Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
Geç yumurtluyorum avantaj mı dezavantaj mı bilemedim.yer gök dua biz tedbirimizi alalım da Allah'ım hepimizin kalbine göre versin inşallah

Whiteandblue canım bir fikrim var ilk sayfaya acaba başlık açıp teorileri,uygulanabilecek metodları,denenmiş ve kız yakalama şansı yüksek olan duyumlari,okunacak dulari..Vs
Yazılsa daha iyi olmaz mı? Şimdi her birimiz not alicaz eksik yada yanlış bilgi olmasın diye aklıma geldi.Hepimiz bilgilerimizi söyleyelim,eklendi
Ne dersiniz arkadaşlarım
Örn: * ilişki öncesi vajinal duş
* Meryem suresi,En'am süresi,
hayatsn canım hatirliyormusun sana bir dua söylemiştim neydi o unutmuşum?
*Süt ve süt ürünleri,magnezyum ağırlıklı beslenme
* Ovu testi kullanarak yumurtlama öncesi kız,sonrası erkek
...Gibi madde madde

Ma
Evet dunku testler degisik ama tam da yumurtlamis gibi de degil tam koyu degil. Markasi ne canim?
markası laboguick bende anlamadım dunku ler hafif koyulasti gibi derken bugün tamamen silindi yanlız testlerde 10 dakikadan sonra çıkan sonuç doğru değildir diyor ama gene de korkuyorum keşke akşam deneme yapmasaydim akşamki testi yaptım silikti sabah bir baktım koyulasmis bende yumurtlamaya dahil hiç bir belirti yok ama inşallah daha olmamıştır yarınki testi sabırsızlıkla bekliyorum sıvı alımında dikkat ediyorum niye böyle oldu anlamadım

evet çok mantıklı tatlım. bunu hayata geçirelim. ben önce wordde yazayım sonrada sayfaya kopyalarım baştaki listenin altına. ilave oldukça da ekleriz.

akşama tekrar yap canım bu ara testleri sıklaştır bakalım. bana da yumurtlama yok gibi geliyor dediğin gibi belirti de yoksa. test bozuk yada sorunlu olabılır.

ya sabahtan beri giremedim doğru düzgün deli oldum çocuklar uyudu işim bitti siteye giremeyince kötü hissettim ya fena bağımlılık olmuş :) neyse sorun düzeldi şükür. nasılsınız kızlar iyi misiniz?

Laboguick markagenellikle bu test kullaniliyo ama bende mi bi sorun var anlamadım gitti
yok cnm test 10 dk dan sonra koyulaştıysa inandırıcılığı yoktur bence. bir kk da araştıralım bakalım bu testte bu şekilde olan var mı? diğer grupta da hamile kaldıkları ay hep testlerde sıkıntı olmuştu hatırladığım bulutta ve meleklerimde.

Testlerin hepsi bozuk değildir inşallah bu gidişle 3. Oğlanı bulcam yoksa
bozuk değil de belki şu olabilir mesela aynı markadan 3 tane gebelik testi ile test yaparsın birisine 3 daamla birine 5 damla birine 8 damla idrar koyduğunda koyuluk oranı farklı olur. yada testin duyarlılığı farklı olabilir. ben forumlarda araştırıyorum bu markada bu tarz sorun yaşayan bulursam etiketliycem cnm seni

Östrojen seviyesinin yükselmesinden kısa bir süre sonra LH hormonu salgılanır. (Ovulasyon testleri LH hormonunu ölçüyor) 2 günlük periyotlar içinde seviyesi artar azalır. Aylık döngünün ortalarına yaklaştıkça en üst seviyeye ulaşır.
LH ın kana karışması genellikle günün erken saatlerinde ve sabah gerçekleşir. Bunun arkasından da böbrekler tarafından 6 saat süren bir çalışmayla kandan toplanır.
LH son olarak idrar kesesine gelir. Test bu aşamada çift çizgi olarak çıkıyor
LH beyin tarafından salgılandıktan sonra kan akışıyla yumurtalıklara ulaşır. Yumurtayı yumurtalığın duvarına bağlayan ince zarda delik açarak yumurtanın delikten aşağı kaymasını sağlar yumurtlama gerçekleşmiş olur.
Yumurta çatladıktan 36 saat sonra döllenir

böyle bir bilgi buldum..

Ben de ne zamandan beri ugrasiyom giremeyince sinir oldum neyse çabuk düzeldi iyiyiz canim sen nasılsın hep bildiğin gibi evi topla yemek yap kiz bebek için araştırma yap bide yetmiyormuş gibi testlerle uğraş aklım takıldı ya yumurtladiysam diyorum sonra yok ya çok koyulasmad i diyorum kendimi avutuyorum siz iyice yumurtlamaya belirlemeden baslamayin böyle riskli oluyo bende keşke bir kac ay önce baslasaydim ama çalışıyordum bebek düşünmüyordum şimdi evde kalınca karar verdim dahada beklemek istemedim

C
canim sağ ol araştırdığı n için kafam allak bullak oldu

canım valla inan beklemek benimde çok sinirimi bozuyor ama kendimi avutuyorum ufaklığım bir konuşmaya başlasın siniri geçsin biraz vs diye. yoksa bende hiç beklemesem mi dediğim olmuyor değil yani. sende bence bu ay olmazsa bir iki ay testle deneme yap. ama bence daha yumurtlama olmamış.

C
canim sağ ol araştırdığı n için kafam allak bullak oldu
bugün araştırma yapamadım moralim bozuldu... o değil hamile kalsak cinsiyete kadar kafayı bozarız. kız olsa doğana kadar kafayı bozarız doğunca da kafayı bozarız. biz bittik aslında okeye dönüyoruz vallahaa...

O zaman ben yumurtlamadim canim çok sevindirdi n beni çünkü benimki çok zaman geçince bile bu kadar koyu değildi sadece hafif koyuldu çizgi zaten bu kadar belirgin olmadı ama bu gün neden bu kadar silik anlamadım
canım belki geç yumurtluyorsun döngün kısa olabilir ama bu erken yumurtladığın anlamına gelmez. yumurtanın oluşumu her bunyede farklı olur. yediklerin stresin bile yumurtayı etkiler. Bencede yumurtlamadın daha. bekle bakalım sıvı alımını kaç saat önce bırakıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…