Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
Hayir yapmiyodum bu ay basladim teste benim bi oglum var 3 yasinda suan eman suresini okucam ins olur hayirlisiyla gun gecmeden test yapmayalim o zaman cogunda idrar pozitif kan negatif cikiyor bu ara

M
Enam suresi uzunmus ayni gun okumak sart mi Whiteandblue
Yok canım bi günde okumak zor olur sanırım 26 sayfa hamile kalana kadar hatta cinsiyeti öğrenene okuyabildiğin kadar oku eşime cami hocası bir kere bile kalpten isteyerek okusa duası kabul olur demiş

Eklentiler

• IMG_1524.webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 196
M
Yok canım bi günde okumak zor olur sanırım 26 sayfa hamile kalana kadar hatta cinsiyeti öğrenene okuyabildiğin kadar oku eşime cami hocası bir kere bile kalpten isteyerek okusa duası kabul olur demiş
Tesekkur ederim cvp icin cift cizgi hamilelik gosterir ilk gebeligimde benimki de aynen bu sekilde silikti sey dicem ben dosya yukleyemiyorum nasil yuklediniz

Merhaba kızlar ben defne3506, diğer topikte yanlış anlasildim.şoyle ki;
Benim cevabım Züleyha arkadaşıma idi kendisi de hatırlar.kaynanasindan birseyler yazmış ona istinaden aklıma geldi kaynanamda bunları gördüm dedim..Ben kız evlat duskunu mu olmadim,eltime iki kızı var benim oğlum var diye hava atmayan mı olmadım laf çarpmayan mı olmadim,yazımda noktalama işareti kullanmadigimdan yanlış anladığını söyleyen bile oldu..Yanlış algılanıp birkaç arkadaşımız yargısız infaz yaptı.konuyla hiç alakaları yoktu oysaki.muhattabim onlar değildi.hem şaşırdım hem üzüldüm.diger topikte geçmişe bakın ne zaman illaki kız da kız demisim..Ne zaman eltime iki kızı var diye hava atmışım oglumdan dolayı.ne zaman oğlum var diye ortalıkta gezmisim böbürlenerek..Madem ben kız diyorum illaki sizler için evlat evlatsa kk de işiniz ne öyle değil mı? (Size değil bu söylem,bana yazılanlara) neden kız arama derdindeniz yada erkek..Ben bunu söyledim o da yanlış algılandı.sonucta kullar ister,Allah bilir.yeter ki sağlıklı olsun..Bende daha fazla polemik yaratmasin diye aynı gün yönetime mesaj attım pasiflestirdim uyeligimi..kisiligime aykiri.tanimadigim insanlarla tartisicam..Ben arkadaşlara hamileler diye düşündüm ama kimse benim hassas donemimi düşünmedi nedense (oğlumu sütten ayirma dönemim)
zuleyha83 sende biliyorsun sana verdiğim cevabı.en birincil kişisin şahit olan..Neyse canlar konu bu..
Bu yeni rumuzum, hayatsn teşekkür ediyorum canım.beni bu topige cagirdiginiz içinde diğer arkadaşlarıma da teşekkür ederim.
Ankara da ikamet ediyorum 2 yaşında bir oğlum var.burda bir amaç için bulunan her kadın gibi bende değişik tat tatmak isterim.oncelikle sağlıklı tabi,bir kızım olmasını temenni ediyorum.ilk önce sizlere sonra bana..Ben 2018 nisan gibi hamilelik düşünüyorum.suanda ovu takibindeyim..
Sat 19 Şubat..6 gün sürüyor..24 Şubat bitiş.
27 Şubat ovu testine başlama ama halen yumurtlama yok.sanirim bende geç yumurtluyorum..Eğer öyleyse benim oglumdaki teori tutuyor.
Adetin ilk günü ilişki olmuştu tek ilişki.(ilk gün leke olarak belirti gelir)
Hakkımızda hayirlisi olsun ınsallah

Hayir yapmiyodum bu ay basladim teste benim bi oglum var 3 yasinda suan eman suresini okucam ins olur hayirlisiyla gun gecmeden test yapmayalim o zaman cogunda idrar pozitif kan negatif cikiyor bu ara
Evet yaa cok sorun oluyor hala kafam yerine gelmefi inan bol bol duaa. Ve kan testi en temizi varsa var yoksa yok.

Canım rica ederim valla tam bak bu msjı yazdığımız yerde foto Makinesi var ben ordan yükledim benim adetimde daha üç dört gün var böyle çıktı kısmet bakalım kaç çocuğun var benim bi oğlum var bide kız istiyorum Allah nasip ederse

Bosver canim. İmla hatasi oldu duye ven demistim aslinda hata diye degil orta yol bulmak amacli soylemistim ama arkadaslar cok uzerine gelince birdaha konuya mudahil olmakta istemedim. İnsanlari kirmaktan korkuyorum. Herkes mutlu olsun birbirimizi sevelim. Hayatta sevgiden merhametten guzel ne var ki? Yarinimizin garantisi mi var? Yok maslesef. Eee o zaman bu gereksiz gonul kirma neden?
Bosver canim. Sen en dogru olani yaptin. Ayrim degil yaptigimiz iki oglum var cok zorlanicam belki ama cok kiz istiyorum. Bana arkadas olsun istiyorum. Tabi Rabbim de nasip ederse insAllah.
Bende galiba gec yumurtluyorum 2/3 ay denemek istiyorum bende ovi testi. Bugun bat gunum olmadim. Gecen ay ikk defa adet takibi yaptim 35 gunde oldum. Bu ay kac gune olucam bakalim?

M
Ay canim hamilesin insAllah hmn kan testi yaptir. Benimde bunun gibi cikmisti ama daha grimsiydi pembe degildi. Kan testi yaptir guzel haberler ver insAllah cnm. Rabbim gonlundekini hayra cevirsin insallah. Ne yontemi kullandin?

Ben bu ay bir ruyq gormustum hatirlamiyorum tam ruya neydi de anlami suydu. Yaptigin duayi gonulden yapmiyorsun. Cok kiz istiyorum ama korkuyorum da insan cok istedigiyle sinanirmis ya. O aklima geliyor dua ederken bile korku basiyor. Sanirim bu yuzfen dileklerim icten olmuyor.

Canım inş ya hamileyimdir kan vercemde biraz daha bekleym diyorum ben cumartsi yaptım test daha silikti bugün öğlen idrarı ile yaptm koyulaşmış birazdaha ben ovulasyon kullandım tek çizgiyken ilişkilerim oldu üç kez deneme yapabildim 14.gece yumurtam çatladı ilk ilişkide eşim ilkini dışarı ikinciyi içeri boşaldı vajinal duş yaptm bi gün durduk yine ilişki yine vaj.duş sonra iki gün durduk senin vajina üstüne sıvama yöntemi bidahada olmadı bu sıvamadan iki gün sonrada yumurtam çatladı sıvama yaptığım gün ovulasyon testi tek çizgideydi bakalım canım inş anlatabilmşimdir

Ay canim insAllah kizin olur bizim yontemin aynisi olmus. Hatta 2 gun kala sivama cok iyi olmus riske girmemissin. Kan versen cikar bekleme bence. Peki belirtin var mi? Gogusler kasiklar

Benim bigun ovu testim cift tahminime gore yarin catlicak gibi ben bugunu degerlendiricem ama bu sizin bahsettiginjz yontemi esim hayatta kabul etmez biz eski usul devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…