Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
Yok canim telden kullaniyorum neti
valla düşünürken insan şaşırıyor gerçi ben daha düşünmüyorum ama gecen ay düşünmüştüm mesela dediğin gibi kafayı yememek elde değil tuttumu tuttuysa kız mı tuttu ayyy deli deli sorular. sonra bana şey oluyordu mesela cok istiyoruz insanlar neyi çok isterse onla imtihan olurmuş ya. Gerçi ben bu anlamda imtihanımı verdiğimi düşünüyorum. 9 haftgalık kızımın kalbı atmadı kurtaj oldum sonrası 6 ay korunma asaması. 6 ay tedavı vs.
amannn inşallah olacak ben ınanıyorum. çoooooook buyuk deli kız özlemim yok ne yalan söyliyim. çünkü o kadar yaparsam erkek olursa çok uzulurum yıkılırım belki. Ben bildiğim yontemleri ve dualarımı okuyacağım inşallah olur olmazsa da 3 oğlum olur ohh bende kaynana koltuğu yaptırırım kendime

Bosa harcamasam mi iki tane ultra erken gebelik testim var ama ben 28 ine kadar beklemeyi dusunuyorum battan 3 gun once yapicam hayirlisi ins hepimizin de kizi olsun hayirlisiyla bugun ezan okunurkeb dua ettim sizlere de
aa erken gebelik testin varsa tamam cnm o zaman yapma evet. ziyan olmasın bencede.

Bosa harcamasam mi iki tane ultra erken gebelik testim var ama ben 28 ine kadar beklemeyi dusunuyorum battan 3 gun once yapicam hayirlisi ins hepimizin de kizi olsun hayirlisiyla bugun ezan okunurkeb dua ettim sizlere de
peki şimdi yumurtan çatladımı şimdi. test yapmaya kaç gunun var cnm?

Benim de bi kaybim var ilk gebeligim 9 haftalikken sonlandirildi toksoplazma varmis bende ve alinmasi gerek dendi drlar yeni yeni toparliyorum kendimi psikoljim bozulmustu carpinti filan yasiyodum cok sukur gecti dusunmemeye calisiyorum tabi her sey Allahtan bugunlerimizi aratmasin ben biraz takinti haline getirdim sanirim

Kiz sen cok tatlisinn yaa ... erkekler 40'dan sonra azar , kadinlarda 30'dan sonrami acep ??
Ben ucuncuye hamileyken istek vardi ama hamile kalmadan once bende hic istek yoktu

Kızlar bakın 5 ay sirkesiz bu ay ilk kez sirkeyle yaptım test iyice belirginleşti hamileyim yarında kanı alcam ondan sonra ztn cinsiyet öğrenene kadar topiğe giremem çok stres oluyrm kaşıntı başlıyor

Eklentiler

• IMG_1530.webp
    1,7 KB · Görüntüleme: 59

ilk aylar oluyor canım öyle bende de oldu hatta ıkı ay barız hamıle gıbı belırtıler yasadım. sonra amana olursa olur dedım olmadı. şimdi takibe gectım zor zamanlar evet ama gecıyor zamanla.

Kızlar bakın 5 ay sirkesiz bu ay ilk kez sirkeyle yaptım test iyice belirginleşti hamileyim yarında kanı alcam ondan sonra ztn cinsiyet öğrenene kadar topiğe giremem çok stres oluyrm kaşıntı başlıyor
oyy maşallah canım gözünaydın hadi. ya niye stres yapıyorsun cnm rahat ol yaa her iki ihtimale alıştırırsan kendini inan hiç sıkıntı olmaz. ben ikisine de alıştırıyorum şartlamıyorum kendimi mesela. amannn sağlıklı bir evladımız olsun kız erkek ne farkeder. Rabbim kız verirse inşallah lütfudur Şükürler olsun inşallah olur. çok şükür evlatlarımız var Rabbim olmayanlara da nasip etsin bizden once kucağı boş kalak senelerce bekleyen analara nasip etsin. böyle düşn.

E
evet haklısın da çok stres yaptım oysa istiareye yattım da kızım olacağını görmüştüm yinede korkuym neyse Canlar ben yemek yapym yarın sonuçuda bildircem inş Allah razı olsun herkes bazen öyle konuşuyrz ki en yakınlarımıza anlatsak sıkılır ama burda herkes elinden geldiğince yardımcı olmaya çalışyo çok güzel bibirliktelik ağlarmışım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…