Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
Hiii Cnm çin benim oğlum da da tuttu.aklima geldi adını unuttum.eslerin doğum tarihi ile bakılıyor 4 yıl kadın da 3 yıl erkekte kan yenilenmesi diye..Benimde ona göre 2017 Aralık sonrası kız diyor
benimde o ilk oğlumda tutuyor ikinci ara dönemde olmuş. şimdi de 2018 e kadar kız bakalım hayırlısı tabi ama butun tabuları birleştirip denemek en mantıklısı geliyor.

Canım gittim verdim yarın alcam sonuç sanki tüm belirtiler gitti karın indi göğüs indi bakalım yarın belli olur
İnşAllah hamişsindir cnm peki ikinci test koyulaşmaya başlamışmıydı? keşke gelirken bi test daha alıp yapsaydın koyulaşma olduysa kesin hamilesin bence.

Kiz benim bildigim iliski oncesi yapiliyo rahmi asidilestirmek amacli sonra yaparsan spermleri disari akitirsin butun oncesi daha mantikli degilmi

Kiz benim bildigim iliski oncesi yapiliyo rahmi asidilestirmek amacli sonra yaparsan spermleri disari akitirsin butun oncesi daha mantikli degilmi
tabi ki öncesi mantıklı canım bana bir bayan sonrası yaptım olmadı 6 ay denedim demişti demek ki bu yuzden de tutmamıstır onu.

19.09.2017 ile 24.07.2020 arası ara dönemdir.
Bu dönem anne için kız, baba için erkek dönemidir.

demek ki eylül adet bitimi ideal olacak bana

• döllenmeyi ovülasyon öncesi değil, 12 saat sonrasında gerçekleştirince bir kız çocuğu oldu. Arkadaşlarına da bu metodu tavsiye etti ve 12 yıl boyunca %70′lik bir başarı oranı yakaladı.

Çift kız çocuk istiyorsa kalsiyum oranı yüksek olan balık, marul ve süt tüketmeliler. Eğer erkek çocuk istiyorlarsa proteince zengin et, sodyum ve yumurta tüketmelidirler. Böyle bir diyete başlanmadan önce doktora başvurulması önerilmektedir.

diğer testlerde durdukça bu kadar koyuluk olmadıysa yumurtlama yakındır cnm. kes ilişkiyi o zaman yada akşamda yap testi ona göre ilişki olsun.
Diğer testlerim durunca koyulasmadi bu da baştan silikti yarım saat sonra baktığımda koyulasmisti ben en iyisi akşama tekrar test yapayım işi riske atmayı m kiz bebek için sık ilişki di yola lar ama benim iki defa oldu bu pek sık sayılmaz ki erken yumurtlarsam zamanım çok kısıtlı akşam testi ne zaman yapsamki

Kızlar daha çocuğunuz varsa şu testi yaparmısınız doğru mu acaba?

Hamile Kaldığın Yaş + Hamile Kaldığın Ay - 9 = Sonuç Çift ise Kız, Sonuç Tek ise Erkek

iki olumda da tuttu deneyin kızlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…