- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.146
- 448
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #1.181
Ben oglumda denemistim tutmustu..ama nasil yaptigini hatirkayamadim..cunku dedigin gibi dogum ayina gore degisiyodu..inanmiyorum aslinda ama bi bakim demi:) buarada yurtdisi olayinda testin orda olmama ihtimalini dusunemedim haklisin:))Dogdudçgun aya göre 1 veya ıkı yas ekliyorsun bende tutmadi cin isi o yuzden guvenmiyorum
Hayir olsun cnm..istihareyemi yattin..at iyidirOhh
canimm keyfin yerinde ne guzel .. bizde yemegimizi yedik. Kucugum uyudu buyuk havuza gitti iki numarada eline ipadi aldi . Bende koltukta dinleniyorum . Aksama teyzemlere gidecegiz enistemin amcasi vefat etti bassagligi dilemeye gidecez.. .
Aksam dua ettim once is mi bulup bebis yapmam hayirli yoksa bebismi diye . Ruyamda eski is arkadaslarimi gordum ve at gordum hayirdir insaAllah
hep birlikte hep iyi olalım canım inşAllah. Rabbim öncelikle bize eşlerimize çocuklarımıza sağlık versin. Sonra da hayırlı sağlıklı bir kız evlat nasip etsin Rabbim.
aynen kayınvalidemin falcı teyzesi var o hep kız dedi 3 kere baktırmıştım.Takvimde cinde 2 yas ustumu aliyosunuz cnm..fallarda derken cnm kahve mi?
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun cnm.Ohh
canimm keyfin yerinde ne guzel .. bizde yemegimizi yedik. Kucugum uyudu buyuk havuza gitti iki numarada eline ipadi aldi . Bende koltukta dinleniyorum . Aksama teyzemlere gidecegiz enistemin amcasi vefat etti bassagligi dilemeye gidecez.. .
Aksam dua ettim once is mi bulup bebis yapmam hayirli yoksa bebismi diye . Ruyamda eski is arkadaslarimi gordum ve at gordum hayirdir insaAllah
Kesinlikle katılıyorum cnm. evet yaş geçiyor ama arkadaşım 38 de yaptı mesela 2. çocuğunu yanında arkadaşı gibi gezdiriyor valla 45 yaşında çocuk da 7 yaşında oğlumla aynı sınıfta. bana da iş arkadaşları ve at işin hayırlı olduğu anlamını taşıyor gibi geldi.Kiz kardesimde isi suan daha hayirli gormus kizlar . Su aralar is basvuralari ile ilgilenecem insaAllah dua edin canlar hayirlisiyla isimi bulur ve ardindan hemen bebis calismalarima baslarim ..
ama yumurtlama takibime devam edecem insaAllah hem daha emin olurum belki her ay ayni gunde yumurtlamiyoruzdur bi kac ay deneme yapmak faydali diye dusunuyorum
Hadi bakalim cnm ins..dua ileKiz kardesimde isi suan daha hayirli gormus kizlar . Su aralar is basvuralari ile ilgilenecem insaAllah dua edin canlar hayirlisiyla isimi bulur ve ardindan hemen bebis calismalarima baslarim ..
ama yumurtlama takibime devam edecem insaAllah hem daha emin olurum belki her ay ayni gunde yumurtlamiyoruzdur bi kac ay deneme yapmak faydali diye dusunuyorum
Ayy işide kiz bebeginide gormussun cnmm..oyle diyelim oyke olsun ins..oncesinde enam 103.ayeti okudunmu 21 kezben Allahim nolur ismi daha hayirli su an icin bana yoksa bebek yapmakmi diye dua ettim . Eger is ise , is ile ilgili ruya goster yok eger bebekse , bebek ile ilgili goster diye dua ettim
Ruyamda is arkadaslari ile birlikteymisiz ilk once arkadaslardan biri kahverengi bi ata biniyo oysaki yemekte oluyormusuz . Sonra iki is arkadasim tartisiyorlar bende yapmayin ayip oluyo diye aralarina giriyorum sonra nasil oluyor sa bu tartisan iki arkadas saka yapmis oluyo ve guya bana ve digerlerine supriz yapiyorlar tartismayi yapan kizlardan biri hamileymiste o yuzden bu sekilde supriz yapiyorlar ve yanilmiyorsam bebekte kiz oluyo .. bu sekilde canim
Ben zaten ise girsem hamile kalmak isime engel olmaz onemli olan is sozlesmesini yapmakta daha hamileyim diye cikaramazlar cunki devlet isi oluyo ... Rabbim bana bi yol gosterdi cok sukur suan inan kafam daha rahatKesinlikle katılıyorum cnm. evet yaş geçiyor ama arkadaşım 38 de yaptı mesela 2. çocuğunu yanında arkadaşı gibi gezdiriyor valla 45 yaşında çocuk da 7 yaşında oğlumla aynı sınıfta. bana da iş arkadaşları ve at işin hayırlı olduğu anlamını taşıyor gibi geldi.
