- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.146
- 448
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
O da olur o zmn hergun 8 e kurarim alarmi. Yada buyuk oglum kalkiyor ders yapiyor sabah ona soylerim kaldirir beni. İlacimi da icerim. Zaten uyuyamam bi daha da olsun.AsLinda biraz daha erken kalkip 8 gibi ilk idrarini yapsan cnm sonra geri yat istersen..10 11 arasi testini yaparsin..ilac icin biraz su alirsin..
Bu gece de olsun bence cnm bak sirkeli vajinal dus sut bunlari yap mutlaka.Eki Görüntüle 1968418 bBugünkü testimude yaptım daha negatif sizce ilişkiyi keseyimmi bilemedim yoksa çok erken mi kesen bu da testlerim
Sabahtan psikolojikman surekli düsün duygusal muzik dinle cnmYa zaten ben onada adapte etmem lazim galiba yani nasil isteksiz olucazsonucta yani sey iste bilemedim
Tskr ederm bilgi bilgidir benm bir bebek kaybm oldu kalbi durdu. Bnde adet duzensizligi ve biraz yumurta tembelligi var.mesela subat ayinda ovulasyon test yaptm hatta diqer konustugumz sayfada ekran goruntusu wardir testlern. 30 gun yaptm ikinci cizgide hemn hemn ilk koyuga yakin cogu testte. Ve 11 gun gecti adet olmadm test yaptm gebelikte yoknesli2407 hoşgeldiniz..Kız bebek olasılığı bazı teori uygulamalar var onlar denendiginde bir ihtimal tutma şansı.İnternetten arastirdiniz mı daha önce bilmiyorum ama mesela hamilelik öncesi ovu testini üç ay kullanıp yumurtlama anını belirliyorsunuz,erkek bebek için c ve t aynı koyuluga geldiğinde o gün ve ertesi gün değerlendirilir.kiz bebek içinde t çizgisi koyulaşana kadar sık ilişki taaa kı t koyu olduğunda hatta iki üç gün öncesinde bırakılır(ovu testi ile üç aylık dönemde tarih baz alınarak) sonra beslenme anlamında kız bebekde kalsiyum süt ve süt ürünleri ağırlıklı beslenme yapılmalı.ilk aklıma gelenler bunlar.
Sizin dediğiniz gibi de tabi ki öncelikle sağlıklı olması..
Duygusal muzin dinleyince istek artmaz mi ama. Ben duygusal muzik dinleyince esim hep akila gelir ya. Ya bende mi bi anormal durum var tedirgin oldum simdi. Mesela bende adet bitimi cok istek oluyor bir donem istek kesiliyor acaba yumurtladiktan sonra mi istek bitiyor bakicazSabahtan psikolojikman surekli düsün duygusal muzik dinle cnm
Resim gorunmuyor bende
Canım ilacını sabah erken iç gir WC ye,,ben örn: 7 de WC ye giriyorum.11 gibi test yapıyorum.4 saat ara ile oluyor genelde bazen 10.30 gibide oluyor.İlk WC den sonra sıvı alımı yokHerkeae gunaydin canlarr. Umarim iyisinizdir hepinizi kocamann opuyorumm
Bugun adetimin 3. Gunu bitse de testlere baslasam. Simdi ben 9 kalkiyorum diyelim bazen erkende olur ama en gec diyelim. Kalkinca wc ye gittim. Aonra 2 saat sonra mi testi yapacagim? Peki.kalkinca su icebilirim dimi? İlacim var cunku. Birde sadece sabah yapsam yeterli mi?
Merhaba canim. Benimde ikincide yumurta tembelligim olmustu troitim az calisiyordu. Bir ay corekotu kuru yaptim. Gunde 3/4 kuru incir icine ceviz koyup yedim. O ay iki gunde bir iliski oldu adet bitimi her iliski sonrasi ayaklarimi kaldirdim kalcama yastik koydum bir saat sonra yikandim. O ay da hamile kaldim cnm. İnsAllah seninde tutar cnm.Tskr ederm bilgi bilgidir benm bir bebek kaybm oldu kalbi durdu. Bnde adet duzensizligi ve biraz yumurta tembelligi var.mesela subat ayinda ovulasyon test yaptm hatta diqer konustugumz sayfada ekran goruntusu wardir testlern. 30 gun yaptm ikinci cizgide hemn hemn ilk koyuga yakin cogu testte. Ve 11 gun gecti adet olmadm test yaptm gebelikte yok
Saol cnm bilgi icinCanım ilacını sabah erken iç gir WC ye,,ben örn: 7 de WC ye giriyorum.11 gibi test yapıyorum.4 saat ara ile oluyor genelde bazen 10.30 gibide oluyor.İlk WC den sonra sıvı alımı yok
Cnm Rabbim omur vermemis hayirlisi olsun..11 gun bayagi gecmis aslinda halilelik olsa cikardi heralde testteTskr ederm bilgi bilgidir benm bir bebek kaybm oldu kalbi durdu. Bnde adet duzensizligi ve biraz yumurta tembelligi var.mesela subat ayinda ovulasyon test yaptm hatta diqer konustugumz sayfada ekran goruntusu wardir testlern. 30 gun yaptm ikinci cizgide hemn hemn ilk koyuga yakin cogu testte. Ve 11 gun gecti adet olmadm test yaptm gebelikte yok
Hiii Cnm çin benim oğlum da da tuttu.aklima geldi adını unuttum.eslerin doğum tarihi ile bakılıyor 4 yıl kadın da 3 yıl erkekte kan yenilenmesi diye..Benimde ona göre 2017 Aralık sonrası kız diyorBen cin akvimine gore nisan mayis kiz, temmuz kiz, eylul kiz diyor. Eylul gibi dusunuyorum ilk denemeyi o zamana kadar hamis arkadaslarin da cinsiyeti belli.olur yeni hamislerimiz olur insAllah. Cin takvimi buyukte tuttu kucukte tutmadi benim.
Bence çok silik kesme derimEki Görüntüle 1968418 bBugünkü testimude yaptım daha negatif sizce ilişkiyi keseyimmi bilemedim yoksa çok erken mi kesen bu da testlerim
Canım gittim verdim yarın alcam sonuç sanki tüm belirtiler gitti karın indi göğüs indi bakalım yarın belli olurGunaydin cnm.
Gidecek misin saglik ocagina bugun? Ay ben meraktn catladim valla esin gidince hemen yaptiriver yaa insAllah hamileain canim yazayim kocamannn hamile diye
Canım basin sağolsun,hersey Allah'tan o seni cennette bekliyor.sen en iyisi kan ver canım 11 günde baya geçmiş amaTskr ederm bilgi bilgidir benm bir bebek kaybm oldu kalbi durdu. Bnde adet duzensizligi ve biraz yumurta tembelligi var.mesela subat ayinda ovulasyon test yaptm hatta diqer konustugumz sayfada ekran goruntusu wardir testlern. 30 gun yaptm ikinci cizgide hemn hemn ilk koyuga yakin cogu testte. Ve 11 gun gecti adet olmadm test yaptm gebelikte yok
Durdukça öyle olur Cnm benimkilerde öyle.kuruyor ya iyice ondan muhtemelen.ama halen silik deneme yapmaya devamBenim test durunca boyle koyulasmis neden acaba baştan siliktiEki Görüntüle 1968456 n
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?