- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.146
- 448
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
hosgeldin cnm. InsaAllah Rabbkm bizede yasatsin bu duyguyu. kac cocugun var yaslari kac canim?Bende takipteYim bu konuyu. Allah izin verirde bir evladım daha olursa önce sağlık ve hayırlı bir insan sonrada kız olsun istiyorum. Bayılıyorum kız çocuklarına mağazalarda hep gözüm kalıyor :) birde annenin büyüdüğünde arkadaşı dert ortağı destekcisi kız evlatlar. Bizede nasip olur hayırlısıyla inşallah
Aaa evet neslihani hic dusunmedim. ama kizim olursa adini Elif Su koyacagiz Rabbimin izniyle. erkek olursa da Metehan. Oncelikle saglikli hayirli evlat olsun insAllah.Whiteandblue profildeki durumuna demirhan&selimhan&neslihan diyesim geldi :)
Seni duyunca bende şok oldum diyebilirim test yapmadım adet günümü belliden canımCanim test yaptin mi? Ne oldu
Merhaba kizlar ne guzel bir topik olmus hayirli olsun insallah Allah hepimize kiz evlat nasip etsin hayirlisiylaY yaseku dedi: ↑
merhabalar... biraz açık açık anlatıcam ama şöyle anlatayım sabah akşam yada her gün değil gün aşırı olmalı yani bir gün ara verip ertesin gün yine ilişki olmalı yumurtlama gününe 4-5 gün varken başlayıp yumurtlama gününe kadar devam edilmeli... kendimden örnek vereyim 24.02.2012 regl günümdü- bitiş tarihi 29.02.2012 ilişki günleri 1-3-5-7-9-11 tarihlerinde birliktelik oldu ve sonuç kızbu arada ben kalsiyum ağırlıklı beslenen biriyim süt ürünleri sebze ve balık çok yedim yediklerimle alakalı mı bilemem ama bazı uzmanlara göre beslenme tarzınında bunda etkisi varmış... oğlumda daha çok et ve et ürünleri tüketmiştim baya bi detaylı yazdım umarım yardımcı olabilmişimdir
Bunuds eşlere kabul ettirmek mesela canım aslında yöntem güzelde bizimki etmez2 gun kala sunu yapabiliriz. Yine bir arkadas yumurtlama gununde 2 disari 1 iceri bosalmayla kizi olmus. Esi her birliktelikten sonra serin dus almis ve ayalarina soguk press yapmis. Kiz sperm soguk severmis. Mesela 2 gun kala da 2 disari 3. Gun iceri ile iliski kesilebilinir
Ayy basini okuyunca dedim suan hamilesin dun yanlislik oldu sandimKISLAR GÜNAYDINNNN
bebeğime;
Ne uzun bir bekleyiş bu böyle
Günler geçmek bilmiyor sanki
Birlikte çıktığımız bu uzun yolda
Mutluluğu birlikte avuçlayacağız bebeğim
Ardı arkası gelmiyor hasretin
Dinmiyor yüreğimdeki heyecan
Sensiz geçen günlere inat
Ruhumda sana kavuşmanın telaşı var
Ahh bebeğim
Hasret gözlüm
Seni kollarıma alıp doyasıya sarılmak
Saçlarını okşayıp pamuk ellerini tutmak
Dahası
sana sevdamın şiirini okumak istiyorum
evet kıslar hamileyimmmmm..............
