Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
Dongun ne kadar kaç gün sürüyor adet
Ne zaman yumurrluyorsun canım
Tükürük testi ne

Merhaba canim topigimize hosgeldiiinnn..
İnsAllah saglikli sihhatli bir kizin olur ki icime kizin olacak gibi dogdu. Rabbim hayirlisini nasip etsin.
İlk hamileligin ile bunun arasindaki fark nedir peki?

Merhaba canim topigimize hosgeldiiinnn..
İnsAllah saglikli sihhatli bir kizin olur ki icime kizin olacak gibi dogdu. Rabbim hayirlisini nasip etsin.
İlk hamileligin ile bunun arasindaki fark nedir peki?
hoşbulduk. teşekkür ederim canım amin :) aslında pek değişen birşey yok belirtilerim aynı gibi geliyor bana ama hareketleri hissetmiyorum hala kız bebekte geç hissedilir diyorlar. çok umutlu olmak istemiyorum kız kıyafetlerinin önünden geçmiyorum bakarım özenirim sonra erkek derler üzülürüm diye hayırlısı bakalım. sizlere de isteyen herkse rabbim kız evlat sevincini yaşatsın inşallah

Hosgeldin cnm gonlunden gecen olsun ins..yoo hicte uzatmadin oyle dusunme..iliski zamanin bizim burda konustugumuz gunler olmus..yani kiz bebek icin..kesinlesince haberini bekliyoruz ins

amin inşAllah cnm. benim ufak oğlumda dr. 13. haftada kız dedi ve çok heyecanlanmıştık sevinmiştik eşimde kızları çok seviyor. 17. haftada erkek dedi biz şok olduk baya zor alıştık ama alışıyor insan. aslında iyi de oldu abisine kardeş oldu şimdi kendim ve eşim için bir kız istiyorum. gerçi buyuk abimizde kız olsun değişik olsun bu sefer kardeşim diyor. Taktir Rabbimin. o ne derse o olacak. inşAllah bir kızımız olur.

Ay valla bir kızımız olsa butun stresimiz geçecek sanki. zaten kimle görüşsem konuşsam enerjimi alıyor herkesde bahar yorgunluğu var. Bir an önce yaz gelsin istiyoruuuuummmmm
Hava okadar kotu soguk kapaliki icini karartiyor insanin..kar dolu yagdi ankaraya..gunesli guzel gunler gelsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…