Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
Kayinvalidem maydanozu hasladi ince beze sarip mastitli gogsume koydu cok iyi geldi bol bol da dua okudu. Ay sifa olsun kuzum ya cok kotudir o bilirim sicak koy koydukca sa sagdikca acilir o. Birde beze olan yerleri hep ovala dagilsin bir yerde toplanmasin.

Ayy canim ben netten biraz baktim da ses filan duydum diyenler var ben istihareye yatmamaya karar verdim ben korkagim biraz fena etkiliyo beni bu tip seyler
Aaaa bak bilmiyordum bende tirsagimdir o zaman bende yapmiyim yaa. Valla habire ilac ilac sonradi yoook bende almiyim. Rabbim yazmissa olur insAllah.

Wooo ancak bitti. Nasilsiniz kizlar? Elektrikler kesildi uzerine sarzim bitti. Yeni geldi daha. Bursalim 123 cnm bu gecede iliski olsun daha lh dusuk cunku. Kacirma da gunleri cnm.

Ben defter tutuyorum vallaha hic riske gerek yok. Bilgilerimi not ediyorum kafama takilinca acip bakiyorum. Yook baska turlu ben balik hafizaliyim balik yemek et sadece kiyma olarak tuketebilirim o da ayda bir kofte gibi. İsin kotusu iki oglumda balik yemiyor o kadar yemesemde cesit cesit yaparim yanlarinda yer gibi yaparim yok yemiyorlar buyuk yine biraz daha azda olsa basladi ama ufakligim hiic yemiyor.

Bende okudum simdi bikac yazi ama hep yumurtlama gunuyle ilgisinden bahsediyor..şu derecelerde kiz erkek yazisi bulamadim..
Ateş öiçme olayı şöyle .. galiba yumurta catlayana kadar azicik ates yukselmesi oluyormus 0,5 dere kadar bi yukselme yani bu hissedilmiyo takip gerektiriyo hergun yataktan cikmadan yapiliyo ve ayni saatte yapmak gerekiyo, yumurtanin catladigi gun 0,5 'lik ates dusuyormus o sekilde yumurtlama oldugu anlasiliyo okfugum ve amladigim kadariyla boyle oluyo

S Simay155 canim nasilsin oglus napiyor ay ne guzeldir o simdi ya minnak minnak. Rabbim nazardan korusun. Ya insan cocuklar buyuyunce bebek ozluyor yaa. Hele o miss cennet kokulari yokmu oo
Tsk ederim gülüm iyiym sükür ben vakit buldukca girip okuyorum yazdiklarinizi baya bi birikmis oluyo :) oglumda iyi kuzum masallah fazla üzmüyor beni sakin bi bebek.. yoksa dördüncüye cesaret edemezdim heralde..
Valla bu bebeklerin cennet kokusu yokmu herseye bedel inan bide aradan 7 yila yakin gecti esimde bende cok özlemisiz valla. Ama bidahakine bukadar uzun ara vermek istemiyorum birlikte büyüsünler bide öyle deneyim diyorum tabi Allah izin verirse.
Sende iyiyisindir insallah kuzum :)
Cok samimi cok tatlisin canim Rabbim eminim gönlüne göre verecektir..

Yani adet bittikten sonra mı deneme yapmistin.tarih olarak yazarmisin canım adet su gün bitti su gün test kullandım su gunler deneme oldu gibi...Kafam karışıyor :)))))
Canım sana şunu diyim senin yumurta çatlama olayın çok uzun olduğu için kızı yakalaman çok kolay çok stres yapma Allah bilir ama bu topikte senin kesin kızın olur ben adetimin bittiğin günden itibaren test kullandım /8/10/12 de ilişki oldu 8.gün ilk seferde içime boşalmadı hani uzun bi dönem ilişki olmamıştı ya yler azalsın diye böyle ama benm aklıma suda geldi acaba spermde x ve yler eşit orandamı diğer türlü ylerin daha fazla olduğu bi durumda istersen ilişkiyi bi hafta önce kes fayda etmez bide baksana arkadaş yumurtlama günü yapmış kızı olmuş çokta şey yapmamak lazım sanki dua dua dua ben bi tek bunu yaparken inanıyorum kızım olcağına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…