Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
AsLinda biraz daha erken kalkip 8 gibi ilk idrarini yapsan cnm sonra geri yat istersen..10 11 arasi testini yaparsin..ilac icin biraz su alirsin..
O da olur o zmn hergun 8 e kurarim alarmi. Yada buyuk oglum kalkiyor ders yapiyor sabah ona soylerim kaldirir beni. İlacimi da icerim. Zaten uyuyamam bi daha da olsun.

Buyugum 3 ay emdi cahildim o zmn birde doymuyor diye mama da verdik mama tatli geldi memeyi birakti. Ufakligim 6 ay sadece emdi sukur. 7 ay ek gidaya gectik ek gidayi sevdi memeyi birakti. İnsallah 3. Cocugum olursa doya doya emsin Ya Rabbimm.

Tskr ederm bilgi bilgidir benm bir bebek kaybm oldu kalbi durdu. Bnde adet duzensizligi ve biraz yumurta tembelligi var.mesela subat ayinda ovulasyon test yaptm hatta diqer konustugumz sayfada ekran goruntusu wardir testlern. 30 gun yaptm ikinci cizgide hemn hemn ilk koyuga yakin cogu testte. Ve 11 gun gecti adet olmadm test yaptm gebelikte yok

Sabahtan psikolojikman surekli düsün duygusal muzik dinle cnm
Duygusal muzin dinleyince istek artmaz mi ama. Ben duygusal muzik dinleyince esim hep akila gelir ya. Ya bende mi bi anormal durum var tedirgin oldum simdi. Mesela bende adet bitimi cok istek oluyor bir donem istek kesiliyor acaba yumurtladiktan sonra mi istek bitiyor bakicaz

Canım ilacını sabah erken iç gir WC ye,,ben örn: 7 de WC ye giriyorum.11 gibi test yapıyorum.4 saat ara ile oluyor genelde bazen 10.30 gibide oluyor.İlk WC den sonra sıvı alımı yok

Merhaba canim. Benimde ikincide yumurta tembelligim olmustu troitim az calisiyordu. Bir ay corekotu kuru yaptim. Gunde 3/4 kuru incir icine ceviz koyup yedim. O ay iki gunde bir iliski oldu adet bitimi her iliski sonrasi ayaklarimi kaldirdim kalcama yastik koydum bir saat sonra yikandim. O ay da hamile kaldim cnm. İnsAllah seninde tutar cnm.

C
Cnm Rabbim omur vermemis hayirlisi olsun..11 gun bayagi gecmis aslinda halilelik olsa cikardi heralde testte

Ben cin akvimine gore nisan mayis kiz, temmuz kiz, eylul kiz diyor. Eylul gibi dusunuyorum ilk denemeyi o zamana kadar hamis arkadaslarin da cinsiyeti belli.olur yeni hamislerimiz olur insAllah. Cin takvimi buyukte tuttu kucukte tutmadi benim.
Hiii Cnm çin benim oğlum da da tuttu.aklima geldi adını unuttum.eslerin doğum tarihi ile bakılıyor 4 yıl kadın da 3 yıl erkekte kan yenilenmesi diye..Benimde ona göre 2017 Aralık sonrası kız diyor

Canım basin sağolsun,hersey Allah'tan o seni cennette bekliyor.sen en iyisi kan ver canım 11 günde baya geçmiş ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…