- 2 Ekim 2009
- 2.683
- 3.548
- 133
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #1.041
12. Gune gecmesi lazimdi aslinda 10 gun filan suruyor en azla bende nane ile rahatliyodum ama bi 7 gun o aciyi cektim sonra kendiliginden geçtiKızlar yardım acil!!!!
Oğlumu sünnet kestim 12.gun iki üç gündür goguslerim mastit oldu sagdim sıcak duş aldım iki gündür ama özellikle sağ taraf öyle böyle sizlamiyor.aksam netten okudum taze nane de koyup yattım ama fayda etmedi..Hemen kesecek bir yöntem varmı bildiğiniz.kusura bakmayın konu dışı acı çekiyorum gittikçe(((
Evet içtim canım..Yudum mideye inmeden yapsaydın bişey olmaz o kadardan,hemen etkilemez sanirimCanimmm ictin mi suyu nu...test bitti..nasil ictim suyu..yalniz ben unuttum bardaktan 1 yudum kacirdim agzima azicik ama azicik
Ayy canim ben netten biraz baktim da ses filan duydum diyenler var ben istihareye yatmamaya karar verdim ben korkagim biraz fena etkiliyo beni bu tip seylerCanım inş. Allah hepimize versin ben enam süresine çok inanıyorum onunla olan istiare yi yaptım enam süresi 103. Ayeti 21 kere okunacak ama önce iki rekat namaz kılıncak ayetin başında ve sonunda soru tekrarlanacak ayete besmele ile başlanacak her devasında
Ateş yok canım 12.gun bugün keseli..Elimle de sagamiyorum açıyorAyy kiyamam atesin yok demi?sagacak makinen yoksa elinle biseye sık biraz
:))) Yok sünnet 3.5 aylıkken oldu :)))Sorma ayy sunnet eder gibi cocugun pipisine bisey oldu sandim
Biraz daha sabret cnm biliyorum zordur ama kendiliginden zamani geldiginde gececek artik napcan baska care yok..hani benimde bildigi. Baska bi yontem yok.Rabbim bizide ona gore yaratmis.Ateş yok canım 12.gun bugün keseli..Elimle de sagamiyorum açıyor( pompayida gorumceye verdim (
Yani oyle test falan uygulamasi yapmamis sadece netten yumurtlama hesaplayicilardann bakmis 14'cu gece ve16'da iliskisi olmus .. benim kafa durdu artik calismiyoTamammm o zmn yumurtlamadan 12 saat sonrasi kiz mantigi da tutuyor demek ki. Ama onun mantigini cozemedim ben yaa
Aynen cnm..yarin yine testler bizi bekler..Kızlar benim yumurta halen catlamadi sanırım:))
. Biz catladik o catlamadiKızlar benim yumurta halen catlamadi sanırım:))
Madde madde liste olusturucam artik o derece oldum bende cnmYani oyle test falan uygulamasi yapmamis sadece netten yumurtlama hesaplayicilardann bakmis 14'cu gece ve16'da iliskisi olmus .. benim kafa durdu artik calismiyo
Yok cnm korkulvak bisey yok ben kackete yattim istihareye..tam tersi huzur buluyosunAyy canim ben netten biraz baktim da ses filan duydum diyenler var ben istihareye yatmamaya karar verdim ben korkagim biraz fena etkiliyo beni bu tip seyler
Oglunada yazik olmaz haksizlik olur sana bi tane daha sart canimhahaha valla haklısın oğlum erkek kızım kız istiyorbir tane daha mı yapsam sonra? dermişimm
Tabi cnm 32(kasim oldugun icin)+1 -9=24 cift kiz cikti cnm..ins...yalniz subatta 4 haftalikti demissin ben oyuzden hsmile kalmani ocak aldim..subat basinda 4 haftaliksan aralik almamiz lazim..yani net bilgi degildi.
Senin yumurta adetteyken catliyor sanirim cnm bugun 2. GunCanım sabah 11.15 deki daha catlamadi ve benim bugün her iki kasigim psikolojik değilse acayip ağrıyor sis gibi(
Simdi okudum nette cnm..az az sagin sut kanallari boylece sut uretimini durdurur diyor..yarin olmazsa su ucuzundan bi sagma aletimi alsanKızlar yardım acil!!!!
Oğlumu sünnet kestim 12.gun iki üç gündür goguslerim mastit oldu sagdim sıcak duş aldım iki gündür ama özellikle sağ taraf öyle böyle sizlamiyor.aksam netten okudum taze nane de koyup yattım ama fayda etmedi..Hemen kesecek bir yöntem varmı bildiğiniz.kusura bakmayın konu dışı acı çekiyorum gittikçe(((
Hosgeldinnn cnm..ne guzel denk gelmis 100.ye..amin ins..
100. Sayfamizin ilk mesaji masallah...
Nice sayfalara bol kiz bebisliiiii
Bak bak bize diyo defter alin yazin diye... Sen neden not almiyon bacim yokma kafayi. Vallaha ben rus takvimine kdr yazdim. Tek sikintim eylulde rusda erkek cikiyor cinde kiz. Acep hangisi dogru cikacsk..Valla kızlar benim hafıza doluyor bilgilerle en iyisi ben topige girdiğimde kalem kağıdı alayım yazayım tek tek teorileri..Sürekli beyne yuklenmekde zararmis,çökecek hafizam :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?