- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.146
- 448
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #1.061
Bugun tam gaz yelkenler fora canim. RastgeleTestimi yaptım kızlar ama bidaha koyulasmadi sabahki gibi oda zaten durunca koyulasmisti bozuk muydu acaba devam edeyimmi ilişkiye bilemedim Eki Görüntüle 1968715
Kayinvalidem maydanozu hasladi ince beze sarip mastitli gogsume koydu cok iyi geldi bol bol da dua okudu. Ay sifa olsun kuzum ya cok kotudir o bilirim sicak koy koydukca sa sagdikca acilir o. Birde beze olan yerleri hep ovala dagilsin bir yerde toplanmasin.Kızlar yardım acil!!!!
Oğlumu sünnet kestim 12.gun iki üç gündür goguslerim mastit oldu sagdim sıcak duş aldım iki gündür ama özellikle sağ taraf öyle böyle sizlamiyor.aksam netten okudum taze nane de koyup yattım ama fayda etmedi..Hemen kesecek bir yöntem varmı bildiğiniz.kusura bakmayın konu dışı acı çekiyorum gittikçe(((
Kisisel bilgilerime gir ordan cnmKizlar hayatsn in altindaki yaziyi nasil degistirebilirim bulamadim..2009 da yazmisim.
Aaaa bak bilmiyordum bende tirsagimdir o zaman bende yapmiyim yaa. Valla habire ilac ilac sonradi yoook bende almiyim. Rabbim yazmissa olur insAllah.Ayy canim ben netten biraz baktim da ses filan duydum diyenler var ben istihareye yatmamaya karar verdim ben korkagim biraz fena etkiliyo beni bu tip seyler
Sanki yeni catlamis pic olmus gibi bak silik azcik renk tonlari ayni degil cnm.Kızlar benim yumurta halen catlamadi sanırım:))
Ufakta denedim fokurdadi ama ne kaa dogru bilmem. Lahana testini deneyip dogru cikan cok olmus cnmkızlar karbonat testini deneyen var mıı??
Ateş öiçme olayı şöyle .. galiba yumurta catlayana kadar azicik ates yukselmesi oluyormus 0,5 dere kadar bi yukselme yani bu hissedilmiyo takip gerektiriyo hergun yataktan cikmadan yapiliyo ve ayni saatte yapmak gerekiyo, yumurtanin catladigi gun 0,5 'lik ates dusuyormus o sekilde yumurtlama oldugu anlasiliyo okfugum ve amladigim kadariyla boyle oluyoBende okudum simdi bikac yazi ama hep yumurtlama gunuyle ilgisinden bahsediyor..şu derecelerde kiz erkek yazisi bulamadim..
Valla bende anlamadim ama benimde 27-28 gunde oluyo ben bu ay kesinlestirebilirim yum ne zaman catliyacani ilk iki koyu cizgi ardindan catlamasi gerekiyo ve onun ardindan yapilan teste biraz daha silik cikarsa catlamis oluyoYaa deme ayni ben 28 gunde oluyorum
Valla bende yetisemiyorum canimKizlae yazdimi bilmiyorum cnm ama biyolojik takvim diye yaz cikar...ayy ben okudukca sayfa ilerliyo yetisemiyorum hiziniza:)))
Catlamak uzere kasik agrisi yumurta catliyacak yada catladi belirtisi oluyormusCanım sabah 11.15 deki daha catlamadi ve benim bugün her iki kasigim psikolojik değilse acayip ağrıyor sis gibi(
Ne testi kizlarEtiketlemimisimzuleyha83
Bende ayni durumdayim hafiza karti dolmus gibi okumaktan orda burda kafam patliyacak yaaaValla kızlar benim hafıza doluyor bilgilerle en iyisi ben topige girdiğimde kalem kağıdı alayım yazayım tek tek teorileri..Sürekli beyne yuklenmekde zararmis,çökecek hafizam :))))
Ses mi ne sesi ilginç canım ztn tereddüt edersen göremiyorsun itikatın tam olcakAyy canim ben netten biraz baktim da ses filan duydum diyenler var ben istihareye yatmamaya karar verdim ben korkagim biraz fena etkiliyo beni bu tip seyler
Sanki catlamis gibi canim , ama bende henuz bu testlerle yeni yeni hasir nesir oldugumdan tam cozmus degilimSabahki koyuydu,bu siliklesmis..Bilemedim ki..Kızlar ne diyecek bakalim
Tsk ederim gülüm iyiym sükür ben vakit buldukca girip okuyorum yazdiklarinizi baya bi birikmis oluyo :) oglumda iyi kuzum masallah fazla üzmüyor beni sakin bi bebek.. yoksa dördüncüye cesaret edemezdim heralde..
Canım sana şunu diyim senin yumurta çatlama olayın çok uzun olduğu için kızı yakalaman çok kolay çok stres yapma Allah bilir ama bu topikte senin kesin kızın olur ben adetimin bittiğin günden itibaren test kullandım /8/10/12 de ilişki oldu 8.gün ilk seferde içime boşalmadı hani uzun bi dönem ilişki olmamıştı ya yler azalsın diye böyle ama benm aklıma suda geldi acaba spermde x ve yler eşit orandamı diğer türlü ylerin daha fazla olduğu bi durumda istersen ilişkiyi bi hafta önce kes fayda etmez bide baksana arkadaş yumurtlama günü yapmış kızı olmuş çokta şey yapmamak lazım sanki dua dua dua ben bi tek bunu yaparken inanıyorum kızım olcağınaYani adet bittikten sonra mı deneme yapmistin.tarih olarak yazarmisin canım adet su gün bitti su gün test kullandım su gunler deneme oldu gibi...Kafam karışıyor :)))))
Aynen huzur enazından gördüğün şeyle huzur buluynYok cnm korkulvak bisey yok ben kackete yattim istihareye..tam tersi huzur buluyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?