- 29 Ocak 2012
- 2.459
- 1.227
- 373
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
Hayir yapmiyodum bu ay basladim teste benim bi oglum var 3 yasinda suan eman suresini okucam ins olur hayirlisiyla gun gecmeden test yapmayalim o zaman cogunda idrar pozitif kan negatif cikiyor bu araCanim evfe test yaptim pozitif kan testi negatifti. Bende akintiyi takip ettim ama 11. Ve 13. Gun oldu iliski birde vajina ustu bosalma oldu sivama yaptim ama tutmadi. Bakalim yumurtlama gunumu tespit edeyim sonra 3 gun once birak 2 gun once birak deniycez. Sen 3 gun once biraktiginde ovi test yapiyormuydun? Birde tahmin ettigin ovulasyonla testte cikan tuttu mu?
Arapcasindan abdestli iken okunup sonra mi dilek dileyim7 kere eman suresini oku dilek dile canim. Cok qrkadasta faydasini gormus. İnsAllah bizede faydasi olur.
İNş.canım ya benim test yine pozitif canım sanırım hamileyim üç tane enam süresi okudum 4.deyim inş rabbim dualarımızı kabul ederBizim de bugun dua gunumuz var. Hepimize dua edecegim insAllah hayirli saglikli bir kizimiz olur canlaaarr
Yok canım bi günde okumak zor olur sanırım 26 sayfa hamile kalana kadar hatta cinsiyeti öğrenene okuyabildiğin kadar oku eşime cami hocası bir kere bile kalpten isteyerek okusa duası kabul olur demişEnam suresi uzunmus ayni gun okumak sart miWhiteandblue
Tesekkur ederim cvp icin cift cizgi hamilelik gosterir ilk gebeligimde benimki de aynen bu sekilde silikti sey dicem ben dosya yukleyemiyorum nasil yukledinizM
Yok canım bi günde okumak zor olur sanırım 26 sayfa hamile kalana kadar hatta cinsiyeti öğrenene okuyabildiğin kadar oku eşime cami hocası bir kere bile kalpten isteyerek okusa duası kabul olur demiş
Evet yaa cok sorun oluyor hala kafam yerine gelmefi inan bol bol duaa. Ve kan testi en temizi varsa var yoksa yok.Hayir yapmiyodum bu ay basladim teste benim bi oglum var 3 yasinda suan eman suresini okucam ins olur hayirlisiyla gun gecmeden test yapmayalim o zaman cogunda idrar pozitif kan negatif cikiyor bu ara
Bosver canim. İmla hatasi oldu duye ven demistim aslinda hata diye degil orta yol bulmak amacli soylemistim ama arkadaslar cok uzerine gelince birdaha konuya mudahil olmakta istemedim. İnsanlari kirmaktan korkuyorum. Herkes mutlu olsun birbirimizi sevelim. Hayatta sevgiden merhametten guzel ne var ki? Yarinimizin garantisi mi var? Yok maslesef. Eee o zaman bu gereksiz gonul kirma neden?Merhaba kızlar ben defne3506, diğer topikte yanlış anlasildim.şoyle ki;
Benim cevabım Züleyha arkadaşıma idi kendisi de hatırlar.kaynanasindan birseyler yazmış ona istinaden aklıma geldi kaynanamda bunları gördüm dedim..Ben kız evlat duskunu mu olmadim,eltime iki kızı var benim oğlum var diye hava atmayan mı olmadım laf çarpmayan mı olmadim,yazımda noktalama işareti kullanmadigimdan yanlış anladığını söyleyen bile oldu..Yanlış algılanıp birkaç arkadaşımız yargısız infaz yaptı.konuyla hiç alakaları yoktu oysaki.muhattabim onlar değildi.hem şaşırdım hem üzüldüm.diger topikte geçmişe bakın ne zaman illaki kız da kız demisim..Ne zaman eltime iki kızı var diye hava atmışım oglumdan dolayı.ne zaman oğlum var diye ortalıkta gezmisim böbürlenerek..Madem ben kız diyorum illaki sizler için evlat evlatsa kk de işiniz ne öyle değil mı? (Size değil bu söylem,bana yazılanlara) neden kız arama derdindeniz yada erkek..Ben bunu söyledim o da yanlış algılandı.sonucta kullar ister,Allah bilir.yeter ki sağlıklı olsun..Bende daha fazla polemik yaratmasin diye aynı gün yönetime mesaj attım pasiflestirdim uyeligimi..kisiligime aykiri.tanimadigim insanlarla tartisicam..Ben arkadaşlara hamileler diye düşündüm ama kimse benim hassas donemimi düşünmedi nedense (oğlumu sütten ayirma dönemim)
zuleyha83 sende biliyorsun sana verdiğim cevabı.en birincil kişisin şahit olan..Neyse canlar konu bu..
