Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
12. Gune gecmesi lazimdi aslinda 10 gun filan suruyor en azla bende nane ile rahatliyodum ama bi 7 gun o aciyi cektim sonra kendiliginden geçti

Ayy canim ben netten biraz baktim da ses filan duydum diyenler var ben istihareye yatmamaya karar verdim ben korkagim biraz fena etkiliyo beni bu tip seyler

Ateş yok canım 12.gun bugün keseli..Elimle de sagamiyorum açıyor ( pompayida gorumceye verdim (
Biraz daha sabret cnm biliyorum zordur ama kendiliginden zamani geldiginde gececek artik napcan baska care yok..hani benimde bildigi. Baska bi yontem yok.Rabbim bizide ona gore yaratmis.

Tamammm o zmn yumurtlamadan 12 saat sonrasi kiz mantigi da tutuyor demek ki. Ama onun mantigini cozemedim ben yaa
Yani oyle test falan uygulamasi yapmamis sadece netten yumurtlama hesaplayicilardann bakmis 14'cu gece ve16'da iliskisi olmus .. benim kafa durdu artik calismiyo

Tabi cnm 32(kasim oldugun icin)+1 -9=24 cift kiz cikti cnm..ins...yalniz subatta 4 haftalikti demissin ben oyuzden hsmile kalmani ocak aldim..subat basinda 4 haftaliksan aralik almamiz lazim..yani net bilgi degildi.

100. Sayfamizin ilk mesaji masallah...
Nice sayfalara bol kiz bebisliiiii

Simdi okudum nette cnm..az az sagin sut kanallari boylece sut uretimini durdurur diyor..yarin olmazsa su ucuzundan bi sagma aletimi alsan
.sicak su dus bilirdik ama yararini cogu gormemis..

Valla kızlar benim hafıza doluyor bilgilerle en iyisi ben topige girdiğimde kalem kağıdı alayım yazayım tek tek teorileri..Sürekli beyne yuklenmekde zararmis,çökecek hafizam :))))
Bak bak bize diyo defter alin yazin diye... Sen neden not almiyon bacim yokma kafayi. Vallaha ben rus takvimine kdr yazdim. Tek sikintim eylulde rusda erkek cikiyor cinde kiz. Acep hangisi dogru cikacsk..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…