rabbime şükürler olsunn
21 Aralık 2009
İlk ogluma hamile kaldigimi ogrendigim gun topikte bu yaziyi paylasmisim. Hey gidi gunleeer... İyi ki kk var. Butun anilarim burda gizli :)
Hosgeldin cnmBende takipteYim bu konuyu. Allah izin verirde bir evladım daha olursa önce sağlık ve hayırlı bir insan sonrada kız olsun istiyorum. Bayılıyorum kız çocuklarına mağazalarda hep gözüm kalıyor :) birde annenin büyüdüğünde arkadaşı dert ortağı destekcisi kız evlatlar. Bizede nasip olur hayırlısıyla inşallah
Bende 3 gun de kararsizdim tutmazsa diye..yaseku gibi dusunuyorum derken cnmMerhaba kizlar ne guzel bir topik olmus hayirli olsun insallah Allah hepimize kiz evlat nasip etsin hayirlisiylaWhiteandblue sen hamile degil miydin ben yanlis yazmisim diger konuda ben suan yaseku nun dedigini yapiyorum bu hafta yumurtlama zamani iki gunde bir iliski gecen ay ve ondan onceki ay yumurtlama oncesinde 3 gun once iliski ile tutmadi bu ay da yaseku gibi dusunuyoruz ayrica ovu testi aldim takip da yapiyorum hayirlisi olsun
Iste yumurtlama gunune kadar olunca erkek ihtimalide yuksek demi cnmY yaseku dedi: ↑
merhabalar... biraz açık açık anlatıcam ama şöyle anlatayım sabah akşam yada her gün değil gün aşırı olmalı yani bir gün ara verip ertesin gün yine ilişki olmalı yumurtlama gününe 4-5 gün varken başlayıp yumurtlama gününe kadar devam edilmeli... kendimden örnek vereyim 24.02.2012 regl günümdü- bitiş tarihi 29.02.2012 ilişki günleri 1-3-5-7-9-11 tarihlerinde birliktelik oldu ve sonuç kızbu arada ben kalsiyum ağırlıklı beslenen biriyim süt ürünleri sebze ve balık çok yedim yediklerimle alakalı mı bilemem ama bazı uzmanlara göre beslenme tarzınında bunda etkisi varmış... oğlumda daha çok et ve et ürünleri tüketmiştim baya bi detaylı yazdım umarım yardımcı olabilmişimdir
Yani iki gunde bir deniyoruz bakalim ya ben zaten 2_3 gun once iliski olursa tutmadi artik bu yontemi deneyeyim dedim sadece ovu testi yapiyorum ve ovu testinde yumurtlama olacagi gun calismayiz diye dusunuyorum hayirlisi ben dua da cok ediyorum ozellikle ali imran 36. Ayeti okuyodum ama bi arkadas da ucuncu oglundan once surekli onu okumus ama oglu olmus tabi bizim istegimiz hayırlı evlat olmasi ama kiz olursa da iyi olur diye dusunuyoruzBende 3 gun de kararsizdim tutmazsa diye..yaseku gibi dusunuyorum derken cnm
Hakkimizda hayirlisi buymus canim. O zmn cok tecrubesizce oldu. Demek ki hayirli zaman degilmis. Simdi birkac ay yumurtlama takibi yapmak istiyorum ovulasyon testi ile.Seni duyunca bende şok oldum diyebilirim test yapmadım adet günümü belliden canım
Hosgeldin canimm..Merhaba kizlar ne guzel bir topik olmus hayirli olsun insallah Allah hepimize kiz evlat nasip etsin hayirlisiylaWhiteandblue sen hamile degil miydin ben yanlis yazmisim diger konuda ben suan yaseku nun dedigini yapiyorum bu hafta yumurtlama zamani iki gunde bir iliski gecen ay ve ondan onceki ay yumurtlama oncesinde 3 gun once iliski ile tutmadi bu ay da yaseku gibi dusunuyoruz ayrica ovu testi aldim takip da yapiyorum hayirlisi olsun
Aynen adama bi kere dedim de yemediiBunuds eşlere kabul ettirmek mesela canım aslında yöntem güzelde bizimki etmez
Yaa ogluslara hamile kaldigimda paylasmisim cnm. İnsAllah kizima da hams oldugumda paylasirimmAyy basini okuyunca dedim suan hamilesin dun yanlislik oldu sandim
İyi yapmissin canim benim.Defne ye haber verdim buarada kizlar:)))
7 kere eman suresini oku dilek dile canim. Cok qrkadasta faydasini gormus. İnsAllah bizede faydasi olur.Yani iki gunde bir deniyoruz bakalim ya ben zaten 2_3 gun once iliski olursa tutmadi artik bu yontemi deneyeyim dedim sadece ovu testi yapiyorum ve ovu testinde yumurtlama olacagi gun calismayiz diye dusunuyorum hayirlisi ben dua da cok ediyorum ozellikle ali imran 36. Ayeti okuyodum ama bi arkadas da ucuncu oglundan once surekli onu okumus ama oglu olmus tabi bizim istegimiz hayırlı evlat olmasi ama kiz olursa da iyi olur diye dusunuyoruz
Canim evfe test yaptim pozitif kan testi negatifti. Bende akintiyi takip ettim ama 11. Ve 13. Gun oldu iliski birde vajina ustu bosalma oldu sivama yaptim ama tutmadi. Bakalim yumurtlama gunumu tespit edeyim sonra 3 gun once birak 2 gun once birak deniycez. Sen 3 gun once biraktiginde ovi test yapiyormuydun? Birde tahmin ettigin ovulasyonla testte cikan tuttu mu?Yani iki gunde bir deniyoruz bakalim ya ben zaten 2_3 gun once iliski olursa tutmadi artik bu yontemi deneyeyim dedim sadece ovu testi yapiyorum ve ovu testinde yumurtlama olacagi gun calismayiz diye dusunuyorum hayirlisi ben dua da cok ediyorum ozellikle ali imran 36. Ayeti okuyodum ama bi arkadas da ucuncu oglundan once surekli onu okumus ama oglu olmus tabi bizim istegimiz hayırlı evlat olmasi ama kiz olursa da iyi olur diye dusunuyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?