- 2 Ekim 2009
- 2.683
- 3.548
- 133
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #1.161
Sagol cnm..yumurta 36 saat sonra dollenirse..bizde 3 gun kala birakirsak iliskiyi ozaman bebis olmama ihtimalide var.Östrojen seviyesinin yükselmesinden kısa bir süre sonra LH hormonu salgılanır. (Ovulasyon testleri LH hormonunu ölçüyor) 2 günlük periyotlar içinde seviyesi artar azalır. Aylık döngünün ortalarına yaklaştıkça en üst seviyeye ulaşır.
LH ın kana karışması genellikle günün erken saatlerinde ve sabah gerçekleşir. Bunun arkasından da böbrekler tarafından 6 saat süren bir çalışmayla kandan toplanır.
LH son olarak idrar kesesine gelir. Test bu aşamada çift çizgi olarak çıkıyor
LH beyin tarafından salgılandıktan sonra kan akışıyla yumurtalıklara ulaşır. Yumurtayı yumurtalığın duvarına bağlayan ince zarda delik açarak yumurtanın delikten aşağı kaymasını sağlar yumurtlama gerçekleşmiş olur.
Yumurta çatladıktan 36 saat sonra döllenir
böyle bir bilgi buldum..
Dünü degerlendırmişmiydin canım ?Testi mi yaptım bu gün tamamen silik niye böyle oldu anlamadım dünkü test beni kirkutuyo Eki Görüntüle 1968961
Kızlar benım testlerin prospekturunde , 5 dakıka sonra okunabilir yazıyo hamilelık testleri gibi değil yanı . Bırde kullanma talımatını tam uygulamak gerekiyormuş..test koyulaştığında 10 dk içinde bu hale geliyormuş cnm.
Sagol cnm..yumurta 36 saat sonra dollenirse..bizde 3 gun kala birakirsak iliskiyi ozaman bebis olmama ihtimalide var.Östrojen seviyesinin yükselmesinden kısa bir süre sonra LH hormonu salgılanır. (Ovulasyon testleri LH hormonunu ölçüyor) 2 günlük periyotlar içinde seviyesi artar azalır. Aylık döngünün ortalarına yaklaştıkça en üst seviyeye ulaşır.
LH ın kana karışması genellikle günün erken saatlerinde ve sabah gerçekleşir. Bunun arkasından da böbrekler tarafından 6 saat süren bir çalışmayla kandan toplanır.
LH son olarak idrar kesesine gelir. Test bu aşamada çift çizgi olarak çıkıyor
LH beyin tarafından salgılandıktan sonra kan akışıyla yumurtalıklara ulaşır. Yumurtayı yumurtalığın duvarına bağlayan ince zarda delik açarak yumurtanın delikten aşağı kaymasını sağlar yumurtlama gerçekleşmiş olur.
Yumurta çatladıktan 36 saat sonra döllenir
böyle bir bilgi buldum..
Cnm anliyorum hislerini ..banada dun catlamis gibi geldi.senle dongumuz benziyor..sabah bakiyoruz az biraz cift cizgi..aksamina koyu..ertesi sabah gidiyo.oyuzden """birdemetumut """a demistim 1 gun sonra siliklesiyo onun ama sabahtan koyuydu ne guzel demistim.bizim sabah hafif silik olup aksamina koyulasiyi.Ben de ne zamandan beri ugrasiyom giremeyince sinir oldum neyse çabuk düzeldi iyiyiz canim sen nasılsın hep bildiğin gibi evi topla yemek yap kiz bebek için araştırma yap bide yetmiyormuş gibi testlerle uğraş aklım takıldı ya yumurtladiysam diyorum sonra yok ya çok koyulasmad i diyorum kendimi avutuyorum siz iyice yumurtlamaya belirlemeden baslamayin böyle riskli oluyo bende keşke bir kac ay önce baslasaydim ama çalışıyordum bebek düşünmüyordum şimdi evde kalınca karar verdim dahada beklemek istemedim
Cnm noldu iyi misin?moralin niye bozuldu..nazar ettik sanirim enerjin ne guzel dedik sanabugün araştırma yapamadım moralim bozuldu... o değil hamile kalsak cinsiyete kadar kafayı bozarız. kız olsa doğana kadar kafayı bozarız doğunca da kafayı bozarız. biz bittik aslında okeye dönüyoruz vallahaa...
