Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
O testi nereden temin edebiliriz

Günayyydıınn canım ..burasıda aynı kapalı ve yagmur karışık kar yagıyo cok sıkıcı. Ben uyurdum ama ömercik kalkalım diye karar verdı . ..
evet ılk ıdrarı yap saat 10'dan sonra bır saat belirle ve aynı saatlerde günlük uygula canım .
Ben şimdi bi sabah kahvesi yapıp bıraz oturacagım sonrada kahvaltıyı hazırlarım .,

Tamam canim oyle yapayim. hala yataktayim valla benimkiler uyuyor daha. kalksam sesime uyanirlar diye kalkmiyorum. gogus kemiklerim agriyor cam silerken usuttum sanirim. ne zmn cam silsim hasta olurum zaten. vicks surdum havlu koydum.

Slm kızlar dün çok kötü kaşıntı oldu heralde mantar oldum yine ve evde fitil vardı kullandım sizce bi zararı olurmu gebelik falan basladiysa
Gunaydin cnm. fitil icinde hamileler kullanabilir yaziyorsa zarari olmaz. Birde mantar da esinde hep korunmali yoksa esinden sana sende ona surer gider cnm. gecmis olsun cok cektim bende.

Aksam yattim istihareye ama sanki ruya gordum de hic hatirlamiyorum bugun yine yaticam korkarak yattigim icin heralde goremedim

Tamam canim oyle yapayim. hala yataktayim valla benimkiler uyuyor daha. kalksam sesime uyanirlar diye kalkmiyorum. gogus kemiklerim agriyor cam silerken usuttum sanirim. ne zmn cam silsim hasta olurum zaten. vicks surdum havlu koydum.
Gecmis olsun canim dikkat et kendine . Benimkiler benden once uyaniyorlar hepsi ayakta suanda iki numarayla cizim yaptik biraz .

Bende bahar temizligine basliyacagim ama havalarin isinmadini bekliyorum mutfak boyanacak camlar silinicek, yatak odami degistirecem eskidi gardolabim kucuk hic biseyimi sigdiramiyorum yatak dersen icinde donerken gacir gucur kolu komsu yanlis anliyordur hahahesimden soz aldim bu yil yenileyecez odayi.

Gunaydin cnm. fitil icinde hamileler kullanabilir yaziyorsa zarari olmaz. Birde mantar da esinde hep korunmali yoksa esinden sana sende ona surer gider cnm. gecmis olsun cok cektim bende.
İlk 3 ay doktor a sormadan kullanmayin diyodu kullanmasam daha kötü olurdum mecburen kullandim

Gunaydin cnm.burada buz gibi cok soguk.ilac icerken suyu az ic ama olur mu.wc ye gidebilirsin.sadece sivi alma cnm

Aslinda evet 11 uygun ama gune 7 de baslayinca 10 u zor bekliyorum bence cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…