- 2 Mart 2017
- 508
- 903
- 18
- 39
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #1.141
Bu ay olmazsa zaten öbür aya koruncaz benim iki oglumdada çin takvimi tutmuştu ondan önümüzdeki ay kesinlikle yapmican çünkü nisan ayı erkek gosteriyo hem bu arada tam olarak ne zaman yumurtladigimi bulurum tabi bu ay olmazsacanım valla inan beklemek benimde çok sinirimi bozuyor ama kendimi avutuyorum ufaklığım bir konuşmaya başlasın siniri geçsin biraz vs diye. yoksa bende hiç beklemesem mi dediğim olmuyor değil yani. sende bence bu ay olmazsa bir iki ay testle deneme yap. ama bence daha yumurtlama olmamış.
canım sabahki testte koyulaşma var mı?Bu ay olmazsa zaten öbür aya koruncaz benim iki oglumdada çin takvimi tutmuştu ondan önümüzdeki ay kesinlikle yapmican çünkü nisan ayı erkek gosteriyo hem bu arada tam olarak ne zaman yumurtladigimi bulurum tabi bu ay olmazsa
4 saat önce bırakıyorum zaten yumurtladigim zaman kasiklarim ağrır akıntı olurdu şu an hiç biri yok bide bu ay ilaç kullandım oda etkiler mi acaba antibiyotikcanım belki geç yumurtluyorsun döngün kısa olabilir ama bu erken yumurtladığın anlamına gelmez. yumurtanın oluşumu her bunyede farklı olur. yediklerin stresin bile yumurtayı etkiler. Bencede yumurtlamadın daha. bekle bakalım sıvı alımını kaç saat önce bırakıyorsun
benim bi oğlumda tuttu birinde tutmadı. zaten nedense 2. oğlum herşeyde kız çıktı fallarda bile. 13. haftada kız dedi dr. sonra 17. haftada erkek oldu nasıl olduysa. Bende ya temmuz yada eylülde deneyeceğim. asında nisan mayıs peşpeşe kız bana ama daha erken gibi geliyor yaa...Bu ay olmazsa zaten öbür aya koruncaz benim iki oglumdada çin takvimi tutmuştu ondan önümüzdeki ay kesinlikle yapmican çünkü nisan ayı erkek gosteriyo hem bu arada tam olarak ne zaman yumurtladigimi bulurum tabi bu ay olmazsa
kaç mg cnm kullandın? mesela ben 1 gr lık kullandığım zaman adetim gecikiyor belki yumurtlamam da gecikiyordur bilmiyorum.4 saat önce bırakıyorum zaten yumurtladigim zaman kasiklarim ağrır akıntı olurdu şu an hiç biri yok bide bu ay ilaç kullandım oda etkiler mi acaba antibiyotik
Sabahki testte ikinci çizgi tamamen silik gibi fotosuna atmıştım bi zahmet baksana yorumunu bekliyorumcanım sabahki testte koyulaşma var mı?
baktım cnm onu gördüm silik baya şu anda nasıl yani yarım saat bekledikten sonra ne duruma geldi onu merak ettim ben. belki antibiyotik yumurtlamanı da etkilemiş olabilir. ama şu bir kesin bence yumurtlama daha olmamış kaç tane pozitif test baktım başka gruplarda hepsi de 3-5 dk da koyulanmış.Sabahki testte ikinci çizgi tamamen silik gibi fotosuna atmıştım bi zahmet baksana yorumunu bekliyorum
Cnm Ali imran suresinin 36 ayetiydi sanirim..Whiteandblue canım bir fikrim var ilk sayfaya acaba başlık açıp teorileri,uygulanabilecek metodları,denenmiş ve kız yakalama şansı yüksek olan duyumlari,okunacak dulari..Vs
Yazılsa daha iyi olmaz mı? Şimdi her birimiz not alicaz eksik yada yanlış bilgi olmasın diye aklıma geldi.Hepimiz bilgilerimizi söyleyelim,eklendi
Ne dersiniz arkadaşlarım
Örn: * ilişki öncesi vajinal duş
* Meryem suresi,En'am süresi,
hayatsn canım hatirliyormusun sana bir dua söylemiştim neydi o unutmuşum?
*Süt ve süt ürünleri,magnezyum ağırlıklı beslenme
* Ovu testi kullanarak yumurtlama öncesi kız,sonrası erkek
...Gibi madde madde
Cnm dun catlamisTesti mi yaptım bu gün tamamen silik niye böyle oldu anlamadım dünkü test beni kirkutuyo Eki Görüntüle 1968961
Yanlız benim testler 3-4saat geçince böyle koyulaşıyor baştan tamamen silik oluyo testte yazdığına göre 10 dakika içinde çıkan sonuçlar doğrudur diyorCnm dun catlamis
Yok canım koyulasmad icanım sabahki testte koyulaşma var mı?
500 mg lik kullandım inşallah gecikir hala kafam testlerdekaç mg cnm kullandın? mesela ben 1 gr lık kullandığım zaman adetim gecikiyor belki yumurtlamam da gecikiyordur bilmiyorum.
Cnm belki ogkmluna hamile kaldiginda adetine 2 yada 1 gun kalada catlamis olabilir..dollenmis cunku.simdi 3 gun kala olduysa ki belki adetine 3 gunden azda kalmis olabilir suan.Günaydın canlarhayırlı cumalar
Allah'ım cuma günü hürmetine dualarımızı kabul eylesin
Kızlar 11.15 de yaptığım test..Benim yumyrta çatlamış
Demekki ben adet öncesi 5.gun yumurtluyorum,4.gun çatlıyor
Şöyle ki ; 19 mart Bat
15 mart yumurtlama
16 mart çatlama
O zaman adete üç gün kala icerde yumurta kalıyor o da adetim zamanında mı atılıyor
Çünkü oğlumda adet ilk günü olan ilişkide hamile kaldım,öncesi sonrası ilişki olmadı.eminim.
Cnmm nasil buldun valla tebrik ederim seni..ph i nasil olcez..turnusol kagidini deneyde kullaniyodum..asidikse pembe bazikse mavi oluyo onumu kullansak:)))(12 saat konusu canlar
Eline saglik cnmevet çok mantıklı tatlım. bunu hayata geçirelim. ben önce wordde yazayım sonrada sayfaya kopyalarım baştaki listenin altına. ilave oldukça da ekleriz.
Bende bu markayi kullaniyorum onumuzdeki degistireyim bende icime sinsin..Laboguick markagenellikle bu test kullaniliyo ama bende mi bi sorun var anlamadım gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?