Cnm sendemi laboguick kullaniyodunKızlar benım testlerin prospekturunde , 5 dakıka sonra okunabilir yazıyo hamilelık testleri gibi değil yanı . Bırde kullanma talımatını tam uygulamak gerekiyormuş..
Takvimde yasinizi ne aliyosun 2 yas fazlasinami bakiyosunuz?Bu ay olmazsa zaten öbür aya koruncaz benim iki oglumdada çin takvimi tutmuştu ondan önümüzdeki ay kesinlikle yapmican çünkü nisan ayı erkek gosteriyo hem bu arada tam olarak ne zaman yumurtladigimi bulurum tabi bu ay olmazsa
Ayy evet kan vercekti cnm degilmi ilk hamisimiz:))@Pamuk13 canım nasılsın aldın mı sonucu bak bekliyorum kocamannn hamile yazıcam hadiiii
Takvimde cinde 2 yas ustumu aliyosunuz cnm..fallarda derken cnm kahve mi?benim bi oğlumda tuttu birinde tutmadı. zaten nedense 2. oğlum herşeyde kız çıktı fallarda bile. 13. haftada kız dedi dr. sonra 17. haftada erkek oldu nasıl olduysa. Bende ya temmuz yada eylülde deneyeceğim. asında nisan mayıs peşpeşe kız bana ama daha erken gibi geliyor yaa...
Hayır canım benimkı walmed diye bi marka , danımarkadayım sizdeki testler burda yok bu kullandıgım markayı nette arastırdım memnun kullananlarCnm sendemi laboguick kullaniyodun
Evet çatladı mi şimdi yumurtaDünü degerlendırmişmiydin canım ?
ayy canımsın yok bitanem ya enerjimi kk ya giremedim o yüzden modum düştü şimdi iyiyim. ay birde eşim akşam kahveye gitse göbek atarım vallaa... zaten önümde bilgisayar açık ohh fonda da sevdiğim müzikler bir yandan araştırma amann deyme keyfime... büyük oğlan halasına indi aşağı aynı binada oturuyoruz. ufakda yemeğini yedi çizgi film izliyor. şimdi word açtım önüme başladım çalışmalara :)cuma ne güzel ne mübarek gün çok şükür. cumartesi pazar tatil. aile bireylerinin hepsi evde. iş bitmiyor evet ama ben onların hepsi evde olunca da çok mutlu oluyorum yaaa... çocuklar evde kocişim evde ohhhh...Cnm noldu iyi misin?moralin niye bozuldu..nazar ettik sanirim enerjin ne guzel dedik sana
Takvimde yasinizi ne aliyosun 2 yas fazlasinami bakiyosunuz?
Dogdudçgun aya göre 1 veya ıkı yas ekliyorsun bende tutmadi cin isi o yuzden guvenmiyorumTakvimde yasinizi ne aliyosun 2 yas fazlasinami bakiyosunuz?
