Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
huhuuu nerelerdesiniz kızlar... bende görümceme kaçayım bari çaya sizde yoksunuz sıkıldım yahuuuu

Cnm bioritm su grafik egrilerinin oldugumu..yoksa kanla il
Aynen cnm ilk 5 yada 10 dk a onemli..

Kızlar 20.20 deki testim
Ve son iki gün olan test
Benim yumurta catlamisa benziyor
Devam ediyim mı yarın ovu testi yapmaya?

Eklentiler

• _20170317_213057.webp
    4,7 KB · Görüntüleme: 46
  • _20170317_213159.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 46
Evet benim oyle oluyor cnm:)))katiliyorum..

Ayni seyi dusunuyoruz..bende.3 gun once ...olmazsa diger ay 2 gun once birakicam..bugun birdemetumut lada konustukta..vajinal duşu her iliski oncesimi yapalim..yoksa son deneme olan 11.gundemi..

iyi akşamlar herkese. topiği gördüm ben de yazmak istedim. 16 haftalık hamileyim ben de. yumurtlama gününden 3-4 gün önce olan tek ilişkiden hamile kaldım bir oğlum var bir de kızım olsun istedim şansıma bu yöntemi denedim.
13. haftada doktorum erkeğe benziyor dedi tabi ben de hayal kırıklığı 3. yü düşünmeye başlamıştım bile. çünkü bu dünyadaki tek hayalim bir kızımın olması rabbim dileyen herkese gönlüne göre versin. neyse 15. haftada tekrar kontrole gittim bu sefer başka doktora erkeğe benzettiler dedim daha önce. o da çok dikkatle baktı ben kıza benzettim kıza daha yakın erkeğin yapısı daha farklı olur dedi. yani nasip beklemedeyim. 3 gün sonra kontrlüm var umarım değişmez. ben yine de çok alıştırmak istemiyorum kendimi. :)
biraz uzattım galiba kusura bakmayın. herkesin gönlündekinin hayırlısıyla olması dileğiyle...

Canim anlamadim yani oglunda ymurtlamadan 3 4 gün önce ilişki oldu ve oglunmu oldu

Canim anlamadim yani oglunda ymurtlamadan 3 4 gün önce ilişki oldu ve oglunmu oldu
hayır canım ilk oğlumda yumurtlama takibi falan yapmadım. 2.den bahsediyorum yumurtlamadan 4 gün önce ilişki oldu ve hamile kaldım doktor ilk erkeğe benzetti son gittiğim de kıza daha yakın dedi. 3 gün sonra kontrolde netlik kazanır inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…