Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
aman haaa ağlamak yok varsa da mutluluktan olsun her daim canım. İnşAllah kızın olacak ben ınanıyorum cnm. Yarın da güzel haberlerle gel inşallah. Kolay gelsin cnm.

Aksam testini 8 gibi yap cnm.seninde döngun kisa benim gibibaz vakit kaliyor degerlendirecek..testw gore iliski dene

Aksam testini 8 gibi yap cnm.seninde döngun kisa benim gibibaz vakit kaliyor degerlendirecek..testw gore iliski dene
Oglumda tutuyor cnm..

Herzaman cnm..:)))bazen okulda okuyorum ama cvp yazamiyorum..onun harici yazmaya calisiyrm

Sagolasin canim yok canım sadece yumurtama gününü kontrol ettim birde cin takvimine baktım ona göre kız suan :)
Hos geldin canim . Hayirli olsun bebegin masaAllah ne guzel bi kiz bebegin olacak Allah saglikla kucagina versin .
Yumurta takibini ne sekilde yaptin ? Simdi seni soru yagmuruna tutariz kusura bakma simdiden

Hos geldin canim . Hayirli olsun bebegin masaAllah ne guzel bi kiz bebegin olacak Allah saglikla kucagina versin .
Yumurta takibini ne sekilde yaptin ? Simdi seni soru yagmuruna tutariz kusura bakma simdiden
Yok canım daha belli değil 9 haftaligiz 12 de öğreniriz dedi doktor

Ben sanki kiz bebise hamilesin diye okudum Allah Allah .. ama kiz icinmi uygulama yaptin ?
aynen öyle canım 2009 lu bir kızım 2013 lu bir oğlum var üçüncüde kız olsun istedim ablasina arkadaş o yüzden onu demek istedim 3 hafta sonra gorucez bakalim

26 günde bir olur bugün 9 gün adet 5 gün sürer biteli 4 gün arası az diye erken yumurtala rim diye dusunuyorum
Cnm benimde 28gunde bir olur.5 gun surer.14.gun yumurtam catladi..seninkini soyle bihesapladimda..senin catlamaya 3-4 gun var gibi daha bence..

Cnm goremedim testini bugun..catlamadiyani daha..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…