Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
Gunaydin kuzum..
Aynen iyi geldi ma fazla gurultude sersem ediyor beni kulak zarim cok ince. Nryse bugun ense yapicam dinlenicem. Ev temiz yemek var bugun yatis gunu.
Ay insAllah hadi hayirlisi bakalim. Sen bir ay mi deneyeceksin tatlim?

günaydın canım bu arada depresif olmamak mümkün değilki hava da bi taraftan insanın içi kararıyor
Heyecan çok fazla gerçekten hamile kalsak bu kezde cinsiyet olayı var
Gunaydin cnm.
Gidecek misin saglik ocagina bugun? Ay ben meraktn catladim valla esin gidince hemen yaptiriver yaa insAllah hamileain canim yazayim kocamannn hamile diye

Son düzenleme:
Canim bugun yaptin mi negatif mi? Birde kacinci gun bugun?

Canim o iki arkadasi topigimize etiketler misin hem tanismis oluruz hemde birkac soru sorariz yardimci olurlar snairim.

Herkeae gunaydin canlarr. Umarim iyisinizdir hepinizi kocamann opuyorumm
Bugun adetimin 3. Gunu bitse de testlere baslasam. Simdi ben 9 kalkiyorum diyelim bazen erkende olur ama en gec diyelim. Kalkinca wc ye gittim. Aonra 2 saat sonra mi testi yapacagim? Peki.kalkinca su icebilirim dimi? İlacim var cunku. Birde sadece sabah yapsam yeterli mi?

Cnm sabah kalk ilacını suyunu iç ondan sonra 2,5 saat sıvı almadan idrarını tut ve yap testi
akşamda yap istersen 8 den önce ayni şekilde yani 2 tane yeterli doğ.sonuç için ,inşallah kızınızda olur,kolay gelsin..

Cook tesekkur ederim canim cevabin icin. Hosgeldin bu arada.
İnsAllah Rabbim bizede nasip eder.

günaydın canım bu arada depresif olmamak mümkün değilki hava da bi taraftan insanın içi kararıyor
Heyecan çok fazla gerçekten hamile kalsak bu kezde cinsiyet olayı var
Aynen bizim burasi hep kapali ve boguk bi havasi var ..
hadi hamile kaldik bu sefer uc ay bekleki acaba kizmi erkekmi .. doguma normal insan gibi gideydik

Canim testlerin hepsi duruyormu. Yollarmisin bi bakiyim

Sagol cnm

Gunaydin kuzum..
Aynen iyi geldi ma fazla gurultude sersem ediyor beni kulak zarim cok ince. Nryse bugun ense yapicam dinlenicem. Ev temiz yemek var bugun yatis gunu.
Ay insAllah hadi hayirlisi bakalim. Sen bir ay mi deneyeceksin tatlim?
Eskiden yuksek muzik sesini cok severdim simdi kafam kaldirmiyo benim .. ooofff yaslaniyormuyuz ne ..
gecen ay denedim bu ay da deneyip insaAllah bir sonraki ayda denemeyi yapalim diyorum bakalim .. ohh ne guzel dinlen guzelce . Bende bugun pek isim yok sadece camasir onaracam bu kadar sonrada keyif yaparim sizle burada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…