- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.146
- 448
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #1.221
inşAllah olacak canım Rabbimin izniyle olacak.İlişki günleri benimkine çok benziyor inş banada nasip olur yaaaaaaa
Biz buruda cümbür cemaat tamamliyoruz cnm birbirimizi olsun..ignen varya gecer cnm b12 eksikliginde..Aaa evet canım oydu.iste bak yazmadan unutuyorum b12 de var :))))
Cnm bioritm su grafik egrilerinin oldugumu..yoksa kanla ilBenim ilk ikide dogru cikiyordu takvimde uc numarayi kiz gostermisti rus erkek demisti . Ama rus takvimide iki numarayi kiz gosteriyordu . Bio ritm de 29 temmuzdan sonra kiz gosteriyo
.. testler hep farkli markalarla satiliyo iste hepsi tek marka olsa daha kolay olacak
Aynen cnm ilk 5 yada 10 dk a onemli..Iki çizgi ilk başta yoktu yaklaşık 3 saat sonra ikinci çizgi çıktı bi de normalde yumurtlama olunca akıntı olurdu oda yak ama her şeyin hayırlısı test durunca böyle olunca ben yumurtladigima inanmıyorum testte ilk 10 dakikayı dikkate alın diyo tabi belli de olmaz
Aynen cnm 7 den az olcak.erikli su en azi diyolar ama bakmak lazimKız için de suyu ph 7 den az olması lazım dimi canim
Evet benim oyle oluyor cnm:)))katiliyorum..şimdi yarın adetin 5. günü yani son günü pazar günü inşAllah başlayacağım çalışmalara. kızlar yumurtlama zamanında isteğin arttığı doğru mu sizde de öyle oluyor mu mesela? daha öncede takip eden arkadaşlar?
Evet benim oyle oluyor cnm:)))katiliyorum..şimdi yarın adetin 5. günü yani son günü pazar günü inşAllah başlayacağım çalışmalara. kızlar yumurtlama zamanında isteğin arttığı doğru mu sizde de öyle oluyor mu mesela? daha öncede takip eden arkadaşlar?
Evet catlamis dun sabahta koyuydu cift cizgi 1 gun surmusKızlar 20.20 deki testim
Ve son iki gün olan test
Benim yumurta catlamisa benziyor
Devam ediyim mı yarın ovu testi yapmaya?
Cnm goremedimkızlar profilimdeki ufak oğlum arkası kız mı sizce
DegistirdinmiCnm goremedim
Ay ben kacirdimmi cnm kuzunu goremedimkızlar profilimdeki ufak oğlum arkası kız mı sizce
Ayni seyi dusunuyoruz..bende.3 gun once ...olmazsa diger ay 2 gun once birakicam..bugun birdemetumut lada konustukta..vajinal duşu her iliski oncesimi yapalim..yoksa son deneme olan 11.gundemi..tükürük testi nasıl birşey acaba?
benim kafama yer yapan tek şey şu oldu ve ben onu deneyeceğim. yumurta takibi yapıp atıyorum 14. gün yumurtluyorsam 8/9/10/11. günler sık ilişki ve vajinal duş yapıcam. bol da dua bana en mantıklı gelen bu oldu şimdiye kadar bilmiyorum.
Senin yimirta 16sindan sonra bilare catamis gorunuyor :)Kızlar 20.20 deki testim
Ve son iki gün olan test
Benim yumurta catlamisa benziyor
Devam ediyim mı yarın ovu testi yapmaya?
Yazabilirsin canım darısı her isteyene olsun değerim biraz az bulundu pztsi tekrar kan vercem
Canim anlamadim yani oglunda ymurtlamadan 3 4 gün önce ilişki oldu ve oglunmu olduiyi akşamlar herkese. topiği gördüm ben de yazmak istedim. 16 haftalık hamileyim ben de. yumurtlama gününden 3-4 gün önce olan tek ilişkiden hamile kaldım bir oğlum var bir de kızım olsun istedim şansıma bu yöntemi denedim.
13. haftada doktorum erkeğe benziyor dedi tabi ben de hayal kırıklığı 3. yü düşünmeye başlamıştım bile. çünkü bu dünyadaki tek hayalim bir kızımın olması rabbim dileyen herkese gönlüne göre versin. neyse 15. haftada tekrar kontrole gittim bu sefer başka doktora erkeğe benzettiler dedim daha önce. o da çok dikkatle baktı ben kıza benzettim kıza daha yakın erkeğin yapısı daha farklı olur dedi. yani nasip beklemedeyim. 3 gün sonra kontrlüm var umarım değişmez. ben yine de çok alıştırmak istemiyorum kendimi. :)
biraz uzattım galiba kusura bakmayın. herkesin gönlündekinin hayırlısıyla olması dileğiyle...
hayır canım ilk oğlumda yumurtlama takibi falan yapmadım. 2.den bahsediyorum yumurtlamadan 4 gün önce ilişki oldu ve hamile kaldım doktor ilk erkeğe benzetti son gittiğim de kıza daha yakın dedi. 3 gün sonra kontrolde netlik kazanır inşallahCanim anlamadim yani oglunda ymurtlamadan 3 4 gün önce ilişki oldu ve oglunmu oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?