- Konu Sahibi Whiteandblue
-
Hoşgeldin canımm inşallah kızın olur. şimdi senin bir oğlun bir kızın var peki şu andaki hamileliğin kızdakine mi benziyor erkeğinkine mi?hanımlar merhabaa bende bir kız istiyorum bakalım inşallah gönlümüzdeki olur
kızımda kasık ağrısı ve bulantı daha çok olmuştu canım bakalım nasıl olacak tabii değişiyor hepsinde hamilelikHoşgeldin canımm inşallah kızın olur. şimdi senin bir oğlun bir kızın var peki şu andaki hamileliğin kızdakine mi benziyor erkeğinkine mi?
Hosgeldin :) hayrli olsun allah tamamina erdirsin ozel biseyler uyguladin mi kiz bebek icinhanımlar merhabaa bende bir kız istiyorum bakalım inşallah gönlümüzdeki olur
Ben artik sadece vajinanin asidik bazik olma durumuna inandimWhiteandblue nun bahsettigi topikten sadece bunu cikardim bir de yumurta catladiktan 12 saat sonra kiz icin ortam nusait oluyomus erkek icinse tam yumurta catladigi zaman musaitlesiyomus kiz isteyen sirkeli su ile tabi abartmadan vajinal dus erkek isteyen de karbonatli su ile dus yapiyomus
Aynen canım her biri ayrı güzel ayrı heyecanlı. bulantılar var mı?kızımda kasık ağrısı ve bulantı daha çok olmuştu canım bakalım nasıl olacak tabii değişiyor hepsinde hamilelik
Yumurtlama testlerinizi nerden aliyorsunuz kizlar markasinida yazarsaniz iyi olur
Yumurtlama testlerinizi nerden aliyorsunuz kizlar markasinida yazarsaniz iyi olur
Sagolasin canim yok canım sadece yumurtama gününü kontrol ettim birde cin takvimine baktım ona göre kız suan :)H
Hosgeldin :) hayrli olsun allah tamamina erdirsin ozel biseyler uyguladin mi kiz bebek icin
evet canım hala devam 12.haftaya kadar devam edecek sanırımAynen canım her biri ayrı güzel ayrı heyecanlı. bulantılar var mı?
Sagolasin canim yok canım sadece yumurtama gününü kontrol ettim birde cin takvimine baktım ona göre kız suan :)
Yani simdi orda biri dr a gitmis demis bugun catlayacak iliski olsun erkek istiyomus sonra kiz calismayi yapmis ve kizo olmus cunku daha yumurta catlamamis buna bakarsan bu ay benimki tutarsa kiz ihtimali yuksek ama soyle de bir durum benim oglanda koyu gorunce olmustu iliski bunda da koyu idi iliski oldugunda ama catlamadigindan da eminim cunku iliski sonrasindaki gun sabah bile test koyu idi o gun aksama dogru test siliklesti zaten suan silik cok ince bir cizgi acaba oglumda ben testi gunduz yapmistim iliski gece olmustu o ara catlamis miydi merak icindeyim ayy ben bunay cok istiyorim ya hayirlisi olsun ama sanki olmucak gibi duygular karmancormanaynen canım. şu riskli geliyor bana hani çatladıktan 12 saat sonrası. ama 2-3 gün oncesi bırakmak ve ortamında asidik olması da mantıklı geliyor. bakalım bu asidik mevzusu Pamuk13 denedi bu ay ve evdeki testleri de pozitif çıktı yarın kan tahlili sonucunu alacak inşAllah hamiledir. eğer kızı olursa inşAllah olur işte mevzu tamamlanır bence. asidik ortam ve 2 gün önce kesmek kafi gelecektir.
Bendeki tek belirti kotam bitmek uzerearada sağ gözümün kuyruk kısmı seyiriyor. çok telefona bilgisayara bakmaktan olurmuş sizde de oluyor mu kızlar.
kotam derken internet kotan mı canım? evde netin yokmu?Bendeki tek belirti kotam bitmek uzereonun disinda bir sorun yok
Yok canim telden kullaniyorum netikotam derken internet kotan mı canım? evde netin yokmu?
canım İnşallah kızın tutunur. bu arada ovulasyon testi ile hamile olduğunu öğrenen de çok olmuş. teste hergun devam edıp hamıle olup olmadıgını da saptayabılırsın cnm. test adete 6/7 gun kala koyulasmaya başlıyormus yıne hamılelıkte de lh yukseldıgı ıcın. ben deneme basladıgımda oyle yapıcam.Yani simdi orda biri dr a gitmis demis bugun catlayacak iliski olsun erkek istiyomus sonra kiz calismayi yapmis ve kizo olmus cunku daha yumurta catlamamis buna bakarsan bu ay benimki tutarsa kiz ihtimali yuksek ama soyle de bir durum benim oglanda koyu gorunce olmustu iliski bunda da koyu idi iliski oldugunda ama catlamadigindan da eminim cunku iliski sonrasindaki gun sabah bile test koyu idi o gun aksama dogru test siliklesti zaten suan silik cok ince bir cizgi acaba oglumda ben testi gunduz yapmistim iliski gece olmustu o ara catlamis miydi merak icindeyim ayy ben bunay cok istiyorim ya hayirlisi olsun ama sanki olmucak gibi duygular karmancorman
Bosa harcamasam mi iki tane ultra erken gebelik testim var ama ben 28 ine kadar beklemeyi dusunuyorum battan 3 gun once yapicam hayirlisi ins hepimizin de kizi olsun hayirlisiyla bugun ezan okunurkeb dua ettim sizlere decanım İnşallah kızın tutunur. bu arada ovulasyon testi ile hamile olduğunu öğrenen de çok olmuş. teste hergun devam edıp hamıle olup olmadıgını da saptayabılırsın cnm. test adete 6/7 gun kala koyulasmaya başlıyormus yıne hamılelıkte de lh yukseldıgı ıcın. ben deneme basladıgımda oyle yapıcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?