- 2 Ekim 2009
- 2.683
- 3.548
- 133
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #1.281
Bu konudan dolayimi yani kiz bebek icinmi iciyodun cnm?Günlük sirkeli su için ben bir lıtreye bır ıkı tatlı kasıgı koyup içiyordum bi kac hafta evvel bıraktım tekrar baslıyayım
2 gune baslarsin ozaman cnmYaa kizlar bugun ucuncu gunum ve adetim neredeyse bitti gibi bugun 80% azaldi diye bilirim . Testlere baslamak icin sabirsizlaniyorum
Bukadarda erken beklemiyodum cnm sasirdim..tek korkum deneme oldugu ayda 2 gun one atmasi..ben daha var diye iliskiyi surdurursem...3 gun once birakcam cunku. Ayy gece gece karalar bagladim..Canim bence iste her zaman ayni gun catlamiyo ,28'gunde birde olsan yumurtanin tam 14'cu gun veya 16'ci gun catliyacak diye bisey yokmus tamamen faktorlerle alakali .
Evet canim insaAllah .. asil calismalara baslamak daha heyecanli o gunlerde gelir ins2 gune baslarsin ozaman cnm
Bu yuzden bi kac ayin takibini surmek akillica olur , hani ortalama bi catladi gun cikarabiliriz ins ..Bukadarda erken beklemiyodum cnm sasirdim..tek korkum deneme oldugu ayda 2 gun one atmasi..ben daha var diye iliskiyi surdurursem...3 gun once birakcam cunku. Ayy gece gece karalar bagladim..
İnsAllah canim.Hava okadar kotu soguk kapaliki icini karartiyor insanin..kar dolu yagdi ankaraya..gunesli guzel gunler gelsin..
Bende arastiracagim bunu nedir diyeTukuruk testi ney cidden?
Onu arastirdim yenilenme diye birsey bulamadim ben. Arkadas bana ogretirken oluyor demisti ama nette bilgi bulamadim cnmKizlar dogum yapinca kan yenilenmesi oluyor ya. Ozaman nasil yapicaz kan yenilenmesine gore ..hani erkeklerde 3 yilda bayanlarda 4 yilda bir olan.
Zaten kiz icin 3 gun en fazla cnm. 8/9/10. Gunler diyor nette de. Normal yani.Kizlar gecen ayla bu ay adet baslangic ve bitis tarihlerim ayniydi..ama gecen ay 19 unda cift cizgi olmustu.. bu ay 17 si yani bugun cift cizgi oldu.. 11 mart bitti 17 mart cift cizgi. kaliyo 6 gun. 3 gun once biraksak iliskiyi bana kaliyo 3 gun.nisan ayindada boyle olursa 3 guncuk..
Ya benim midemde gastrit var yakar mi acaba canim? Birde ne sirkesi kullandin?Günlük sirkeli su için ben bir lıtreye bır ıkı tatlı kasıgı koyup içiyordum bi kac hafta evvel bıraktım tekrar baslıyayım
Ooo sildim cnm. Gonderirim sanada.Hani kiz ben neden goremiyorum
350 çıktı canım bende sunu anladım böyle bi değer nasıl oldu da gebelik testinde erkenden belli oldu amin canımkaç çıktı cnm değerin. Hadi inşallah düzenli artar. yazıyorum hadi hayırlı olsun bakalım. inşallah sağlıklı bir kızın olur cnm.
Valla balim beni de kandirik ettiler ilkte. Farketmez artik ya herru ya merru yapacaz kacis yok son sansim. Benim 4. Sansim olmaz olamaz cunku.Guloo benim iki numarada kiz guzeliydi kutu kibiydi surati halada oyle bunun arkasi kesin kiz dediler nasil seviniyordum , ucuncude oldu bi tosun pasa
Sağol canım bende çok inanıyoruminşAllah olacak canım Rabbimin izniyle olacak.
Ya yeminle ben nedenini blmiyordum diyorum ki hormonlarim bozuk benim nefen adet ve sonrasi istiyom da sonra istemuyorum. Meger yumurtayi saldim mi adamla is bitiyomusCatlaklar siziiiiii..
bende aksilik adetliyken istek yogun oluyo , adet bitiminde pek olmuyo gidaklamaya yakin yine istek geliyo .. herhal kuluckaya yat sinyalleri oluyo
Canım çokkk sağol amin cümlemizin evladınıayy hamisimiz oldu..cook sevindim Allah tamamina erdirsin ins.cnm..kutluyorum...
Ohoooooo350 çıktı canım bende sunu anladım böyle bi değer nasıl oldu da gebelik testinde erkenden belli oldu amin canım
Diyet icin iciyordu balimmBu konudan dolayimi yani kiz bebek icinmi iciyodun cnm?
Sut sebze balik beslenme seklimiz bol yesillik peynir. Sabah kahvaltida otlariz artikBu vajinal dusu bende uygulayacagim , ve calismaya basliyacagim hafta gunluk dondurma tuketecegim . Ve ayni sekil de 8-9-10'cu gunleri iliski olacak ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?