Bu yeni rumuzum,hayatsn teşekkür ediyorum canım.beni bu topige cagirdiginiz içinde diğer arkadaşlarıma da teşekkür ederim.
Ankara da ikamet ediyorum 2 yaşında bir oğlum var.burda bir amaç için bulunan her kadın gibi bende değişik tat tatmak isterim.oncelikle sağlıklı tabi,bir kızım olmasını temenni ediyorum.ilk önce sizlere sonra bana..Ben 2018 nisan gibi hamilelik düşünüyorum.suanda ovu takibindeyim..
Sat 19 Şubat..6 gün sürüyor..24 Şubat bitiş.
27 Şubat ovu testine başlama ama halen yumurtlama yok.sanirim bende geç yumurtluyorum..Eğer öyleyse benim oglumdaki teori tutuyor.
Adetin ilk günü ilişki olmuştu tek ilişki.(ilk gün leke olarak belirti gelir)
Hakkımızda hayirlisi olsun ınsallah
Ay canim hamilesin insAllah hmn kan testi yaptir. Benimde bunun gibi cikmisti ama daha grimsiydi pembe degildi. Kan testi yaptir guzel haberler ver insAllah cnm. Rabbim gonlundekini hayra cevirsin insallah. Ne yontemi kullandin?M
Yok canım bi günde okumak zor olur sanırım 26 sayfa hamile kalana kadar hatta cinsiyeti öğrenene okuyabildiğin kadar oku eşime cami hocası bir kere bile kalpten isteyerek okusa duası kabul olur demiş
Yok cnm degil.Enam suresi uzunmus ayni gun okumak sart miWhiteandblue
İnsAllah canim kan testi yaptirsanaİNş.canım ya benim test yine pozitif canım sanırım hamileyim üç tane enam süresi okudum 4.deyim inş rabbim dualarımızı kabul eder
Ben arapca bilmiyorum canim ondan mi kabul olmuyor dualarim acaba. Ben internetten acuyorum Kurandan takip ediyorum harfleri az cok biliyorum ama okuyamiyorum.Bir de iki selavat arasi yapilan dua da kabul olurmus diye duydum belki vesile olur
Ay canim insAllah kizin olur bizim yontemin aynisi olmus. Hatta 2 gun kala sivama cok iyi olmus riske girmemissin. Kan versen cikar bekleme bence. Peki belirtin var mi? Gogusler kasiklarCanım inş ya hamileyimdir kan vercemde biraz daha bekleym diyorum ben cumartsi yaptım test daha silikti bugün öğlen idrarı ile yaptm koyulaşmış birazdaha ben ovulasyon kullandım tek çizgiyken ilişkilerim oldu üç kez deneme yapabildim 14.gece yumurtam çatladı ilk ilişkide eşim ilkini dışarı ikinciyi içeri boşaldı vajinal duş yaptm bi gün durduk yine ilişki yine vaj.duş sonra iki gün durduk senin vajina üstüne sıvama yöntemi bidahada olmadı bu sıvamadan iki gün sonrada yumurtam çatladı sıvama yaptığım gün ovulasyon testi tek çizgideydi bakalım canım inş anlatabilmşimdir
bi oglum var benim deCanım rica ederim valla tam bak bu msjı yazdığımız yerde foto Makinesi var ben ordan yükledim benim adetimde daha üç dört gün var böyle çıktı kısmet bakalım kaç çocuğun var benim bi oğlum var bide kız istiyorum Allah nasip ederse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?