Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
Yapmadım canim daha birazdan yapi cam bugün adet biteli 4 gün bide adet başlangıcından sayiliyo galiba o zaman 9 gün
Bence bugun de iliski olsa olur hatta iliski sonrasi bir.litre suya 1 corba kasigi elma veya beyaz sirke ile vajinal dus. Birde bool bol sut yogurt hatta sok markette keci dondurmasi var ondan ye. Hadi insAllah bu ay tutar cok bekletmez kizin cnm. Bu aralar et tuketmeyin yada sen ve esin tuketmesin.

Benim de birkac parca utu ona da utudemiyorum ben. Zira iki makene komple utulemisligim oluyor cogu zaman. Ay hadi bakalim hayirlisiyla insAllah onumuzdeki ay tutar canim.

Ben cin akvimine gore nisan mayis kiz, temmuz kiz, eylul kiz diyor. Eylul gibi dusunuyorum ilk denemeyi o zamana kadar hamis arkadaslarin da cinsiyeti belli.olur yeni hamislerimiz olur insAllah. Cin takvimi buyukte tuttu kucukte tutmadi benim.

Canım ilişki sonrası vajinal düşün faydası olurmu ben öncesinde yapıyorum yapanlarda öle yapıyor die biliyrm

AsLinda biraz daha erken kalkip 8 gibi ilk idrarini yapsan cnm sonra geri yat istersen..10 11 arasi testini yaparsin..ilac icin biraz su alirsin..

Canım ilişki sonrası vajinal düşün faydası olurmu ben öncesinde yapıyorum yapanlarda öle yapıyor die biliyrm

Ben de faydasini gorenleri okudum bir bayan mesaj atyi bana yaptim olmadu sizde yapmayin diye. Dedim ki olcun neydi sonucta sirke asit. Fazla koyarsan hepsini oldurur. Karari olmali. Dedi kafama gore koydum. Bende yazdim bana ben bir liteeye bir corba kasigi yada iki tam hatirlamiyoru. Oyle okudum si fazla asit koymussunuz. Kadin dedi ki zaten vajibam yandi. Eee yani yanar.
Bence faydasi olur. Sonucta denenmis ve tutmus bir yontem. Ben ilk ay deneyecegim. Ama iliskiden hmn sonra mi yoksa biraz sola yatiyim sonra kalkip mi yapiyim onu seydemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…