- 25 Kasım 2011
- 3.712
- 5.894
- 358
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #1.081
Burdayim canım küçük oglanin 3 gün önce ayağı kırıldı alcida suanda onunla ugrasiyorum gelen giden de oluyorpapatya1994 huhuu ordamisin
Bende öyle yaptım hemen değerlendirdi mm insallah tutar esi de dicek benim hanıma ne oldu kendi ister oldu haberi yok ki her sey kızı m içinBugun tam gaz yelkenler fora canim. Rastgele
Bence olmaz gibi geliyo tabi belli de olmaz ben küçük oğluma adet günüm geçmeden her şey kokuyordu tabi ben bebek istemediğinden hiç ona yormadim halbuki ben hamileymisim belirtiler erkenden başlamıştı hemde günüm gecmedenKızlar kasikta sizi batma oluyor bu gün gogus damarlarimda sizladi adet ağrısı gibi belimde sancilaniyor sizce gebelik varsa bu kadar erken belirti olurmu ya
Tereddütten ziyade ne gorecegimi kestiremedigm icin korkuyorumSes mi ne sesi ilginç canım ztn tereddüt edersen göremiyorsun itikatın tam olcak
O bana da oluyor inceden ama kendimizi dinledigimiz icin bence cunku bende uc aydir oluyor yani korunmayi biraktiktan sonra basladiKızlar kasikta sizi batma oluyor bu gün gogus damarlarimda sizladi adet ağrısı gibi belimde sancilaniyor sizce gebelik varsa bu kadar erken belirti olurmu ya
BilemedimKızlar şimdi catladiktan sonra 24 saatte n sora gebelik olmaz diyorlar ya kız kardeşim Dr gitti yumurtası yeni catladi Dr demiş 5 gün boyunca gün aşırı iliskiye gir bu ne demek oluyor ya kafam karıştı
Gecmis olsun allah sifa versinBurdayim canım küçük oglanin 3 gün önce ayağı kırıldı alcida suanda onunla ugrasiyorum gelen giden de oluyor
Gunaydin yok cnm ben denemedimkızlar karbonat testini deneyen var mıı??
Kiyaman gecmis olsun cnm..Rabbim sifa versin.Gecmis olsun allah sifa versin
Gunaydin cnm Hayirlı cumalar..:)))Günaydın kızlar hayırlı cuma lar
Günaydın canımGunaydin yok cnm ben denemedim
Gunaydin cnm..Bizimkide et balik hastasi..bende pisiriyorum ama yemiyorym eti.bebek rejimindeyim:)))Ben defter tutuyorum vallaha hic riske gerek yok. Bilgilerimi not ediyorum kafama takilinca acip bakiyorum. Yook baska turlu ben balik hafizaliyim balik yemek et sadece kiyma olarak tuketebilirim o da ayda bir kofte gibi. İsin kotusu iki oglumda balik yemiyor o kadar yemesemde cesit cesit yaparim yanlarinda yer gibi yaparim yok yemiyorlar buyuk yine biraz daha azda olsa basladi ama ufakligim hiic yemiyor.
Aynen cnm.benim gun icindede catliyoValla bende anlamadim ama benimde 27-28 gunde oluyo ben bu ay kesinlestirebilirim yum ne zaman catliyacani ilk iki koyu cizgi ardindan catlamasi gerekiyo ve onun ardindan yapilan teste biraz daha silik cikarsa catlamis oluyo
5 gun mu aa şasirdim cnm simdi..tmm 2 gunu anlarimda yumurta yasar da 5 i anlamadim...cumleten dr a mi gitsek sorularinizi hazirlayio:)))Kızlar şimdi catladiktan sonra 24 saatte n sora gebelik olmaz diyorlar ya kız kardeşim Dr gitti yumurtası yeni catladi Dr demiş 5 gün boyunca gün aşırı iliskiye gir bu ne demek oluyor ya kafam karıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?