- 2 Ekim 2009
- 2.683
- 3.548
- 133
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
Cnm bencede encok guvendigim takvim bu19.09.2017 ile 24.07.2020 arası ara dönemdir.
Bu dönem anne için kız, baba için erkek dönemidir.
demek ki eylül adet bitimi ideal olacak bana
aman haaa ağlamak yok varsa da mutluluktan olsun her daim canım. İnşAllah kızın olacak ben ınanıyorum cnm. Yarın da güzel haberlerle gel inşallah. Kolay gelsin cnm.E
evet haklısın da çok stres yaptım oysa istiareye yattım da kızım olacağını görmüştüm yinede korkuym neyse Canlar ben yemek yapym yarın sonuçuda bildircem inş Allah razı olsun herkes bazen öyle konuşuyrz ki en yakınlarımıza anlatsak sıkılır ama burda herkes elinden geldiğince yardımcı olmaya çalışyo çok güzel bibirliktelik ağlarmışım ya
Yani aaa...??gerci yazmissinizdir belki okuyorum sirayla kizlar..
- döllenmeyi ovülasyon öncesi değil, 12 saat sonrasında gerçekleştirince bir kız çocuğu oldu. Arkadaşlarına da bu metodu tavsiye etti ve 12 yıl boyunca %70′lik bir başarı oranı yakaladı.
Bence 3 gun once birak iliskiyi , riske girme derimÜç gün önceden kesmem kiz bebek için daha iyi olmaz mi
Aksam testini 8 gibi yap cnm.seninde döngun kisa benim gibibaz vakit kaliyor degerlendirecek..testw gore iliski deneDiğer testlerim durunca koyulasmadi bu da baştan silikti yarım saat sonra baktığımda koyulasmisti ben en iyisi akşama tekrar test yapayım işi riske atmayı m kiz bebek için sık ilişki di yola lar ama benim iki defa oldu bu pek sık sayılmaz ki erken yumurtlarsam zamanım çok kısıtlı akşam testi ne zaman yapsamki
Aksam testini 8 gibi yap cnm.seninde döngun kisa benim gibibaz vakit kaliyor degerlendirecek..testw gore iliski deneDiğer testlerim durunca koyulasmadi bu da baştan silikti yarım saat sonra baktığımda koyulasmisti ben en iyisi akşama tekrar test yapayım işi riske atmayı m kiz bebek için sık ilişki di yola lar ama benim iki defa oldu bu pek sık sayılmaz ki erken yumurtlarsam zamanım çok kısıtlı akşam testi ne zaman yapsamki
Oglumda tutuyor cnm..Kızlar daha çocuğunuz varsa şu testi yaparmısınız doğru mu acaba?
Hamile Kaldığın Yaş + Hamile Kaldığın Ay - 9 = Sonuç Çift ise Kız, Sonuç Tek ise Erkek
iki olumda da tuttu deneyin kızlar...
Herzaman cnm..:)))bazen okulda okuyorum ama cvp yazamiyorum..onun harici yazmaya calisiyrmE
evet haklısın da çok stres yaptım oysa istiareye yattım da kızım olacağını görmüştüm yinede korkuym neyse Canlar ben yemek yapym yarın sonuçuda bildircem inş Allah razı olsun herkes bazen öyle konuşuyrz ki en yakınlarımıza anlatsak sıkılır ama burda herkes elinden geldiğince yardımcı olmaya çalışyo çok güzel bibirliktelik ağlarmışım ya
Hos geldin canim . Hayirli olsun bebegin masaAllah ne guzel bi kiz bebegin olacak Allah saglikla kucagina versin .Sagolasin canim yok canım sadece yumurtama gününü kontrol ettim birde cin takvimine baktım ona göre kız suan :)
Yok canım daha belli değil 9 haftaligiz 12 de öğreniriz dedi doktorHos geldin canim . Hayirli olsun bebegin masaAllah ne guzel bi kiz bebegin olacak Allah saglikla kucagina versin .
Yumurta takibini ne sekilde yaptin ? Simdi seni soru yagmuruna tutariz kusura bakma simdiden
Nerden bakiyorsunuz kizlar bu teste. ?? Birde eskiyide gosteriyormuCnm bencede encok guvendigim takvim bu
Ben sanki kiz bebise hamilesin diye okudum Allah AllahYok canım daha belli değil 9 haftaligiz 12 de öğreniriz dedi doktor
aynen öyle canım 2009 lu bir kızım 2013 lu bir oğlum var üçüncüde kız olsun istedim ablasina arkadaş o yüzden onu demek istedim 3 hafta sonra gorucez bakalimBen sanki kiz bebise hamilesin diye okudum Allah Allah.. ama kiz icinmi uygulama yaptin ?
Hadi bakalim ins.cnmBen iki iliski dede vajinal düş yaptım canim yarım litre suya bir corba kaşığı koydum bolca ayran yaptım içtim kefir içtim süt içme dim sevmem pek düşü ilişkiden önce yaptım
Anladim canim hayirlisi olsun. Ee oglun demiyecekmi bana bi erkek kardes yokmu diye .. hayirli haberler alirsin ins cnmaynen öyle canım 2009 lu bir kızım 2013 lu bir oğlum var üçüncüde kız olsun istedim ablasina arkadaş o yüzden onu demek istedim 3 hafta sonra gorucez bakalim
Cnm benimde 28gunde bir olur.5 gun surer.14.gun yumurtam catladi..seninkini soyle bihesapladimda..senin catlamaya 3-4 gun var gibi daha bence..26 günde bir olur bugün 9 gün adet 5 gün sürer biteli 4 gün arası az diye erken yumurtala rim diye dusunuyorum
hahaha valla haklısın oğlum erkek kızım kız istiyorAnladim canim hayirlisi olsun. Ee oglun demiyecekmi bana bi erkek kardes yokmu diye .. hayirli haberler alirsin ins cnm
Ozaman tutmus oluyo cnm degilmi bende tuttu. Ama buna pek inanasim gelmiyoHky : 29+
Hka : nisan (4.ay)
-9
= 24 (tutmadı)
Ama bnm geç döllenme 1 Mayıs demişti dr
Biraz once adet dongune gore normal bi hesap yapim dedim bu son attigin fotoyu gormemistim cnm..sirayla okuyorum...cok sasirdim..gercekten cok erken catlamis..26 g unde bir oluyosun 9.gunun bugun cunku..Eki Görüntüle 1968476 sonuncusu yarım saat durunca koyulasti baştan silikti
Ben hic gormedim okadar sayfayi...aa gercekten yok yok hayatta okunmaz.ben gormedim duymadim bu topigihttps://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/bebek-cinsiyet-belirleme.65454/page-4397
bu formu buldum ama çoook uzun ya nasıl okunur o kadar sayfaa
Cnm goremedim testini bugun..catlamadiyani daha..Kızlar vajide ateş ölçme diye bişey varmış ölçen varmı? Ben az önce ölçüm.36,8..
Kız için yüksek mı dusukmu olması gerek unuttum.suan benim yumurtlama dönemi 11.15 de yine test aynı koyuydu.kasiklarim acayip ağrıyor,catlamadi yumurtam daha,zorluyor :))
Ateş ölçer resimdeki gibi olmaliymis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?