- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.146
- 448
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
Bence bugun de iliski olsa olur hatta iliski sonrasi bir.litre suya 1 corba kasigi elma veya beyaz sirke ile vajinal dus. Birde bool bol sut yogurt hatta sok markette keci dondurmasi var ondan ye. Hadi insAllah bu ay tutar cok bekletmez kizin cnm. Bu aralar et tuketmeyin yada sen ve esin tuketmesin.Yapmadım canim daha birazdan yapi cam bugün adet biteli 4 gün bide adet başlangıcından sayiliyo galiba o zaman 9 gün
Benim de birkac parca utu ona da utudemiyorum ben. Zira iki makene komple utulemisligim oluyor cogu zaman. Ay hadi bakalim hayirlisiyla insAllah onumuzdeki ay tutar canim.Eskiden yuksek muzik sesini cok severdim simdi kafam kaldirmiyo benim .. ooofff yaslaniyormuyuz ne ..
gecen ay denedim bu ay da deneyip insaAllah bir sonraki ayda denemeyi yapalim diyorum bakalim .. ohh ne guzel dinlen guzelce . Bende bugun pek isim yok sadece camasir onaracam bu kadar sonrada keyif yaparim sizle burada
Aynen bizim burasi hep kapali ve boguk bi havasi var ..
hadi hamile kaldik bu sefer uc ay bekleki acaba kizmi erkekmi .. doguma normal insan gibi gideydik
Şırıngayla mi yapmislar cnm nasil yapmislarSirkeli suyu ben kk da topiklerde çok okumuştum ztn su süper anneler 2011 var kız çocuk isteyipte sahib olan iki kişi var birisi gelincik birisi Zeyno onlarda sirkeli duş yapmıştı yapmayan iki üç kişinin oğlu oldu
Simdi sordugum sorunun cvbini okudum cnm cvplamissin..bosalma cok derine mi oldu pekiCanım ben söyle yaptım vajinal duş yaptım ayakta şırınga ile sonra eşimle münasebet oldu dışarı boşaldı 25 dk falan sonra tekrar oldu bu kez içeri boşaldı
Canım benim 8. Gün iki kere 10 bide 12 de yaptım ama 12.de sıvama yaptımCanim bunu sattan sayarak kacinci gunu yaptin?
Bunu bende yapiyim ozaman en azindan yapmadim demem ..
Canım ilişki sonrası vajinal düşün faydası olurmu ben öncesinde yapıyorum yapanlarda öle yapıyor die biliyrmBence bugun de iliski olsa olur hatta iliski sonrasi bir.litre suya 1 corba kasigi elma veya beyaz sirke ile vajinal dus. Birde bool bol sut yogurt hatta sok markette keci dondurmasi var ondan ye. Hadi insAllah bu ay tutar cok bekletmez kizin cnm. Bu aralar et tuketmeyin yada sen ve esin tuketmesin.
Canım derine olmadı aferdersin ben ayakta gibiydim çoğu aşağa döküldü ama ben de istekliydimSimdi sordugum sorunun cvbini okudum cnm cvplamissin..bosalma cok derine mi oldu peki
Bende allahım sanki hamile kaldım kızım olduda formül veriyim hay allahım yaCanım derine olmadı aferdersin ben ayakta gibiydim çoğu aşağa döküldü ama ben de istekliydim
AsLinda biraz daha erken kalkip 8 gibi ilk idrarini yapsan cnm sonra geri yat istersen..10 11 arasi testini yaparsin..ilac icin biraz su alirsin..Herkeae gunaydin canlarr. Umarim iyisinizdir hepinizi kocamann opuyorumm
Bugun adetimin 3. Gunu bitse de testlere baslasam. Simdi ben 9 kalkiyorum diyelim bazen erkende olur ama en gec diyelim. Kalkinca wc ye gittim. Aonra 2 saat sonra mi testi yapacagim? Peki.kalkinca su icebilirim dimi? İlacim var cunku. Birde sadece sabah yapsam yeterli mi?
TMm cnm sagol:)))Canım derine olmadı aferdersin ben ayakta gibiydim çoğu aşağa döküldü ama ben de istekliydim
Olsun cnm bilgi paylasiyoruz burada..belki oylede olabilirsin..ilk hamisimiz olursunBende allahım sanki hamile kaldım kızım olduda formül veriyim hay allahım ya
Cnm kacgunde bi oluyodun..nezanan basladi kacgun suruyodu?Eki Görüntüle 1968418 bBugünkü testimude yaptım daha negatif sizce ilişkiyi keseyimmi bilemedim yoksa çok erken mi kesen bu da testlerim
Canım ilişki sonrası vajinal düşün faydası olurmu ben öncesinde yapıyorum yapanlarda öle yapıyor die biliyrm
Ya zaten ben onada adapte etmem lazim galiba yani nasil isteksiz olucazCanım derine olmadı aferdersin ben ayakta gibiydim çoğu aşağa döküldü ama ben de istekliydim
Yani Şırınga ile vajinaya mı yolladın sirkeli suyu..Kusura bakma iyice anlamak için soruyorumCanım ben söyle yaptım vajinal duş yaptım ayakta şırınga ile sonra eşimle münasebet oldu dışarı boşaldı 25 dk falan sonra tekrar oldu bu kez içeri boşaldı
İnsAllah canim guzel hanerler alicaz senden benim icime oyle doguyor hadi insallah olucak olucak olucak...Bende allahım sanki hamile kaldım kızım olduda formül veriyim hay allahım ya
Yani Şırınga ile vajinaya mı yolladın sirkeli suyu..Kusura bakma iyice anlamak için soruyorumCanım ben söyle yaptım vajinal duş yaptım ayakta şırınga ile sonra eşimle münasebet oldu dışarı boşaldı 25 dk falan sonra tekrar oldu bu kez içeri boşaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?