- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #1.021
Kuzum benim birde bacısı olsun inşallah anne baba değişik tat tatsin.kuzum kendine arkadaş olsun istiyor ne yapsinBenimkide dua ediyor erkek kardesim olsada top oynasm diye
Ozaman heran catlayabilir cnmCanım sabah 11.15 deki daha catlamadi ve benim bugün her iki kasigim psikolojik değilse acayip ağrıyor sis gibi(
Ayy ne guzel dedim degil mi canimsin...bende cook susadim buaradaKuzum benim birde bacısı olsun inşallah anne baba değişik tat tatsin.kuzum kendine arkadaş olsun istiyor ne yapsin
İnş. Canım hepimiz kavuşalım benim bat 4 erken gelmesinden dolayı her ay 13 martAyyy canım hayırlısı olsun inşallah bir kızın olurAllah emeklerini görsün ins.kac gün var adete
Canım inş. Allah hepimize versin ben enam süresine çok inanıyorum onunla olan istiare yi yaptım enam süresi 103. Ayeti 21 kere okunacak ama önce iki rekat namaz kılıncak ayetin başında ve sonunda soru tekrarlanacak ayete besmele ile başlanacak her devasındaGenelde ayni seylerimisiz
Bana da bi tarif eder misin nasi yatilir istihareye insallah hamilesindir kanda da pozitif cikar ve kizin olur ne guzel olur
Yani adet bittikten sonra mı deneme yapmistin.tarih olarak yazarmisin canım adet su gün bitti su gün test kullandım su gunler deneme oldu gibi...Kafam karışıyor :)))))İnş. Canım hepimiz kavuşalım benim bat 4 erken gelmesinden dolayı her ay 13 mart
Test kullancaz diye böbrekler iflas edecek hahahahaha:)))))Ayy ne guzel dedim degil mi canimsin...bende cook susadim buarada
Tsk ederm. BNde hep adet duzenszligi oluo. Yani daha bekarken ilk adetimden beri duzenszdr.3 ay 5 ay faln olmuodm. Gidiodm doktora tarlusal veriodu. Ewlenince 3 yil korundk yasmin kullandm. Cocuk dusunmuoduk. Sonra niyetne grdik 9 ay olmadi doktora gttim 3 ay klomen tedawisi verdi olmadi 2 ay ara werdk kendilignden oldu oda tutunamadi iste rabbm olr karar kilmis demekki dedk. Kurtajdan sonra 2 ay boyunca 35.gun hastalaniodm . Smdi 11 gundur yok erkn gebelk testi yaptm cikmasi hicbir belirtide yasamiom o yuzden kan vermedm umudum kirilcak dyeCanım basin sağolsun,hersey Allah'tan o seni cennette bekliyor.sen en iyisi kan ver canım 11 günde baya geçmiş ama
Sabahki koyuydu,bu siliklesmis..Bilemedim ki..Kızlar ne diyecek bakalimTestimi yaptım kızlar ama bidaha koyulasmadi sabahki gibi oda zaten durunca koyulasmisti bozuk muydu acaba devam edeyimmi ilişkiye bilemedim Eki Görüntüle 1968715
Sünnet ne yav sütten,,,ahhh bu klavye saçma sapan şeyler cikariyorKızlar yardım acil!!!!
Oğlumu sünnet kestim 12.gun iki üç gündür goguslerim mastit oldu sagdim sıcak duş aldım iki gündür ama özellikle sağ taraf öyle böyle sizlamiyor.aksam netten okudum taze nane de koyup yattım ama fayda etmedi..Hemen kesecek bir yöntem varmı bildiğiniz.kusura bakmayın konu dışı acı çekiyorum gittikçe(((
Ayni durumdayim cnmValla kızlar benim hafıza doluyor bilgilerle en iyisi ben topige girdiğimde kalem kağıdı alayım yazayım tek tek teorileri..Sürekli beyne yuklenmekde zararmis,çökecek hafizam :))))
Canimmm ictin mi suyu nu...test bitti..nasil ictim suyu..yalniz ben unuttum bardaktan 1 yudum kacirdim agzima azicik ama azicikTest kullancaz diye böbrekler iflas edecek hahahahaha:)))))
Bende bilemedim cnmTestimi yaptım kızlar ama bidaha koyulasmadi sabahki gibi oda zaten durunca koyulasmisti bozuk muydu acaba devam edeyimmi ilişkiye bilemedim Eki Görüntüle 1968715
Ayy kiyamam atesin yok demi?sagacak makinen yoksa elinle biseye sık birazKızlar yardım acil!!!!
Oğlumu sünnet kestim 12.gun iki üç gündür goguslerim mastit oldu sagdim sıcak duş aldım iki gündür ama özellikle sağ taraf öyle böyle sizlamiyor.aksam netten okudum taze nane de koyup yattım ama fayda etmedi..Hemen kesecek bir yöntem varmı bildiğiniz.kusura bakmayın konu dışı acı çekiyorum gittikçe(((
Sorma ayy sunnet eder gibi cocugun pipisine bisey oldu sandimSünnet ne yav sütten,,,ahhh bu klavye saçma sapan şeyler cikariyor
Hersey Rabbimden cnm ins..gonlunce olur hersey..arkadas neguzel soykedi o seni cennette bekliyor olacak..bencede kan testi yaptirTsk ederm. BNde hep adet duzenszligi oluo. Yani daha bekarken ilk adetimden beri duzenszdr.3 ay 5 ay faln olmuodm. Gidiodm doktora tarlusal veriodu. Ewlenince 3 yil korundk yasmin kullandm. Cocuk dusunmuoduk. Sonra niyetne grdik 9 ay olmadi doktora gttim 3 ay klomen tedawisi verdi olmadi 2 ay ara werdk kendilignden oldu oda tutunamadi iste rabbm olr karar kilmis demekki dedk. Kurtajdan sonra 2 ay boyunca 35.gun hastalaniodm . Smdi 11 gundur yok erkn gebelk testi yaptm cikmasi hicbir belirtide yasamiom o yuzden kan vermedm umudum kirilcak dye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?