ayy canımsın yok bitanem ya enerjimi kk ya giremedim o yüzden modum düştü şimdi iyiyim. ay birde eşim akşam kahveye gitse göbek atarım vallaa... zaten önümde bilgisayar açık ohh fonda da sevdiğim müzikler bir yandan araştırma amann deyme keyfime... büyük oğlan halasına indi aşağı aynı binada oturuyoruz. ufakda yemeğini yedi çizgi film izliyor. şimdi word açtım önüme başladım çalışmalara :)cuma ne güzel ne mübarek gün çok şükür. cumartesi pazar tatil. aile bireylerinin hepsi evde. iş bitmiyor evet ama ben onların hepsi evde olunca da çok mutlu oluyorum yaaa... çocuklar evde kocişim evde ohhhh...Cnm noldu iyi misin?moralin niye bozuldu..nazar ettik sanirim enerjin ne guzel dedik sana
@nergisvapur kızı olmuş 2015 de. yöntemi de adetten sonra 8/9/10. gunlerde ılışkı olmuş. eşi ilişki öncesi sıcak duş almış yada sıcak kuvete oturmuş. derin ilişki olmamış. bu kadar. ve hamileliği ile ilgili alıntı bir yazı paylaşacağım.
Bebişim burda 12. Haftada arkadaslar dıger gebelıgıme gore hersey bunda daha farklı geçtı
Oğlumda burnumdan gelene kadar kustum kırmızı et tavuk tıksındım tatlı cok yedım sag göğsüm daha büyüktü kasık ağrılarım vardı
Bunda ıse hıc kusmadım bulantı nedır bılemedım tatlıdan tıksındım eskı ve tuzlu yedım ve asırı uyudum sureklı yorgunluk ve asırı bas ağrılarım oldu ara ara dıger türlü hıc agrım olmadı uc ayım böylece bıtıyor ve sol göğsüm daha buyuk bu kez çıktım cok bozuldu oğlumda ve bu bebıse aynı olan tek şey tuylenme ıkısınede oldu ve bu bebıste karnım cok cabuk cıktı bebegın kalp artısı dakikada 170Yorumlarınızı beklıyorum yardımcı olursanız sevınırım vok tesekkurler sat I'm 17 Ocak 2015
Takvimde yasinizi ne aliyosun 2 yas fazlasinami bakiyosunuz?
otomatik hesaplayıcılar var canım nette onlar net hesaplıyorlar çin takimi.gen di sanırım.Takvimde yasinizi ne aliyosun 2 yas fazlasinami bakiyosunuz?
Aman cnm bisey olmasinda uzuldum bisey oldu diye..hep iyi ol emi:))ayy canımsın yok bitanem ya enerjimi kk ya giremedim o yüzden modum düştü şimdi iyiyim. ay birde eşim akşam kahveye gitse göbek atarım vallaa... zaten önümde bilgisayar açık ohh fonda da sevdiğim müzikler bir yandan araştırma amann deyme keyfime... büyük oğlan halasına indi aşağı aynı binada oturuyoruz. ufakda yemeğini yedi çizgi film izliyor. şimdi word açtım önüme başladım çalışmalara :)cuma ne güzel ne mübarek gün çok şükür. cumartesi pazar tatil. aile bireylerinin hepsi evde. iş bitmiyor evet ama ben onların hepsi evde olunca da çok mutlu oluyorum yaaa... çocuklar evde kocişim evde ohhhh...
canimm keyfin yerinde ne guzel .. bizde yemegimizi yedik. Kucugum uyudu buyuk havuza gitti iki numarada eline ipadi aldi . Bende koltukta dinleniyorum . Aksama teyzemlere gidecegiz enistemin amcasi vefat etti bassagligi dilemeye gidecez.. .ayy canımsın yok bitanem ya enerjimi kk ya giremedim o yüzden modum düştü şimdi iyiyim. ay birde eşim akşam kahveye gitse göbek atarım vallaa... zaten önümde bilgisayar açık ohh fonda da sevdiğim müzikler bir yandan araştırma amann deyme keyfime... büyük oğlan halasına indi aşağı aynı binada oturuyoruz. ufakda yemeğini yedi çizgi film izliyor. şimdi word açtım önüme başladım çalışmalara :)cuma ne güzel ne mübarek gün çok şükür. cumartesi pazar tatil. aile bireylerinin hepsi evde. iş bitmiyor evet ama ben onların hepsi evde olunca da çok mutlu oluyorum yaaa... çocuklar evde kocişim evde ohhhh...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?