Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
Cok tesekkurler canim guzel dilekletin icin. İnsAllah Rabbim hepimizin gonlune gore versin. Birbirimize bol bol dua edelim.

Bende buyukte 5 sene ara vermistim bu sefer cok istemiyorum hem sil bastan zor oluyor. İkisi birden buyusun diyorum gerci olursa 3.5 yas olacak yine ama olsun. Rabbim canlarina saglik versin en basi. Gerisi bos evlat cok guzel bir meyve. Buyuduklerinde ne guzel 4 kardes olurlar ohhh...

Burdayim canım küçük oglanin 3 gün önce ayağı kırıldı alcida suanda onunla ugrasiyorum gelen giden de oluyor
Oy kiyamamm cok buyuk gecmis olsun canim. Benim iki kere kolum kirildi. Tavsiyem ilik corbasi cnm bol bol. Birde annem yumurta haslardi beyazina peynir koyup verirdi. Cabuk iyilesirdim.

Gunaydin arkadaslar Hayirli cumalar. Rabbim butun dualarimizi dileklerimizi kabil etsin. Hastaligimin 4. Gunu. Bitsede baslasam testlere cok merak ediyorum kac gun suruyor yumurtlama. Bugun buyuk oglumda evde. Cok fazla giremem ama takipteyim. Sinemaya goturecegim onlari. Hepinizi kocamaaan opuyorumm.

Günaydın canlar hayırlı cumalar
Allah'ım cuma günü hürmetine dualarımızı kabul eylesin
Kızlar 11.15 de yaptığım test..Benim yumyrta çatlamış
Demekki ben adet öncesi 5.gun yumurtluyorum,4.gun çatlıyor
Şöyle ki ; 19 mart Bat
15 mart yumurtlama
16 mart çatlama
O zaman adete üç gün kala icerde yumurta kalıyor o da adetim zamanında mı atılıyor
Çünkü oğlumda adet ilk günü olan ilişkide hamile kaldım,öncesi sonrası ilişki olmadı.eminim.

Eklentiler

• _20170317_111843.webp
    4,6 KB · Görüntüleme: 42
Kizlar ücdede oglunuz olsa dördüncüyüde denermisiniz cok merak ediyorum
Amin bitanem zaten hep Dualarimdasiniz insalllah. Rabbim önce hic evladi olmayanlara sonrada bizlere gönlümüzdekini versin bu mübarek Cuma hürmetine insallah.
Bi arkadas sürekli Meryem suresini okuyarak kizi olmustu, hatta hep erkek olacagini düsünüyordu cunkü tam yum günü olmus tek iliskiyle. Doktorlarda erkege benzetmis ilk basta ama hala okumaya devam etmis ve mucize gibi bidahakinde doktor yüzdeyüz kiz demis. Insallah bizde bol bol okuyalim. Ali imran suresinin 36. ayetide kiz bebek isteyenler okumaliymis. Gerci ben ücüncü hamileligimde hergün okumustum zaten kisa bi ayet ezberimdeydi.
Belkide hamile kalmadan evvel okunmasi gerektir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…