- 26 Şubat 2017
- 225
- 386
- 18
- 37
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #1.301
Olabilir canım sağlık sıhhatli kız olsun bizim olsun ya inş.birlikte yaşarız bu heyecanı ama yumurtlama takibi yapıyoruz nasıl geç döllenme olur kiHayırlı olsun canim arkandan inşallah bende gelirim belki geç dollenmedir değerin düşükse
Onumuzdeki ay denemede 2 gun one atmis gibi deneme olsa bence iyi olur ne dersin? Baktin o ay da diger testler gibi oldu. Onumuzdeki ay da diger yonteme gore yaparsin. Riske girmemis olursun bence. Bu aylar denemekte riskli bence mevsim dongusu adetlerde ve yumurtlamalarda duzensislik olmasi normal.Bukadarda erken beklemiyodum cnm sasirdim..tek korkum deneme oldugu ayda 2 gun one atmasi..ben daha var diye iliskiyi surdurursem...3 gun once birakcam cunku. Ayy gece gece karalar bagladim..
Yok yok cnm gec dollenme degil bu vaktinde olmus masallah gec dollenme olsa adet tarihinden once cikmaz zaten testte.Olabilir canım sağlık sıhhatli kız olsun bizim olsun ya inş.birlikte yaşarız bu heyecanı ama yumurtlama takibi yapıyoruz nasıl geç döllenme olur ki
CanımBben hep korkardim da simdi enam suresi mulk suresi ile istihare varmis nette yazinca oovv felaket ruyalar goren mi dersin ses mi isiten mi koruyucu melek goren mi ruyada gece sallanip uyandirilan mi korktum yahu iyice dur bi denicem normal istihare namazini ama digerlerinden tirstim acikcasi
inş canım amin ben ayağımı sürüyorum sizde arkamdan gelin kızlarrrPamuk13 canim hadi hayirli olsun ,soylendigi gibi henuz yeni oldugu icin degerin dusuktur .. heyecanla haberlerini bekliyoruzins ..
Öyle mi diyosun ama değere göre doktor 2 haftalık dediYok yok cnm gec dollenme degil bu vaktinde olmus masallah gec dollenme olsa adet tarihinden once cikmaz zaten testte.
Bu benim 2ay test deneme cnm.tabi soyle enazindan bi 6 ay bakilsa ne iyi olur.Bu yuzden bi kac ayin takibini surmek akillica olur , hani ortalama bi catladi gun cikarabiliriz ins ..
Aslinda normal evet suan bikendime geldim..zaman azalinca inan insan bi telas yapiyor.:)Zaten kiz icin 3 gun en fazla cnm. 8/9/10. Gunler diyor nette de. Normal yani.
Benim 240 ti oglumda cikti cnm normal yani350 çıktı canım bende sunu anladım böyle bi değer nasıl oldu da gebelik testinde erkenden belli oldu amin canım
Diet icin iciyordum canim ocakta diete baslamistim tabi biraz durakladi ama 6-7 kilo verdim . Gunluk iciyordumBu konudan dolayimi yani kiz bebek icinmi iciyodun cnm?
Sagol cnm..bizde icmek yerine enjekte ederiz artik.daha once dedigin gibi beyaz sirke alayimDiyet icin iciyordu balimm
Bende migdemden korkuyordum ama bana bi zarari olmadi , elma sirkesi kullandimYa benim midemde gastrit var yakar mi acaba canim? Birde ne sirkesi kullandin?
Tmm cnm sagolDiet icin iciyordum canim ocakta diete baslamistim tabi biraz durakladi ama 6-7 kilo verdim . Gunluk iciyordum
Yesilligi severim zaten diette oldugum icinde salata bol tuketiyorum . Ette yiyorum onu biraz daha azaltmam lazimSut sebze balik beslenme seklimiz bol yesillik peynir. Sabah kahvaltida otlariz artik
InsaAllah canim insaAllahCanım
inş canım amin ben ayağımı sürüyorum sizde arkamdan gelin kızlarrr
Icimi okudun cnm nisanda dami testdeneme olsa dedim icimden..bana Rabbim izin verirse nisan mayis hamilelik icin iyi..dogum sonrasi izin bitince 3 ay yaz tatiline giriyoruz cok iyi oluyo..Onumuzdeki ay denemede 2 gun one atmis gibi deneme olsa bence iyi olur ne dersin? Baktin o ay da diger testler gibi oldu. Onumuzdeki ay da diger yonteme gore yaparsin. Riske girmemis olursun bence. Bu aylar denemekte riskli bence mevsim dongusu adetlerde ve yumurtlamalarda duzensislik olmasi normal.
Aynen iyi gcler cnm hepinizeNeyse canlar ben yatar uyku bastirdi .. opuyorum hepinizi hayirli geceler ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?