banada bi isaret gibi geldi ama Allahu alem .. adetli oldugum icin okumadim o an icimden oyle dua etmek geldi ve okudum normalde oyle hemen gormem ruyayi , Rabbim bu sefer hemen gosterdi istikametimi .Ayy işide kiz bebeginide gormussun cnmm..oyle diyelim oyke olsun ins..oncesinde enam 103.ayeti okudunmu 21 kez
Iki cizgi catlamak uzere oldugunun isareti yani bugunki test te negatifse bugun catlamis olabilir diye dusunuyorum .Evet çatladı mi şimdi yumurta
Niyet onemli cnm sonrasinda okursun..himm bilmiyodum Sahmeran i..listeme aldim...banada bi isaret gibi geldi ama Allahu alem .. adetli oldugum icin okumadim o an icimden oyle dua etmek geldi ve okudum normalde oyle hemen gormem ruyayi , Rabbim bu sefer hemen gosterdi istikametimi .
Adetim biter bitmez okuyacam canim meryem suresini ve kenzul ars da cok etkili deniliyo birde sahmeran duasi var onuda okuyabiliriz
Aaa evet canım oydu.iste bak yazmadan unutuyorum b12 de var :))))Cnm Ali imran suresinin 36 ayetiydi sanirim..
Benim ilk ikide dogru cikiyordu takvimde uc numarayi kiz gostermisti rus erkek demisti . Ama rus takvimide iki numarayi kiz gosteriyordu . Bio ritm de 29 temmuzdan sonra kiz gosteriyoBen oglumda denemistim tutmustu..ama nasil yaptigini hatirkayamadim..cunku dedigin gibi dogum ayina gore degisiyodu..inanmiyorum aslinda ama bi bakim demi:) buarada yurtdisi olayinda testin orda olmama ihtimalini dusunemedim haklisin:))
ben Allahim nolur ismi daha hayirli su an icin bana yoksa bebek yapmakmi diye dua ettim . Eger is ise , is ile ilgili ruya goster yok eger bebekse , bebek ile ilgili goster diye dua ettim
Ruyamda is arkadaslari ile birlikteymisiz ilk once arkadaslardan biri kahverengi bi ata biniyo oysaki yemekte oluyormusuz . Sonra iki is arkadasim tartisiyorlar bende yapmayin ayip oluyo diye aralarina giriyorum sonra nasil oluyor sa bu tartisan iki arkadas saka yapmis oluyo ve guya bana ve digerlerine supriz yapiyorlar tartismayi yapan kizlardan biri hamileymiste o yuzden bu sekilde supriz yapiyorlar ve yanilmiyorsam bebekte kiz oluyo .. bu sekilde canim
Iki çizgi ilk başta yoktu yaklaşık 3 saat sonra ikinci çizgi çıktı bi de normalde yumurtlama olunca akıntı olurdu oda yak ama her şeyin hayırlısı test durunca böyle olunca ben yumurtladigima inanmıyorum testte ilk 10 dakikayı dikkate alın diyo tabi belli de olmazIki cizgi catlamak uzere oldugunun isareti yani bugunki test te negatifse bugun catlamis olabilir diye dusunuyorum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?