ben söyle yaptım vajinal duş yaptım ayakta şırınga ile sonra eşimle münasebet oldu dışarı boşaldı 25 dk falan sonra tekrar oldu bu kez içeri boşaldı
Gunaydin herkese.
Whiteandblue canim ohh ne guzel eylenmissiniz, arada arkadaslarla boyle etkinlikler yapmak iyi oluyo .
Ben dun adetimin ilk gunu olmasi sebebiyle acayip depresiftim gun boyu. Aksam iyi oldum . Sabah bi uyandim adet sancilari uyutmadi beni .
Cok heyecanli bi bekleyisolacak kizlar bakalim topigimizin ilk kiz bebisi kim olacak .. heyecanla bekliyorum Allah hepimizi insaAllah burada kiz
Sagol cnm
Eskiden yuksek muzik sesini cok severdim simdi kafam kaldirmiyo benim .. ooofff yaslaniyormuyuz ne ..Gunaydin kuzum..
Aynen iyi geldi ma fazla gurultude sersem ediyor beni kulak zarim cok ince. Nryse bugun ense yapicam dinlenicem. Ev temiz yemek var bugun yatis gunu.
Ay insAllah hadi hayirlisi bakalim. Sen bir ay mi deneyeceksin tatlim?
Anladim cnm tmm dogruyaBen ovu testi kullandım canim test hala negatif ben gene de diğer oğlanlar adet sonu kaldım diye korkuyorum belkide o zaman adet sonu yumurtluyodum bilmiyorum ama şimdi kesin olarak yumurtlama yok ilk günden beri test yapıyorum hala negatif
Amin insAllh canim.Estağfurullah cnm,inşallah hepinizde isteğinize kavuşursunuz hayırlısıyla...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?