Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
Hoşgeldin canim allah inşallah gönlüne göre versin bizi de haberdar et bence kızın olcak ilk tahminler genellikle yaniltiyo bebek o zaman çok küçüktü şimdi dahada büyüdü gonlundekini duyersin insallah

Dongun ne kadar kaç gün sürüyor adet
Ne zaman yumurrluyorsun canım
Tükürük testi ne

Genelde 26 28 gun arasi adet oluyorum yumurtlama testi yapmadim ama c9k akintim oluyo ozamanlar anliyorum 13. 14 . Gun genelde yumurtluyorum diye dusunuyorum tukuruk testi ayni sizin yaptiginiz gibi bi cubuk sabahlari agizdan alinan tukurukle yapiliuor daha basitmis digerinden we daha guvenilir oldugunu soyledi

Kizlar gecen ayla bu ay adet baslangic ve bitis tarihlerim ayniydi..ama gecen ay 19 unda cift cizgi olmustu.. bu ay 17 si yani bugun cift cizgi oldu.. 11 mart bitti 17 mart cift cizgi. kaliyo 6 gun. 3 gun once biraksak iliskiyi bana kaliyo 3 gun.nisan ayindada boyle olursa 3 guncuk..

Istihareye mi yattin canim nasil yattin siz boyle guzel anlatiyosunuz ama nette korkunc anlatiyolar sanirim ben de bugun yaticam istihareye nasil yaptigini ne zaman niyet ettigini ayrintili yazar misin
Istihareye yatmak icin abdest alip iki rekat namazkilmak gerekiyo canim . Ben dua ettim ve oyle yattim .istihareye yatilacagi zaman namazdan sonrakonusmamak ve o maneviyatla yatmak en dogrudu diye okudum . Googda istihare namazi nasil kilinir diye yaz cikar canim . Ben de tam bilmiyorum ama yillar once esimle evlenmeden once yapmistim hatirlamiyorum tam . Ama seni kim korkuttu oyle insan istihareye yatmaktan korkarmi manevi bi dua ve teslimettir ,bakma sen onu oyle yazanlara onlari bi yerleri acik kalmis heralde

Adet bitis tarihi ayniyken catlama 2 gun öne atti gecen aya gore...size oldumu olan varmi?belkide baska birinde olsa normalde..benim zaten dongum 28 gun..

Bben hep korkardim da simdi enam suresi mulk suresi ile istihare varmis nette yazinca oovv felaket ruyalar goren mi dersin ses mi isiten mi koruyucu melek goren mi ruyada gece sallanip uyandirilan mi korktum yahu iyice dur bi denicem normal istihare namazini ama digerlerinden tirstim acikcasi

Adet bitis tarihi ayniyken catlama 2 gun öne atti gecen aya gore...size oldumu olan varmi?belkide baska birinde olsa normalde..benim zaten dongum 28 gun..
Canim bence iste her zaman ayni gun catlamiyo ,28'gunde birde olsan yumurtanin tam 14'cu gun veya 16'ci gun catliyacak diye bisey yokmus tamamen faktorlerle alakali .

Oylemi Allah Allah hic duymamistim . Bi bakiyim

Tukuruk testi nasil oluyo canim

Guloo benim iki numarada kiz guzeliydi kutu kibiydi surati halada oyle bunun arkasi kesin kiz dediler nasil seviniyordum , ucuncude oldu bi tosun pasa

Aynen cnm 7 den az olcak.erikli su en azi diyolar ama bakmak lazim[/QUOTE
canim hos geldin topigimize .. hayirli olsun bebegin , insaAllah gonlundeki tutunmustur .. mutlaka yaz merak ederiz canim

Yaa kizlar bugun ucuncu gunum ve adetim neredeyse bitti gibi bugun 80% azaldi diye bilirim . Testlere baslamak icin sabirsizlaniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…