Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
Kızlar şimdi catladiktan sonra 24 saatte n sora gebelik olmaz diyorlar ya kız kardeşim Dr gitti yumurtası yeni catladi Dr demiş 5 gün boyunca gün aşırı iliskiye gir bu ne demek oluyor ya kafam karıştı

Kızlar kasikta sizi batma oluyor bu gün gogus damarlarimda sizladi adet ağrısı gibi belimde sancilaniyor sizce gebelik varsa bu kadar erken belirti olurmu ya

Kızlar kasikta sizi batma oluyor bu gün gogus damarlarimda sizladi adet ağrısı gibi belimde sancilaniyor sizce gebelik varsa bu kadar erken belirti olurmu ya
Bence olmaz gibi geliyo tabi belli de olmaz ben küçük oğluma adet günüm geçmeden her şey kokuyordu tabi ben bebek istemediğinden hiç ona yormadim halbuki ben hamileymisim belirtiler erkenden başlamıştı hemde günüm gecmeden

Çin takvimi rus takvimine göre bence daha cok tutuyo benim çevremde çin takvimine baktiysam tuttu ben bu ay olmazsa diğer ay korunacam çin takvimi kiz dediği aylarda yapi cam iki oglumdada tutuyo belki kizdada tutar

O bana da oluyor inceden ama kendimizi dinledigimiz icin bence cunku bende uc aydir oluyor yani korunmayi biraktiktan sonra basladi

Gunaydin cnm..Bizimkide et balik hastasi..bende pisiriyorum ama yemiyorym eti.bebek rejimindeyim:)))

Kızlar şimdi catladiktan sonra 24 saatte n sora gebelik olmaz diyorlar ya kız kardeşim Dr gitti yumurtası yeni catladi Dr demiş 5 gün boyunca gün aşırı iliskiye gir bu ne demek oluyor ya kafam karıştı
5 gun mu aa şasirdim cnm simdi..tmm 2 gunu anlarimda yumurta yasar da 5 i anlamadim...cumleten dr a mi gitsek sorularinizi hazirlayio:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…