- 29 Aralık 2016
- 544
- 351
- 18
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #1.101
amiiin inşallah caniiimmHerkese gunaydin . Hayirli bereketli cumalar diliyorum Rabbim butun dualarinizi kabul etsin ins .
Cok gecmis olsun canim Allah sifasini versin insBurdayim canım küçük oglanin 3 gün önce ayağı kırıldı alcida suanda onunla ugrasiyorum gelen giden de oluyor
Ayy geçmiş olsun canimm düştü mü?Burdayim canım küçük oglanin 3 gün önce ayağı kırıldı alcida suanda onunla ugrasiyorum gelen giden de oluyor
Cok tesekkurler canim guzel dilekletin icin. İnsAllah Rabbim hepimizin gonlune gore versin. Birbirimize bol bol dua edelim.Tsk ederim gülüm iyiym sükür ben vakit buldukca girip okuyorum yazdiklarinizi baya bi birikmis oluyo :) oglumda iyi kuzum masallah fazla üzmüyor beni sakin bi bebek.. yoksa dördüncüye cesaret edemezdim heralde..
Valla bu bebeklerin cennet kokusu yokmu herseye bedel inan bide aradan 7 yila yakin gecti esimde bende cok özlemisiz valla. Ama bidahakine bukadar uzun ara vermek istemiyorum birlikte büyüsünler bide öyle deneyim diyorum tabi Allah izin verirse.
Sende iyiyisindir insallah kuzum :)
Cok samimi cok tatlisin canim Rabbim eminim gönlüne göre verecektir..
Oy kiyamamm cok buyuk gecmis olsun canim. Benim iki kere kolum kirildi. Tavsiyem ilik corbasi cnm bol bol. Birde annem yumurta haslardi beyazina peynir koyup verirdi. Cabuk iyilesirdim.Burdayim canım küçük oglanin 3 gün önce ayağı kırıldı alcida suanda onunla ugrasiyorum gelen giden de oluyor
Cnm sen testle takip ettin mi yumirtlamayi catlayagi zmn da adet gibi belirti olurmus.Kızlar kasikta sizi batma oluyor bu gün gogus damarlarimda sizladi adet ağrısı gibi belimde sancilaniyor sizce gebelik varsa bu kadar erken belirti olurmu ya
Doktorlarin bu konuda genis kapsamli bilgi verdigine inanmiyorum ben cnmm.Kızlar şimdi catladiktan sonra 24 saatte n sora gebelik olmaz diyorlar ya kız kardeşim Dr gitti yumurtası yeni catladi Dr demiş 5 gün boyunca gün aşırı iliskiye gir bu ne demek oluyor ya kafam karıştı
Valla derler canim. İnsAllah cok bekletmeden bu ay gelir minik prensesin. Ayy aiki buyuk abi ne prenses olur varya insAllahhhBende öyle yaptım hemen değerlendirdi mm insallah tutar esi de dicek benim hanıma ne oldu kendi ister oldu haberi yok ki her sey kızı m için
Evin neşesi olur agbiler naparlar bilemiyorumValla derler canim. İnsAllah cok bekletmeden bu ay gelir minik prensesin. Ayy aiki buyuk abi ne prenses olur varya insAllahhh
Evet koltukta n düştü saol canımAyy geçmiş olsun canimm düştü mü?
Yok etmedim canımCnm sen testle takip ettin mi yumirtlamayi catlayagi zmn da adet gibi belirti olurmus.
Amin bitanem zaten hep Dualarimdasiniz insalllah. Rabbim önce hic evladi olmayanlara sonrada bizlere gönlümüzdekini versin bu mübarek Cuma hürmetine insallah.Cok tesekkurler canim guzel dilekletin icin. İnsAllah Rabbim hepimizin gonlune gore versin. Birbirimize bol bol dua edelim.
Bende buyukte 5 sene ara vermistim bu sefer cok istemiyorum hem sil bastan zor oluyor. İkisi birden buyusun diyorum gerci olursa 3.5 yas olacak yine ama olsun. Rabbim canlarina saglik versin en basi. Gerisi bos evlat cok guzel bir meyve. Buyuduklerinde ne guzel 4 kardes olurlar ohhh...
Evet dunku testler degisik ama tam da yumurtlamis gibi de degil tam koyu degil. Markasi ne canim?Testi mi yaptım bu gün tamamen silik niye böyle oldu anlamadım dünkü test beni kirkutuyo Eki Görüntüle 1968961
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?