Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
Cnm belki ogkmluna hamile kaldiginda adetine 2 yada 1 gun kalada catlamis olabilir..dollenmis cunku.simdi 3 gun kala olduysa ki belki adetine 3 gunden azda kalmis olabilir suan.
Evet canım olabilir.yani Su durumda benim adetten 1 hafta öncesi ilişki yok.adet sonrası ne zaman başlasam onu da kestiremiyorum.kimisi bir gün sonra diyor kimisi 5 gün sonra.tabi bu yumurtlama tarihlerine de bağlı kadinda

ya belirti olmada yumurtlama hiç duymadım ben. daha adetine var. tabi sen doğrusunu bilirsin bence ilişkiyi kesme devam et derim. yine de sen bilirsin cnm. zaten rahmi asidik yapıyorsun ve deril ilişki olmuyor çatlasa bile bunlarda önemli çünkü asidik ortamda erkek spermin şansı yok denecek kadar az. hatta şansı yok diyebilirim. içini ferah tut.

Icimi ferahlattin canim diğer topi gede sordum oradakilerin demesi ilk on dakikadan sonucu dikkate al demişler ondan sonra çıkan doğru değil demis lar test durdukça koyulasabilirmis

Icimi ferahlattin canim diğer topi gede sordum oradakilerin demesi ilk on dakikadan sonucu dikkate al demişler ondan sonra çıkan doğru değil demis lar test durdukça koyulasabilirmis
tabi ki hatta bu yüzden testi ilk yaptığında hergün resmini çek sonra resimleri birleştir diyorlardı.

Istihareye mi yattin canim nasil yattin siz boyle guzel anlatiyosunuz ama nette korkunc anlatiyolar sanirim ben de bugun yaticam istihareye nasil yaptigini ne zaman niyet ettigini ayrintili yazar misin

şimdi yarın adetin 5. günü yani son günü pazar günü inşAllah başlayacağım çalışmalara. kızlar yumurtlama zamanında isteğin arttığı doğru mu sizde de öyle oluyor mu mesela? daha öncede takip eden arkadaşlar?

Masallah canim yaa cok tatli sarisin gözlerde mavimi ne?
Inan ben ilk gördügümde kiz sandim :) arkasi eminim kiz olur :)
Canim senin düsügün bu oglundan öncemiydi?

saol bitanem. evet sarı gözlerde mavi. ben bal rengiyim eşimde kehribar rengi bu babama çekmiş. 3 kardeşiz birimiz mavi olmadı benim oğlum aynı dedesine benziyo dedenin gözbebeği zaten.
benim düşüğüm bundan sonraydı ve kızdı eminim dr da dedi zaten kız diye kürtaj sonu. onun arkası ne olur belli değil artık.

Doktorum tukuruk testi onermisti daha sonra bosver sen en iyisi adetten temizle dikten sonra yani 7.gunden itibaren hergun yada gun asiri sik iliskiye gir et tuketme demisti hatta girebiliyosan hergun iliakiye gir dedi icerde cok sperm kalmaliymis bu kiz cocuk sabsini arttiriyormus

tükürük testi nasıl birşey acaba?
benim kafama yer yapan tek şey şu oldu ve ben onu deneyeceğim. yumurta takibi yapıp atıyorum 14. gün yumurtluyorsam 8/9/10/11. günler sık ilişki ve vajinal duş yapıcam. bol da dua bana en mantıklı gelen bu oldu şimdiye kadar bilmiyorum.

İlişki günleri benimkine çok benziyor inş banada nasip olur yaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…