- 2 Mart 2017
- 508
- 903
- 18
- 39
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
Ben iki iliski dede vajinal düş yaptım canim yarım litre suya bir corba kaşığı koydum bolca ayran yaptım içtim kefir içtim süt içme dim sevmem pek düşü ilişkiden önce yaptımBence bugun de iliski olsa olur hatta iliski sonrasi bir.litre suya 1 corba kasigi elma veya beyaz sirke ile vajinal dus. Birde bool bol sut yogurt hatta sok markette keci dondurmasi var ondan ye. Hadi insAllah bu ay tutar cok bekletmez kizin cnm. Bu aralar et tuketmeyin yada sen ve esin tuketmesin.
en gec 8 de yap canım baktın o da silik ve koyulaşma olmazsa bence akşamda ılışkı olsun. hatta vajına dışına boşalma olup elinle vajina dışına sıvama yapabilirsin cnm yada vajina ağzına boşalma olsun.Diğer testlerim durunca koyulasmadi bu da baştan silikti yarım saat sonra baktığımda koyulasmisti ben en iyisi akşama tekrar test yapayım işi riske atmayı m kiz bebek için sık ilişki di yola lar ama benim iki defa oldu bu pek sık sayılmaz ki erken yumurtlarsam zamanım çok kısıtlı akşam testi ne zaman yapsamki
yarım litreye fazla sirke kymulsun cnm akşama 1 litreye bir tatlı kaşığı koy fazlası y spermi de öldürür.Ben iki iliski dede vajinal düş yaptım canim yarım litre suya bir corba kaşığı koydum bolca ayran yaptım içtim kefir içtim süt içme dim sevmem pek düşü ilişkiden önce yaptım
hadi inşallah bakalımmHih işte ben az önce bundan bahsettim.aen cin takvimini yazınca aklıma gelmeyen buydu.bana 2017 Aralık sonrası kız diyor
26 günde bir olur bugün 9 gün adet 5 gün sürer biteli 4 gün arası az diye erken yumurtala rim diye dusunuyorumCnm kacgunde bi oluyodun..nezanan basladi kacgun suruyodu?
Hky : 29+Kızlar daha çocuğunuz varsa şu testi yaparmısınız doğru mu acaba?
Hamile Kaldığın Yaş + Hamile Kaldığın Ay - 9 = Sonuç Çift ise Kız, Sonuç Tek ise Erkek
iki olumda da tuttu deneyin kızlar...
gecse tutuyor cnm.Hky : 29+
Hka : nisan (4.ay)
-9
= 24 (tutmadı)
Ama bnm geç döllenme 1 Mayıs demişti dr
Eki Görüntüle 1968476 sonuncusu yarım saat durunca koyulasti baştan silikti
Canım çok eski 2011 de açılmış 6000 küsür sayfa olmuş bulmam zor olurCanim o iki arkadasi topigimize etiketler misin hem tanismis oluruz hemde birkac soru sorariz yardimci olurlar snairim.
yok kız yazısını demedim hani ben seni etiketliyorum ya meselaCanım çok eski 2011 de açılmış 6000 küsür sayfa olmuş bulmam zor olur
ilk oğlumda yapmıştım yaptığım ay hamile kalmıştım zaten. ama gün içinde değil her sabah aynı saatte yataktan kalkmadan ölçülüyor cnm ve tabolar var tablo oluşturuyorsun. bir araştırmacı da şey demiş mesela 8.9.10. adet gunlerınde rahım sıcaksa o zamanlar kız olur diye bir tezi var.Kızlar vajide ateş ölçme diye bişey varmış ölçen varmı? Ben az önce ölçüm.36,8..
Kız için yüksek mı dusukmu olması gerek unuttum.suan benim yumurtlama dönemi 11.15 de yine test aynı koyuydu.kasiklarim acayip ağrıyor,catlamadi yumurtam daha,zorluyor :))
Ateş ölçer resimdeki gibi olmaliymis
Üç gün önceden kesmem kiz bebek için daha iyi olmaz mievet cnm akşam yap ve yine bekle bence. yine aynısı olursa yarın kızaracak gibi sanki. zaten kızarınca da 24 saat içinde pic oluyor. ama dün akşamda ilişki olmadı demiştin 3 gün onceden kesmiş gibi olur o zamanda.
Canım topogi buldum ama sanırım yönetim kapatmış yorum yapılamıyoryok kız yazısını demedim hani ben seni etiketliyorum ya meselaPamuk13 diye onun gibi adını etiketlermisin dedim.
Kizarana kadar 3 gun cnm bide pic olmasi var ve kizarsa ne zaman siliklesecegi belli degil.bilemedim ben bu durumu. Aslinda en iyisi birkac ay takip eymek cnm.istersen birak iliskiyi kotunmaya gecÜç gün önceden kesmem kiz bebek için daha iyi olmaz mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?