Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
hosgeldin cnm. InsaAllah Rabbkm bizede yasatsin bu duyguyu. kac cocugun var yaslari kac canim?

Herkese gunaydin. Hayirli haftalar.

Benim bat bugundu hic adet belirtim yok. Normalde de cok belirtim olmaz azcik karnim agrir bakarim adet olmusum. Bu ay belli olacak asil kac gunde bir adet oluyorum.

Y yaseku dedi:
merhabalar... biraz açık açık anlatıcam ama şöyle anlatayım sabah akşam yada her gün değil gün aşırı olmalı yani bir gün ara verip ertesin gün yine ilişki olmalı yumurtlama gününe 4-5 gün varken başlayıp yumurtlama gününe kadar devam edilmeli... kendimden örnek vereyim 24.02.2012 regl günümdü- bitiş tarihi 29.02.2012 ilişki günleri 1-3-5-7-9-11 tarihlerinde birliktelik oldu ve sonuç kız bu arada ben kalsiyum ağırlıklı beslenen biriyim süt ürünleri sebze ve balık çok yedim yediklerimle alakalı mı bilemem ama bazı uzmanlara göre beslenme tarzınında bunda etkisi varmış... oğlumda daha çok et ve et ürünleri tüketmiştim baya bi detaylı yazdım umarım yardımcı olabilmişimdir

tecrubeyle sabitlenmis olaylari bulup etiket yapmaya cakisacagim ki faydasi olsun bizedrm

Merhaba kizlar ne guzel bir topik olmus hayirli olsun insallah Allah hepimize kiz evlat nasip etsin hayirlisiyla Whiteandblue sen hamile degil miydin ben yanlis yazmisim diger konuda ben suan yaseku nun dedigini yapiyorum bu hafta yumurtlama zamani iki gunde bir iliski gecen ay ve ondan onceki ay yumurtlama oncesinde 3 gun once iliski ile tutmadi bu ay da yaseku gibi dusunuyoruz ayrica ovu testi aldim takip da yapiyorum hayirlisi olsun

Bunuds eşlere kabul ettirmek mesela canım aslında yöntem güzelde bizimki etmez

Ayy basini okuyunca dedim suan hamilesin dun yanlislik oldu sandim

Hosgeldin cnm

Bende 3 gun de kararsizdim tutmazsa diye..yaseku gibi dusunuyorum derken cnm

Iste yumurtlama gunune kadar olunca erkek ihtimalide yuksek demi cnm

Bende 3 gun de kararsizdim tutmazsa diye..yaseku gibi dusunuyorum derken cnm
Yani iki gunde bir deniyoruz bakalim ya ben zaten 2_3 gun once iliski olursa tutmadi artik bu yontemi deneyeyim dedim sadece ovu testi yapiyorum ve ovu testinde yumurtlama olacagi gun calismayiz diye dusunuyorum hayirlisi ben dua da cok ediyorum ozellikle ali imran 36. Ayeti okuyodum ama bi arkadas da ucuncu oglundan once surekli onu okumus ama oglu olmus tabi bizim istegimiz hayırlı evlat olmasi ama kiz olursa da iyi olur diye dusunuyoruz

Seni duyunca bende şok oldum diyebilirim test yapmadım adet günümü belliden canım
Hakkimizda hayirlisi buymus canim. O zmn cok tecrubesizce oldu. Demek ki hayirli zaman degilmis. Simdi birkac ay yumurtlama takibi yapmak istiyorum ovulasyon testi ile.
Hosgeldin canimm..
Kac cocugun var yaslari kac biraz kendinden bahseder misin cnm? İnsAllah gonlundeki tutar canim..
Bunuds eşlere kabul ettirmek mesela canım aslında yöntem güzelde bizimki etmez
Aynen adama bi kere dedim de yemedii
Ayy basini okuyunca dedim suan hamilesin dun yanlislik oldu sandim
Yaa ogluslara hamile kaldigimda paylasmisim cnm. İnsAllah kizima da hams oldugumda paylasirimm

7 kere eman suresini oku dilek dile canim. Cok qrkadasta faydasini gormus. İnsAllah bizede faydasi olur.

Canim evfe test yaptim pozitif kan testi negatifti. Bende akintiyi takip ettim ama 11. Ve 13. Gun oldu iliski birde vajina ustu bosalma oldu sivama yaptim ama tutmadi. Bakalim yumurtlama gunumu tespit edeyim sonra 3 gun once birak 2 gun once birak deniycez. Sen 3 gun once biraktiginde ovi test yapiyormuydun? Birde tahmin ettigin ovulasyonla testte cikan tuttu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…