- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.146
- 448
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #1.241
Merak ettigim benim adet bitimi oluyor o mesela gecen ay 13. Gun akintim oldu sonra istekte gitti. Bakalin testler ne diyecek merak ediyorumEvet benim oyle oluyor cnm:)))katiliyorum..
Bence gerek yok cnm.Kızlar 20.20 deki testim
Ve son iki gün olan test
Benim yumurta catlamisa benziyor
Devam ediyim mı yarın ovu testi yapmaya?
Dongun ne kadar kaç gün sürüyor adetDoktorum tukuruk testi onermisti daha sonra bosver sen en iyisi adetten temizle dikten sonra yani 7.gunden itibaren hergun yada gun asiri sik iliskiye gir et tuketme demisti hatta girebiliyosan hergun iliakiye gir dedi icerde cok sperm kalmaliymis bu kiz cocuk sabsini arttiriyormus
Ben ilk ay her korunmasiz iliski oncesi yapicam cnm.Ayni seyi dusunuyoruz..bende.3 gun once ...olmazsa diger ay 2 gun once birakicam..bugun birdemetumut lada konustukta..vajinal duşu her iliski oncesimi yapalim..yoksa son deneme olan 11.gundemi..
Merhaba canim topigimize hosgeldiiinnn..iyi akşamlar herkese. topiği gördüm ben de yazmak istedim. 16 haftalık hamileyim ben de. yumurtlama gününden 3-4 gün önce olan tek ilişkiden hamile kaldım bir oğlum var bir de kızım olsun istedim şansıma bu yöntemi denedim.
13. haftada doktorum erkeğe benziyor dedi tabi ben de hayal kırıklığı 3. yü düşünmeye başlamıştım bile. çünkü bu dünyadaki tek hayalim bir kızımın olması rabbim dileyen herkese gönlüne göre versin. neyse 15. haftada tekrar kontrole gittim bu sefer başka doktora erkeğe benzettiler dedim daha önce. o da çok dikkatle baktı ben kıza benzettim kıza daha yakın erkeğin yapısı daha farklı olur dedi. yani nasip beklemedeyim. 3 gün sonra kontrlüm var umarım değişmez. ben yine de çok alıştırmak istemiyorum kendimi. :)
biraz uzattım galiba kusura bakmayın. herkesin gönlündekinin hayırlısıyla olması dileğiyle...
hoşbulduk. teşekkür ederim canım amin :) aslında pek değişen birşey yok belirtilerim aynı gibi geliyor bana ama hareketleri hissetmiyorum hala kız bebekte geç hissedilir diyorlar. çok umutlu olmak istemiyorum kız kıyafetlerinin önünden geçmiyorum bakarım özenirim sonra erkek derler üzülürüm diye hayırlısı bakalım. sizlere de isteyen herkse rabbim kız evlat sevincini yaşatsın inşallahMerhaba canim topigimize hosgeldiiinnn..
İnsAllah saglikli sihhatli bir kizin olur ki icime kizin olacak gibi dogdu. Rabbim hayirlisini nasip etsin.
İlk hamileligin ile bunun arasindaki fark nedir peki?
Hosgeldin cnm gonlunden gecen olsun ins..yoo hicte uzatmadin oyle dusunme..iliski zamanin bizim burda konustugumuz gunler olmus..yani kiz bebek icin..kesinlesince haberini bekliyoruz insiyi akşamlar herkese. topiği gördüm ben de yazmak istedim. 16 haftalık hamileyim ben de. yumurtlama gününden 3-4 gün önce olan tek ilişkiden hamile kaldım bir oğlum var bir de kızım olsun istedim şansıma bu yöntemi denedim.
13. haftada doktorum erkeğe benziyor dedi tabi ben de hayal kırıklığı 3. yü düşünmeye başlamıştım bile. çünkü bu dünyadaki tek hayalim bir kızımın olması rabbim dileyen herkese gönlüne göre versin. neyse 15. haftada tekrar kontrole gittim bu sefer başka doktora erkeğe benzettiler dedim daha önce. o da çok dikkatle baktı ben kıza benzettim kıza daha yakın erkeğin yapısı daha farklı olur dedi. yani nasip beklemedeyim. 3 gün sonra kontrlüm var umarım değişmez. ben yine de çok alıştırmak istemiyorum kendimi. :)
biraz uzattım galiba kusura bakmayın. herkesin gönlündekinin hayırlısıyla olması dileğiyle...
Benimde adet bitiminden basliyo akintidan sonra geciyo istek..catladiktan sonra bitiyo..:))Merak ettigim benim adet bitimi oluyor o mesela gecen ay 13. Gun akintim oldu sonra istekte gitti. Bakalin testler ne diyecek merak ediyorum
Tmm cnm onu merak etmistim her ikiski oncesi yapmismiydi diye..Ben ilk ay her korunmasiz iliski oncesi yapicam cnm.Pamuk13 de her iliski oncesi yapti.
tabi ilk size yazarım salı akşamı doktor dönüşü :)Hosgeldin cnm gonlunden gecen olsun ins..yoo hicte uzatmadin oyle dusunme..iliski zamanin bizim burda konustugumuz gunler olmus..yani kiz bebek icin..kesinlesince haberini bekliyoruz ins
amin inşAllah cnm. benim ufak oğlumda dr. 13. haftada kız dedi ve çok heyecanlanmıştık sevinmiştik eşimde kızları çok seviyor. 17. haftada erkek dedi biz şok olduk baya zor alıştık ama alışıyor insan. aslında iyi de oldu abisine kardeş oldu şimdi kendim ve eşim için bir kız istiyorum. gerçi buyuk abimizde kız olsun değişik olsun bu sefer kardeşim diyor. Taktir Rabbimin. o ne derse o olacak. inşAllah bir kızımız olur.hoşbulduk. teşekkür ederim canım amin :) aslında pek değişen birşey yok belirtilerim aynı gibi geliyor bana ama hareketleri hissetmiyorum hala kız bebekte geç hissedilir diyorlar. çok umutlu olmak istemiyorum kız kıyafetlerinin önünden geçmiyorum bakarım özenirim sonra erkek derler üzülürüm diye hayırlısı bakalım. sizlere de isteyen herkse rabbim kız evlat sevincini yaşatsın inşallah
Tmm cnm benimkinede kucukken kizmi derlerdi:))
Tm cnm ins.tabi ilk size yazarım salı akşamı doktor dönüşü :)
Tmm cnm benimkinede kucukken kizmi derlerdi:))
Hava okadar kotu soguk kapaliki icini karartiyor insanin..kar dolu yagdi ankaraya..gunesli guzel gunler gelsin..Ay valla bir kızımız olsa butun stresimiz geçecek sanki. zaten kimle görüşsem konuşsam enerjimi alıyor herkesde bahar yorgunluğu var. Bir an önce yaz gelsin istiyoruuuuummmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?