- 2 Mart 2017
- 508
- 903
- 18
- 39
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #1.261
Bu aksam test yapmadım düğüne gittik aceleyle testi unuttum şimdi geldik sabah yaptığım testte durunca koyulasmisBursalim 123 cnm test yaptın mı ne durumda?
Hoşgeldin canim allah inşallah gönlüne göre versin bizi de haberdar et bence kızın olcak ilk tahminler genellikle yaniltiyo bebek o zaman çok küçüktü şimdi dahada büyüdü gonlundekini duyersin insallahiyi akşamlar herkese. topiği gördüm ben de yazmak istedim. 16 haftalık hamileyim ben de. yumurtlama gününden 3-4 gün önce olan tek ilişkiden hamile kaldım bir oğlum var bir de kızım olsun istedim şansıma bu yöntemi denedim.
13. haftada doktorum erkeğe benziyor dedi tabi ben de hayal kırıklığı 3. yü düşünmeye başlamıştım bile. çünkü bu dünyadaki tek hayalim bir kızımın olması rabbim dileyen herkese gönlüne göre versin. neyse 15. haftada tekrar kontrole gittim bu sefer başka doktora erkeğe benzettiler dedim daha önce. o da çok dikkatle baktı ben kıza benzettim kıza daha yakın erkeğin yapısı daha farklı olur dedi. yani nasip beklemedeyim. 3 gün sonra kontrlüm var umarım değişmez. ben yine de çok alıştırmak istemiyorum kendimi. :)
biraz uzattım galiba kusura bakmayın. herkesin gönlündekinin hayırlısıyla olması dileğiyle...
Dongun ne kadar kaç gün sürüyor adet
Ne zaman yumurrluyorsun canım
Tükürük testi ne
Hayırlı olsun canim arkandan inşallah bende gelirim belki geç dollenmedir değerin düşükseYazabilirsin canım darısı her isteyene olsun değerim biraz az bulundu pztsi tekrar kan vercem
Istihareye yatmak icin abdest alip iki rekat namazkilmak gerekiyo canim . Ben dua ettim ve oyle yattim .istihareye yatilacagi zaman namazdan sonrakonusmamak ve o maneviyatla yatmak en dogrudu diye okudum . Googda istihare namazi nasil kilinir diye yaz cikar canim . Ben de tam bilmiyorum ama yillar once esimle evlenmeden once yapmistim hatirlamiyorum tam . Ama seni kim korkuttu oyle insan istihareye yatmaktan korkarmi manevi bi dua ve teslimettir ,bakma sen onu oyle yazanlara onlari bi yerleri acik kalmis heraldeIstihareye mi yattin canim nasil yattin siz boyle guzel anlatiyosunuz ama nette korkunc anlatiyolar sanirim ben de bugun yaticam istihareye nasil yaptigini ne zaman niyet ettigini ayrintili yazar misin
Günlük sirkeli su için ben bir lıtreye bır ıkı tatlı kasıgı koyup içiyordum bi kac hafta evvel bıraktım tekrar baslıyayımKız için de suyu ph 7 den az olması lazım dimi canim
Bben hep korkardim da simdi enam suresi mulk suresi ile istihare varmis nette yazinca oovv felaket ruyalar goren mi dersin ses mi isiten mi koruyucu melek goren mi ruyada gece sallanip uyandirilan mi korktum yahu iyice dur bi denicem normal istihare namazini ama digerlerinden tirstim acikcasiIstihareye yatmak icin abdest alip iki rekat namazkilmak gerekiyo canim . Ben dua ettim ve oyle yattim .istihareye yatilacagi zaman namazdan sonrakonusmamak ve o maneviyatla yatmak en dogrudu diye okudum . Googda istihare namazi nasil kilinir diye yaz cikar canim . Ben de tam bilmiyorum ama yillar once esimle evlenmeden once yapmistim hatirlamiyorum tam . Ama seni kim korkuttu oyle insan istihareye yatmaktan korkarmi manevi bi dua ve teslimettir ,bakma sen onu oyle yazanlara onlari bi yerleri acik kalmis heralde
Canim bence iste her zaman ayni gun catlamiyo ,28'gunde birde olsan yumurtanin tam 14'cu gun veya 16'ci gun catliyacak diye bisey yokmus tamamen faktorlerle alakali .Adet bitis tarihi ayniyken catlama 2 gun öne atti gecen aya gore...size oldumu olan varmi?belkide baska birinde olsa normalde..benim zaten dongum 28 gun..
Oylemi Allah Allah hic duymamistim . Bi bakiyimBben hep korkardim da simdi enam suresi mulk suresi ile istihare varmis nette yazinca oovv felaket ruyalar goren mi dersin ses mi isiten mi koruyucu melek goren mi ruyada gece sallanip uyandirilan mi korktum yahu iyice dur bi denicem normal istihare namazini ama digerlerinden tirstim acikcasi
Hani kiz ben neden goremiyorumkızlar profilimdeki ufak oğlum arkası kız mı sizce
Tukuruk testi nasil oluyo canimDoktorum tukuruk testi onermisti daha sonra bosver sen en iyisi adetten temizle dikten sonra yani 7.gunden itibaren hergun yada gun asiri sik iliskiye gir et tuketme demisti hatta girebiliyosan hergun iliakiye gir dedi icerde cok sperm kalmaliymis bu kiz cocuk sabsini arttiriyormus
Guloo benim iki numarada kiz guzeliydi kutu kibiydi surati halada oyle bunun arkasi kesin kiz dediler nasil seviniyordum , ucuncude oldu bi tosun pasatükürük testi nasıl birşey acaba?
benim kafama yer yapan tek şey şu oldu ve ben onu deneyeceğim. yumurta takibi yapıp atıyorum 14. gün yumurtluyorsam 8/9/10/11. günler sık ilişki ve vajinal duş yapıcam. bol da dua bana en mantıklı gelen bu oldu şimdiye kadar bilmiyorum.
Aynen cnm 7 den az olcak.erikli su en azi diyolar ama bakmak lazim[/QUOTE
canim hos geldin topigimize .. hayirli olsun bebegin , insaAllah gonlundeki tutunmustur .. mutlaka yaz merak ederiz canimiyi akşamlar herkese. topiği gördüm ben de yazmak istedim. 16 haftalık hamileyim ben de. yumurtlama gününden 3-4 gün önce olan tek ilişkiden hamile kaldım bir oğlum var bir de kızım olsun istedim şansıma bu yöntemi denedim.
13. haftada doktorum erkeğe benziyor dedi tabi ben de hayal kırıklığı 3. yü düşünmeye başlamıştım bile. çünkü bu dünyadaki tek hayalim bir kızımın olması rabbim dileyen herkese gönlüne göre versin. neyse 15. haftada tekrar kontrole gittim bu sefer başka doktora erkeğe benzettiler dedim daha önce. o da çok dikkatle baktı ben kıza benzettim kıza daha yakın erkeğin yapısı daha farklı olur dedi. yani nasip beklemedeyim. 3 gün sonra kontrlüm var umarım değişmez. ben yine de çok alıştırmak istemiyorum kendimi. :)
biraz uzattım galiba kusura bakmayın. herkesin gönlündekinin hayırlısıyla olması dileğiyle...
Catlaklar siziiiiiiBenimde adet bitiminden basliyo akintidan sonra geciyo istek..catladiktan sonra bitiyo..:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?