Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
Genelde ayni seylerimisiz

Bana da bi tarif eder misin nasi yatilir istihareye insallah hamilesindir kanda da pozitif cikar ve kizin olur ne guzel olur
Canım inş. Allah hepimize versin ben enam süresine çok inanıyorum onunla olan istiare yi yaptım enam süresi 103. Ayeti 21 kere okunacak ama önce iki rekat namaz kılıncak ayetin başında ve sonunda soru tekrarlanacak ayete besmele ile başlanacak her devasında

Canım basin sağolsun,hersey Allah'tan o seni cennette bekliyor.sen en iyisi kan ver canım 11 günde baya geçmiş ama
Tsk ederm. BNde hep adet duzenszligi oluo. Yani daha bekarken ilk adetimden beri duzenszdr.3 ay 5 ay faln olmuodm. Gidiodm doktora tarlusal veriodu. Ewlenince 3 yil korundk yasmin kullandm. Cocuk dusunmuoduk. Sonra niyetne grdik 9 ay olmadi doktora gttim 3 ay klomen tedawisi verdi olmadi 2 ay ara werdk kendilignden oldu oda tutunamadi iste rabbm olr karar kilmis demekki dedk. Kurtajdan sonra 2 ay boyunca 35.gun hastalaniodm . Smdi 11 gundur yok erkn gebelk testi yaptm cikmasi hicbir belirtide yasamiom o yuzden kan vermedm umudum kirilcak dye

Kızlar yardım acil!!!!
Oğlumu sünnet kestim 12.gun iki üç gündür goguslerim mastit oldu sagdim sıcak duş aldım iki gündür ama özellikle sağ taraf öyle böyle sizlamiyor.aksam netten okudum taze nane de koyup yattım ama fayda etmedi..Hemen kesecek bir yöntem varmı bildiğiniz.kusura bakmayın konu dışı acı çekiyorum gittikçe (((

Sünnet ne yav sütten,,,ahhh bu klavye saçma sapan şeyler cikariyor

Ayy kiyamam atesin yok demi?sagacak makinen yoksa elinle biseye sık biraz

Hersey Rabbimden cnm ins..gonlunce olur hersey..arkadas neguzel soykedi o seni cennette bekliyor olacak..bencede kan testi yaptir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…