- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #1.201
Evet canım olabilir.yani Su durumda benim adetten 1 hafta öncesi ilişki yok.adet sonrası ne zaman başlasam onu da kestiremiyorum.kimisi bir gün sonra diyor kimisi 5 gün sonra.tabi bu yumurtlama tarihlerine de bağlı kadindaCnm belki ogkmluna hamile kaldiginda adetine 2 yada 1 gun kalada catlamis olabilir..dollenmis cunku.simdi 3 gun kala olduysa ki belki adetine 3 gunden azda kalmis olabilir suan.
Ben innoviata kullanıyorum tahta çubuk :))))Bende bu markayi kullaniyorum onumuzdeki degistireyim bende icime sinsin..
Iki çizgi ilk başta yoktu yaklaşık 3 saat sonra ikinci çizgi çıktı bi de normalde yumurtlama olunca akıntı olurdu oda yak ama her şeyin hayırlısı test durunca böyle olunca ben yumurtladigima inanmıyorum testte ilk 10 dakikayı dikkate alın diyo tabi belli de olmaz
Icimi ferahlattin canim diğer topi gede sordum oradakilerin demesi ilk on dakikadan sonucu dikkate al demişler ondan sonra çıkan doğru değil demis lar test durdukça koyulasabilirmisya belirti olmada yumurtlama hiç duymadım ben. daha adetine var. tabi sen doğrusunu bilirsin bence ilişkiyi kesme devam et derim. yine de sen bilirsin cnm. zaten rahmi asidik yapıyorsun ve deril ilişki olmuyor çatlasa bile bunlarda önemli çünkü asidik ortamda erkek spermin şansı yok denecek kadar az. hatta şansı yok diyebilirim. içini ferah tut.
tabi ki hatta bu yüzden testi ilk yaptığında hergün resmini çek sonra resimleri birleştir diyorlardı.Icimi ferahlattin canim diğer topi gede sordum oradakilerin demesi ilk on dakikadan sonucu dikkate al demişler ondan sonra çıkan doğru değil demis lar test durdukça koyulasabilirmis
ben Allahim nolur ismi daha hayirli su an icin bana yoksa bebek yapmakmi diye dua ettim . Eger is ise , is ile ilgili ruya goster yok eger bebekse , bebek ile ilgili goster diye dua ettim
Ruyamda is arkadaslari ile birlikteymisiz ilk once arkadaslardan biri kahverengi bi ata biniyo oysaki yemekte oluyormusuz . Sonra iki is arkadasim tartisiyorlar bende yapmayin ayip oluyo diye aralarina giriyorum sonra nasil oluyor sa bu tartisan iki arkadas saka yapmis oluyo ve guya bana ve digerlerine supriz yapiyorlar tartismayi yapan kizlardan biri hamileymiste o yuzden bu sekilde supriz yapiyorlar ve yanilmiyorsam bebekte kiz oluyo .. bu sekilde canim
Kız için de suyu ph 7 den az olması lazım dimi canim
Masallah canim yaa cok tatli sarisin gözlerde mavimi ne?kızlar profilimdeki ufak oğlum arkası kız mı sizce
Masallah canim yaa cok tatli sarisin gözlerde mavimi ne?
Inan ben ilk gördügümde kiz sandim :) arkasi eminim kiz olur :)
Canim senin düsügün bu oglundan öncemiydi?
tükürük testi nasıl birşey acaba?Doktorum tukuruk testi onermisti daha sonra bosver sen en iyisi adetten temizle dikten sonra yani 7.gunden itibaren hergun yada gun asiri sik iliskiye gir et tuketme demisti hatta girebiliyosan hergun iliakiye gir dedi icerde cok sperm kalmaliymis bu kiz cocuk sabsini arttiriyormus
Yazabilirsin canım darısı her isteyene olsun değerim biraz az bulundu pztsi tekrar kan vercemPamuk13 canım nasılsın aldın mı sonucu bak bekliyorum kocamannn hamile yazıcam hadiiii
İlişki günleri benimkine çok benziyor inş banada nasip olur yaaaaaaa@nergisvapur kızı olmuş 2015 de. yöntemi de adetten sonra 8/9/10. gunlerde ılışkı olmuş. eşi ilişki öncesi sıcak duş almış yada sıcak kuvete oturmuş. derin ilişki olmamış. bu kadar. ve hamileliği ile ilgili alıntı bir yazı paylaşacağım.
Bebişim burda 12. Haftada arkadaslar dıger gebelıgıme gore hersey bunda daha farklı geçtı
Oğlumda burnumdan gelene kadar kustum kırmızı et tavuk tıksındım tatlı cok yedım sag göğsüm daha büyüktü kasık ağrılarım vardı
Bunda ıse hıc kusmadım bulantı nedır bılemedım tatlıdan tıksındım eskı ve tuzlu yedım ve asırı uyudum sureklı yorgunluk ve asırı bas ağrılarım oldu ara ara dıger türlü hıc agrım olmadı uc ayım böylece bıtıyor ve sol göğsüm daha buyuk bu kez çıktım cok bozuldu oğlumda ve bu bebıse aynı olan tek şey tuylenme ıkısınede oldu ve bu bebıste karnım cok cabuk cıktı bebegın kalp artısı dakikada 170Yorumlarınızı beklıyorum yardımcı olursanız sevınırım vok tesekkurler sat I'm 17 Ocak 2015
Yazabilirsin canım darısı her isteyene olsun değerim biraz az bulundu pztsi tekrar kan vercem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?