Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
Canim bence iste her zaman ayni gun catlamiyo ,28'gunde birde olsan yumurtanin tam 14'cu gun veya 16'ci gun catliyacak diye bisey yokmus tamamen faktorlerle alakali .
Bukadarda erken beklemiyodum cnm sasirdim..tek korkum deneme oldugu ayda 2 gun one atmasi..ben daha var diye iliskiyi surdurursem...3 gun once birakcam cunku. Ayy gece gece karalar bagladim..

Bukadarda erken beklemiyodum cnm sasirdim..tek korkum deneme oldugu ayda 2 gun one atmasi..ben daha var diye iliskiyi surdurursem...3 gun once birakcam cunku. Ayy gece gece karalar bagladim..
Bu yuzden bi kac ayin takibini surmek akillica olur , hani ortalama bi catladi gun cikarabiliriz ins ..

Kizlar dogum yapinca kan yenilenmesi oluyor ya. Ozaman nasil yapicaz kan yenilenmesine gore ..hani erkeklerde 3 yilda bayanlarda 4 yilda bir olan.
Onu arastirdim yenilenme diye birsey bulamadim ben. Arkadas bana ogretirken oluyor demisti ama nette bilgi bulamadim cnm

Zaten kiz icin 3 gun en fazla cnm. 8/9/10. Gunler diyor nette de. Normal yani.

Guloo benim iki numarada kiz guzeliydi kutu kibiydi surati halada oyle bunun arkasi kesin kiz dediler nasil seviniyordum , ucuncude oldu bi tosun pasa
Valla balim beni de kandirik ettiler ilkte. Farketmez artik ya herru ya merru yapacaz kacis yok son sansim. Benim 4. Sansim olmaz olamaz cunku.

Catlaklar siziiiiii..
bende aksilik adetliyken istek yogun oluyo , adet bitiminde pek olmuyo gidaklamaya yakin yine istek geliyo .. herhal kuluckaya yat sinyalleri oluyo
Ya yeminle ben nedenini blmiyordum diyorum ki hormonlarim bozuk benim nefen adet ve sonrasi istiyom da sonra istemuyorum. Meger yumurtayi saldim mi adamla is bitiyomus

350 çıktı canım bende sunu anladım böyle bi değer nasıl oldu da gebelik testinde erkenden belli oldu amin canım
Ohoooooo
Ben de cok az cikti sandim. Gebelik testinde 25 den sonra belli olur canim. Seninde az degil ki gayet saglikli bir gebelik masallah ve bence de kiz bak demet demisti dersin ahan da tarihi saati not edyorum defterime.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…