Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
Sagol cnm..yumurta 36 saat sonra dollenirse..bizde 3 gun kala birakirsak iliskiyi ozaman bebis olmama ihtimalide var.

Sagol cnm..yumurta 36 saat sonra dollenirse..bizde 3 gun kala birakirsak iliskiyi ozaman bebis olmama ihtimalide var.
Cnm anliyorum hislerini ..banada dun catlamis gibi geldi.senle dongumuz benziyor..sabah bakiyoruz az biraz cift cizgi..aksamina koyu..ertesi sabah gidiyo.oyuzden """birdemetumut """a demistim 1 gun sonra siliklesiyo onun ama sabahtan koyuydu ne guzel demistim.bizim sabah hafif silik olup aksamina koyulasiyi.

Cnm noldu iyi misin?moralin niye bozuldu..nazar ettik sanirim enerjin ne guzel dedik sana

Takvimde yasinizi ne aliyosun 2 yas fazlasinami bakiyosunuz?

Takvimde cinde 2 yas ustumu aliyosunuz cnm..fallarda derken cnm kahve mi?

Cnm noldu iyi misin?moralin niye bozuldu..nazar ettik sanirim enerjin ne guzel dedik sana
ayy canımsın yok bitanem ya enerjimi kk ya giremedim o yüzden modum düştü şimdi iyiyim. ay birde eşim akşam kahveye gitse göbek atarım vallaa... zaten önümde bilgisayar açık ohh fonda da sevdiğim müzikler bir yandan araştırma amann deyme keyfime... büyük oğlan halasına indi aşağı aynı binada oturuyoruz. ufakda yemeğini yedi çizgi film izliyor. şimdi word açtım önüme başladım çalışmalara :)cuma ne güzel ne mübarek gün çok şükür. cumartesi pazar tatil. aile bireylerinin hepsi evde. iş bitmiyor evet ama ben onların hepsi evde olunca da çok mutlu oluyorum yaaa... çocuklar evde kocişim evde ohhhh...

ayy canımsın yok bitanem ya enerjimi kk ya giremedim o yüzden modum düştü şimdi iyiyim. ay birde eşim akşam kahveye gitse göbek atarım vallaa... zaten önümde bilgisayar açık ohh fonda da sevdiğim müzikler bir yandan araştırma amann deyme keyfime... büyük oğlan halasına indi aşağı aynı binada oturuyoruz. ufakda yemeğini yedi çizgi film izliyor. şimdi word açtım önüme başladım çalışmalara :)cuma ne güzel ne mübarek gün çok şükür. cumartesi pazar tatil. aile bireylerinin hepsi evde. iş bitmiyor evet ama ben onların hepsi evde olunca da çok mutlu oluyorum yaaa... çocuklar evde kocişim evde ohhhh...

sagol cnm

Aman cnm bisey olmasinda uzuldum bisey oldu diye..hep iyi ol emi:))

Ohh
canimm keyfin yerinde ne guzel .. bizde yemegimizi yedik. Kucugum uyudu buyuk havuza gitti iki numarada eline ipadi aldi . Bende koltukta dinleniyorum . Aksama teyzemlere gidecegiz enistemin amcasi vefat etti bassagligi dilemeye gidecez.. .
Aksam dua ettim once is mi bulup bebis yapmam hayirli yoksa bebismi diye . Ruyamda eski is arkadaslarimi gordum ve at gordum hayirdir insaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…