- 26 Şubat 2017
- 225
- 386
- 18
- 37
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
Kaççç buralar yandıııYa zaten ben onada adapte etmem lazim galiba yani nasil isteksiz olucazsonucta yani sey iste bilemedim
benimde o ilk oğlumda tutuyor ikinci ara dönemde olmuş. şimdi de 2018 e kadar kız bakalım hayırlısı tabi ama butun tabuları birleştirip denemek en mantıklısı geliyor.Hiii Cnm çin benim oğlum da da tuttu.aklima geldi adını unuttum.eslerin doğum tarihi ile bakılıyor 4 yıl kadın da 3 yıl erkekte kan yenilenmesi diye..Benimde ona göre 2017 Aralık sonrası kız diyor
Canım bende ilişki öncesi yaptımAaa cok ilginc burda iliski oncesi diyor kafam karisti simdi yine bak... Kafada kalmadi ya zaten
Pamuk13 iliski sonrasi yapmisti. Oncesi mi iyi sonrasi mi? Simdi kollari sivayip bu konuyu arastiriyoreeeee
İnşAllah hamişsindir cnm peki ikinci test koyulaşmaya başlamışmıydı? keşke gelirken bi test daha alıp yapsaydın koyulaşma olduysa kesin hamilesin bence.Canım gittim verdim yarın alcam sonuç sanki tüm belirtiler gitti karın indi göğüs indi bakalım yarın belli olur
diğer testlerde durdukça bu kadar koyuluk olmadıysa yumurtlama yakındır cnm. kes ilişkiyi o zaman yada akşamda yap testi ona göre ilişki olsun.Benim test durunca boyle koyulasmis neden acaba baştan siliktiEki Görüntüle 1968456 n
Kaççç buralar yandııı
aa ben sonrası gibi algıladım pardon cnm. o bana yazan bayan sonrası yapmıştı mesela peki kaç dk önce canım?Canım bende ilişki öncesi yaptım
anca bilgisayarı açtım valizden çıkardım vallaha therkes tabletle hallediyor işlerini. takipteyim..Whiteandblue araştırmacı gazeteci ne yaptın :)))))
Bende oncesi diye okudumCanım ilişki sonrası vajinal düşün faydası olurmu ben öncesinde yapıyorum yapanlarda öle yapıyor die biliyrm
Kiz benim bildigim iliski oncesi yapiliyo rahmi asidilestirmek amacli sonra yaparsan spermleri disari akitirsin butun oncesi daha mantikli degilmiBen de faydasini gorenleri okudum bir bayan mesaj atyi bana yaptim olmadu sizde yapmayin diye. Dedim ki olcun neydi sonucta sirke asit. Fazla koyarsan hepsini oldurur. Karari olmali. Dedi kafama gore koydum. Bende yazdim bana ben bir liteeye bir corba kasigi yada iki tam hatirlamiyoru. Oyle okudum si fazla asit koymussunuz. Kadin dedi ki zaten vajibam yandi. Eee yani yanar.
Bence faydasi olur. Sonucta denenmis ve tutmus bir yontem. Ben ilk ay deneyecegim. Ama iliskiden hmn sonra mi yoksa biraz sola yatiyim sonra kalkip mi yapiyim onu seydemedim
tabi ki öncesi mantıklı canım bana bir bayan sonrası yaptım olmadı 6 ay denedim demişti demek ki bu yuzden de tutmamıstır onu.Kiz benim bildigim iliski oncesi yapiliyo rahmi asidilestirmek amacli sonra yaparsan spermleri disari akitirsin butun oncesi daha mantikli degilmi
Diğer testlerim durunca koyulasmadi bu da baştan silikti yarım saat sonra baktığımda koyulasmisti ben en iyisi akşama tekrar test yapayım işi riske atmayı m kiz bebek için sık ilişki di yola lar ama benim iki defa oldu bu pek sık sayılmaz ki erken yumurtlarsam zamanım çok kısıtlı akşam testi ne zaman yapsamkidiğer testlerde durdukça bu kadar koyuluk olmadıysa yumurtlama yakındır cnm. kes ilişkiyi o zaman yada akşamda yap testi ona göre ilişki olsun.
Bence bugun de iliski olsa olur hatta iliski sonrasi bir.litre suya 1 corba kasigi elma veya beyaz sirke ile vajinal dus. Birde bool bol sut yogurt hatta sok markette keci dondurmasi var ondan ye. Hadi insAllah bu ay tutar cok bekletmez kizin cnm. Bu aralar et tuketmeyin yada sen ve esin tuketmesin.[/QUOTE
Hih işte ben az önce bundan bahsettim.aen cin takvimini yazınca aklıma gelmeyen buydu.bana 2017 Aralık sonrası kız diyorhttp://bebekcinsiyet.com/biyolojik-...kten-once-bebegin-cinsiyetini-tahmin-etme.php
biyolojik takvim bakan oldu mu hiç?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?