Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
Bukadarda erken beklemiyodum cnm sasirdim..tek korkum deneme oldugu ayda 2 gun one atmasi..ben daha var diye iliskiyi surdurursem...3 gun once birakcam cunku. Ayy gece gece karalar bagladim..
Onumuzdeki ay denemede 2 gun one atmis gibi deneme olsa bence iyi olur ne dersin? Baktin o ay da diger testler gibi oldu. Onumuzdeki ay da diger yonteme gore yaparsin. Riske girmemis olursun bence. Bu aylar denemekte riskli bence mevsim dongusu adetlerde ve yumurtlamalarda duzensislik olmasi normal.

Canım
Pamuk13 canim hadi hayirli olsun ,soylendigi gibi henuz yeni oldugu icin degerin dusuktur .. heyecanla haberlerini bekliyoruzins ..
inş canım amin ben ayağımı sürüyorum sizde arkamdan gelin kızlarrr

Icimi okudun cnm nisanda dami testdeneme olsa dedim icimden..bana Rabbim izin verirse nisan mayis hamilelik icin iyi..dogum sonrasi izin bitince 3 ay yaz tatiline giriyoruz cok iyi oluyo..

hayatsn tatili dusunmeniz lazim tabi haklisin cnm ufak ogluma mayista hamile kaldim ocakta dogdu. kis bebegi zor oldu. buyukte agustosta dogdu coook sicakti. bende eylulde kalirssm iyi gibi geliyor belki temmuzda da bir deneme olur evinde olursam bakalim hakkimizda hayirlisi.

herkese gunaydin. yine istanbulda kapali bir hava hakim henuz yataktan cikma geregi duymadim. bugun adetim bitiyor hayirlisi ile yarin baslayacagim testlere. nasil heyecan basti beni sanki yarin doguruyorum tovbee.

simdi saat 8 de ilk idrara gidip ilacimi alicam sonra 2 saat su icmek wc ye gitmek yok 10 da da testimi yapicam. dogru dimi kizlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…